Δημοσιεύτηκε στις 26 Αυγούστου 2021
Οι φωτογραφίες της Elizabeth Debicki ως πριγκίπισσα Νταϊάνα στον νέο κύκλο του The Crown έκαναν τον γύρο του διαδικτύου πριν από μερικές ημέρες. Κι αυτό φυσικά δεν συνέβη τυχαία, μιας και η ομοιότητά της με την πριγκίπισσα είναι εκπληκτική.
Με τον 5ο κύκλο να βρίσκεται σήμερα στα σκαριά, το Savoirville.gr συγκέντρωσε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεις.
Ο νέος κύκλος θα πιάσει την ιστορία του The Crown από εκεί που την αφήσαμε
Ο 4ος και πιο πρόσφατος κύκλος της σειράς θεωρήθηκε ο καλύτερος από το κοινό. Ο Josh O’ Connor και η Emma Corrin αποτέλεσαν ένα εξαιρετικό δίδυμο για την απεικόνιση των σχέσεων μέσα στη βασιλική οικογένεια. Εκείνοι υποδύθηκαν τον Πρίγκιπα Κάρολο και την Πριγκίπισσα Νταϊάνα αντίστοιχα και η ομοιότητα ήταν περισσότερο από φανερή. Τώρα, για την απεικόνιση των επόμενων χρόνων, τα ηνία παίρνουν ο Dominic West και η Elizabeth Debicki στους αντίστοιχους ρόλους. Ο 5ος κύκλος θα ασχοληθεί με τις ισορροπίες της σχέσης του από την δεκαετία του ’90 μέχρι τις αρχές του 2000. Προς το παρόν η ιστορία μάς έχει δείξει μόνο το δυστυχισμένο γάμο που είχαν ο Κάρολος και η Νταϊάνα. Τώρα θα παρακολουθήσουμε σταδιακά τις συνέπειες αυτού και το επερχόμενο διαζύγιο. Ρόλο-κλειδί σε αυτό το κομμάτι της ιστορίας θα παίξει και η παράλληλη σχέση του Κάρολου με την Καμίλα.
Πέρα από τις διαπροσωπικές σχέσεις, το παλάτι αντιμετώπισε πολλά άλλα προβλήματα αυτήν την περίοδο
Πρόκειται για μία από τις πιο σκοτεινές περιόδους που είχε να αντιμετωπίσει η βασιλική αυλή. Από τη μία υπάρχει η φωτιά στο κάστρο Γουίνσδορ, ενώ από την άλλη ο θάνατος της μητέρας της βασίλισσας Ελισσάβετ. Αργότερα φυσικά ήρθαν και οι θάνατοι της πριγκίπισσας Μαργαρίτας και της Νταϊάνα, τους οποίους δεν ξέρουμε με σιγουριά αν θα δούμε σε αυτή ή την επόμενη και τελευταία σεζόν.
Ποιους θα δούμε στην 5η σεζόν του The Crown;
Εκτός από τον Dominic West και την Elizabeth Debicki, η Imelda Staunton θα βρίσκεται και πάλι στη θέση της ως βασίλισσα Ελισσάβετ. Τον σύζυγο της βασίλισσας, Φίλιππο, θα υποδυθεί ο Jonathan Pryce ενώ την πριγκίπισσα Μαργαρίτα ανέλαβε να υποδυθεί η Lesley Manville. Ίσως αυτές οι επιλογές να μην είναι τόσο ακριβείς όσο εκείνες των προηγούμενων ετών, σίγουρα όμως πρόκειται για ηθοποιούς με απαράμιλλο ταλέντο. Προς το παρόν, μπορείς να παρακολουθήσεις και πάλι με την ησυχία σου τις πρώτες 4 σεζόν. Θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι να κυκλοφορήσει η νέα στις αρχές του 2022.
Σχετικά

«Πειρατές της Καραϊβικής»: Ο Τζόνι Ντεπ σε συζητήσεις για την επιστροφή του ως Jack Sparrow
«Αν του αρέσει ο τρόπος που είναι γραμμένος ο ρόλος, νομίζω ότι θα το κάνει»

Θερινός κινηματογράφος δίπλα στη θάλασσα με το Πετρίδειο Ίδρυμα
Μία καλοκαιρινή βραδιά κάτω από τον έναστρο ουρανό

«Κωνστάντια»: Οι προβολές ταινιών στην πρωτεύουσα αυτή τη βδομάδα
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα του Μαραθώνιου Θερινών Προβολών

H «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν ολοκλήρωσε τα γυρίσματα: «Δεν θα ξαναγίνει ταινία σαν αυτή»
Τα γυρίσματα διήρκεσαν έξι μήνες σε διάφορες περιοχές του κόσμου

Πάμε για θερινό σινεμά σε ένα ειδυλλιακό χωριό της Μαραθάσας
Μία μοναδική βραδιά για μικρούς και μεγάλους για ταινίες κάτω από τ' αστέρια

Ο Μπίλι Ζέιν ενσαρκώνει τον Μάρλον Μπράντο στη νέα ταινία «Waltzing with Brando»
Ο Μάρλον Μπράντο (Marlon Brando) «ζει ξανά» στη μεγάλη οθόνη, αυτήν τη φορά μέσα από την ερμηνεία του Μπίλι Ζέιν (Billy Zane).

«Τα Πάθη του Χριστού»: Το 2027 και σε δύο μέρη το σίκουελ της ταινίας του Μελ Γκίμπσον
Η πρώτη ταινία θα κάνει πρεμιέρα Μεγάλη Παρασκευή και η δεύτερη στην εορτή της Αναλήψεως.

Στην Αγία Νάπα θα στηθεί για άλλη μία χρονιά σινεμά κάτω από τα αστέρια
Μάθε τις 5 ταινίες που θα δούμε δίπλα στη θάλασσα

Αυτές είναι οι 4 ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Από συναρπαστικά blockbusters μέχρι ταινίες με βαθιά συναισθηματικά μηνύματα, αυτή την εβδομάδα, οι κινηματογραφικές αίθουσες γεμίζουν δράση, γέλιο και συγκίνηση

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα εισήχθη σε νοσοκομείο της Ρώμης
Ο Κόπολα, 86 ετών, είχε προγραμματίσει εδώ και καιρό να πραγματοποιήσει επέμβαση στην καρδιά


Drive in Cinema: Κλασικά αυτοκίνητα, θερινό σινεμά και καλοκαιρινή διάθεση στην πρωτεύουσα
Φέρε την παγωνιέρα σου και απόλαυσε την ταινία μέσα από την άνεση του αυτοκινήτου σου