Δημοσιεύτηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2021
Εθιστικές γεύσεις και υπέροχα αρώματα συνθέτουν τον καμβά της αυθεντικής εμπειρίας του Festive Afternoon Tea, που μπορείς να απολαύσεις και φέτος στη μαγευτική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Colors Café του ξενοδοχείου Four Seasons.
Μοναδικά χαρμάνια, με τη σφραγίδα του φημισμένου γαλλικού οίκου Dammann Frères σας ταξιδεύουν σε μια μοναδική γευστική περιπλάνηση στον φινετσάτο κόσμο του εκλεκτού τσαγιού, ενώ την ιεροτελεστία του Afternoon Tea, συμπληρώνουν τα ευφάνταστα και εύγευστα εδέσματα του Tea Tower, δια χειρός των Pastry Chefs του Colors Café.
To πλούσιο μενού του Festive Afternoon Tea, περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικες προτάσεις όπως το Noël à Paris - μαύρο τσάι συνδυασμένο με γεύσεις κερασιού, αμυγδάλου και ginger, το Noël à Manhattan- φρέσκο πράσινο τσάι με ένα αξεπέραστο συνδυασμό από νότες κάστανου, σιρόπι σφενδάμου και κακάο, το Noël à Pékin ένα μείγμα μαύρου τσαγιού με πράσινο τσάι γιασεμί και αρώματα από φρούτα του πάθους, μάνγκο, ανανά και μια νότα αιθέριου ελαίου περγαμόντο, το Rooibos de Noël – ένα αρωματικό μείγμα με Rooibos, μπαχαρικά, φλούδες πορτοκαλιού και νότες από τζίντζερ, γαρύφαλλο και ροζ μούρο, το Tisane de Noël – ένα εκπληκτικό τσάι με γεύσεις από μελισσόχορτο, κόκκους κακάο και τζίτζερ.
Τα ιδιαίτερα και εκλεπτυσμένα τσάγια συνοδεύονται με μια εντυπωσιακή ποικιλία από Sandwiches, φρεσκοψημένα scones με κρέμα και μαρμελάδα, μάκαρον αμυγδάλου, σοκολατένια brownies, τάρτα με κόκκινα φρούτα και το παραδοσιακό κέικ φρούτων του Colors Café.
Info: Festive Afternoon Tea: Μέχρι 9 Ιανουαρίου 2022 | Δευ – Κυρ: 16:00 – 19:00
Colors Café |Λεωφ. Αμαθούντος 67-69, ΆγιοςΤύχωνας |www.fourseasons.com.cy
Σχετικά

Μάθαμε πού και πότε ανοίγει το πρώτο κατάστημα στην Κύπρο με τη viral λάβα φιστικιού
Το 1ο Gellissimo Biscoto φτάνει επιτέλους από τη Θεσσαλονίκη στη Λευκωσία και έχει ήδη προκαλέσει ντελίριο!

Ένα από τα αρχαιότερα στέκια της Λευκωσίας για οφτό κλείνει μέχρι νεωτέρας
H ανακοίνωση της γνωστής ταβέρνας

Πέθανε η σεφ και τηλεοπτική σταρ Anne Burrell
Η Anne Burrell, η σεφ με το χαρακτηριστικό ξανθό χτένισμα και την εκρηκτική παρουσία στην κουζίνα πέθανε σε ηλικία 55 ετών

Παραδοσιακό οφτό κλέφτικο σε ένα εστιατόριο με αυθεντική κυπριακή κουζίνα εκτός Λευκωσίας
Το οφτό είναι ψημένο αργά σε φούρνο με ξύλα, όπως παλιά, σερβίρεται ζουμερό και αρωματικό

Τα κρασιά του καλοκαιριού: 7 κυπριακές ετικέτες που ξεχωρίζουν
∆ροσερά λευκά και ροζέ ή ελαφρώς παγωμένα κόκκινα, αφρώδη και ήσυχα, τα πιο κάτω κρασιά έχουν άρωμα κυπριακό.

Chef Σταυρής Γεωργίου: Ένας καταξιωμένος, φιλόδοξος και εργατικός επαγγελματίας
Μπήκαμε στην κουζίνα του Chef Σταυρή και μάθαμε όλα τα μυστικά του!

Ένα μοναδικό στο είδος του food truck ταξιδεύει σε όλη την Κύπρο και φτιάχνει εξαιρετική πίτσα
Μάθε τους επόμενους σταθμούς του

Ο μισελενάτος σεφ Thomas Bühner μαγειρεύει στην Κύπρο
Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του, έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία και θεωρείται ένας από τους πιο επιδραστικούς σεφ της Γερμανίας

Ο διάσημος Βρετανός σεφ Τζέιμι Όλιβερ ανοίγει εστιατόριο στην Αθήνα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το εστιατόριο αναμένεται να ανοίξει πολύ σύντομα

Το καλοκαίρι πάμε στον βραβευμένο κήπο της πρωτεύουσας
Ο απόλυτος παράδεισος για μουσικές βραδιές

Την Τετάρτη στα 7 Κλειδιά... πίνουμε κυπριακό κρασί
Η ποικιλία που θα έχει την τιμητική της

Tο ταβερνάκι που σερβίρει οφτό και μεζεδάκια και ανοίγει μόνο κάθε Παρασκευή
Ετοιμάσου για αυθεντικές Παρασκευές στο χωριό