Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιανουαρίου 2022
H ταινία «Spider-Man: No Way Home» παραμένει «κολλημένη» στην κορυφή του αμερικανικού box office. Το τελευταίο έργο με τις περιπέτειες του ανθρώπου - αράχνη «σαρώνει» στο box office της Βόρειας Αμερικής. Οι εισπράξεις του Spider-man έφθασαν τα 52,7 εκατομμυρία δολάρια το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία που δημοσιεύτηκαν από το Exhibitor Relations, μιας εταιρείας που εξειδικεύεται στη βιομηχανία της μεγάλης οθόνης.
Η ταινία, πρώτη στην εποχή της Covid που συγκεντρώνει περισσότερα από 1 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box-office μετά την κυκλοφορία της, προσέφερε μια ανάσα στη βιομηχανία του κινηματογράφου, που παλεύει να συνέλθει από το πλήγμα που της κατάφερε η πανδημία Covid-19.
Spider-Man: No Way Home - Οι πρωταγωνιστές
Τον σούπερ ήρωα ενσαρκώνει ο Βρετανός ηθοποιός Τομ Χόλαντ. Οι προηγούμενες ταινίες, στις οποίες το κοστούμι σε κόκκινο μπλε χρώμα φορούσαν οι Τόμπι Μαγκουάιρ και Άντριου Γκάρφιλντ, είχαν επίσης κατακτήσει το box-office.
Στη νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Spider-man τα βλέμματα στρέφονται και στην εντυπωσιακή Zendaya.
Την ώρα που οι οικογένειες αρχίζουν να επιστρέφουν στις κινηματογραφικές αίθουσες εν μέσω πανδημίας Covid-19, η ταινία κινουμένων σχεδίων «Τραγούδα! 2» βρίσκεται στη δεύτερη θέση με εισπράξεις 19,6 εκατομμύρια δολάρια μεταξύ Παρασκευής - Σαββάτου.
Τρίτη στην κατάταξη η ταινία «Ο άνθρωπος του βασιλιά: Το ξεκίνημα» με 4,5 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις στο αμερικανικό box office.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά
«Bitter Christmas»: Κυκλοφόρησε το teaser της νέας ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ
Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες εντός του 2026
Ιστορική αλλαγή για τα Όσκαρ: Περνούν από την τηλεόραση στο Youtube
Τέλος εποχής για τα βραβεία της Ακαδημίας η οποία υπέγραψε πολυετή συμφωνία με το Youtube για τα δικαιώματα των Όσκαρ.
Love Actually: Πού θα δεις δωρεάν την πιο ρομαντική χριστουγεννιάτικη ταινία, κάτω από τ' αστέρια
Υπαίθρια προβολή της ταινίας «Αγάπη Είναι» (Love Actually)
3 νέες πρεμιέρες για κινηματογραφική απόδραση τα Χριστούγεννα
Avatar, χριστουγεννιάτικα animation και ελληνική περιπέτεια γεμίζουν τις αίθουσες με δράση, συναίσθημα και γιορτινή μαγεία
Ο Γιώργος Τσαγγάρης νικητής του Βραβείου Καλύτερης Ταινίας Animation στο Φεστιβάλ Karama της Ιορδανίας
Επίκεντρο της ταινίας «Η Υφάντρα» είναι ο μύθος της Αράχνης
Zootopia 2: Η ταινία του Χόλιγουντ με τις υψηλότερες εισπράξεις για το 2025 – 1,13 δισεκατομμύρια δολάρια
Παγκοσμίως ωστόσο στην κορυφή παραμένει το κινεζικό blockbuster animation «Ne Zha 2», με 1,9 δισεκατομμύρια δολάρια.
Γιορτάζουμε τη μικρότερη μέρα του χρόνου με ταινίες μικρού μήκους
Το φετινό Short Film Day, θα φιλοξενηθεί στο Κοσμικόν Κέντρο Αντωνάκης στη Λευκωσία
Νεκροί ο διάσημος σκηνοθέτης Rob Reiner και η σύζυγός του
Το ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο σπίτι τους - «Κανείς δεν έχει συλληφθεί ή είναι ύποπτος» λέει η αστυνομία του Λος Άντζελες
Μπίλι Άιλις: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Hit Me Hard and Soft» -Σε 3D με την υπογραφή του Τζέιμς Κάμερον
Η Paramount Pictures παρουσίασε το πρώτο επίσημο τρέιλερ της νέας ταινίας-συναυλίας της Μπίλι Άιλις με τίτλο «Hit Me Hard and Soft», η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Μαρτίου 2026.
Hunger Games: Η Τζένιφερ Λόρενς και ο Τζος Χάτσερσον επιστρέφουν στο νέο prequel
Το κινηματογραφικό σύμπαν της Panem επεκτείνεται ξανά, καθώς το The Hunger Games: Sunrise on the Reaping φέρνει στο προσκήνιο την ιστορία των 50ών Αγώνων Πείνας, 24 χρόνια πριν από την αρχική ταινία
Hold Onto Me: H ταινία της Κύπριας σκηνοθέτριας Μυρσίνης Αριστείδου κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Σάντανς
Πρόκειται για την πρώτη κυπριακή ταινία μεγάλου μήκους που προβάλλεται στο ιστορικό και ιδιαίτερα προβεβλημένο αμερικανικό φεστιβάλ
4 πρεμιέρες – 4 λόγοι για να πας σινεμά αυτή την εβδομάδα
Τέσσερις πρεμιέρες γεμάτες ένταση, συναίσθημα και κινηματογραφική μαγεία