Δημοσιεύτηκε στις 25 Αυγούστου 2021
Στην περιοχή της Αραδίππου δημιουργήθηκε πρόσφατα ένα ιδιαίτερο καφέ που… σου φέρνει το χωριό στην πόλη! Αν και βρίσκεται μια ανάσα μακριά από την πόλη του Ζήνωνα, το “Greenwood Café Dasoui” σου δίνει την αίσθηση πως απολαμβάνεις το καφεδάκι σου σε κάποιο ορεινό χωριό.
Καταπράσινο περιβάλλον – αφού όπως δηλώνει και το όνομα της καφετέριας βρίσκεται εντός του εθνικού δρυμού της “Ριζοελιάς”- εκπληκτική θέα της Λάρνακας με το γαλάζιο της Μεσογείου να απλώνεται στο βάθος και εκλεκτά τσιμπήματα και λιχουδιές είναι μερικά από αυτά που θα απολαύσεις εκεί.
Πιο συγκεκριμένα στο “Greenwood Café Dasoui” θα βρεις δροσερά ροφήματα και απολαυστικά ποτά και κοκτέιλ, cheese platters, κυπριακά τσιμπήματα, σφολιάτες κ.ά.
Αν λοιπόν αυτό που αποζητάς είναι μια σύντομη απόδραση από τη βαβούρα της πόλης, σε ένα καταπράσινο μέρος με εκπληκτική θέα που θα σου προσφέρει την απαραίτητη χαλάρωση και αναζωογόνηση τότε επισκέψου σήμερα κιόλας το “Greenwood Café Dasoui” και δε θα χάσεις!
Αραδίππου, Λάρνακα. Ανοικτό 09:00-00:00.
Σχετικά

Δύο βραδιές στην Κύπρο φωτισμένες με αστέρια Michelin
Ο Chef Θάνος Φέσκος, κάτοχος δύο αστεριών Michelin, συναντά τον επίσης βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin, Chef Παύλο Κυριάκη

Το Jamie’s Italian στη Λευκωσία παρουσιάζει: Wine Gathering με το Οινοποιείο Zambartas
Mια ευχάριστη συνάντηση με επίκεντρο το κυπριακό κρασί

Το Olio (από το Σάββατο) μπαίνει... σε νέα εποχή!
Το Olio υπόσχεται ένα μοναδικό dining experience... με νέο μενού υπογεγραμμένο από τον σεφ Νίκο Ψηλό, νέα εικόνα και ελληνικούς ρυθμούς

Ανοίγει σήμερα το νέο, πολυαναμενόμενο all day στέκι της Στασικράτους
Μια φρέσκια άφιξη στο κέντρο της Λευκωσίας φέρνει μαζί της εκλεκτό καφέ, μεσογειακές γεύσεις, after work drinks και lounge βραδιές με κρασί και signature cocktails

Τον Πατρικό ξεσηκώνεται από την Τερσεφάνου και προσγειώνεται στη Λευκωσία
Για ένα μόνο βράδυ, στήνουν την κουζίνα τους στο δρομάκι της Τρικούπη και ετοιμάζουν 4 ξεχωριστά πιάτα

AMANO Kitchen Bar - Νέα γαστρονομική εποχή με τον Ιωσήφ Γιαννιτσόπουλο ως Consultant & Culinary Director
Ο Ιωσήφ Γιαννιτσόπουλος αναλαμβάνει Consultant & Culinary Director του AMANO Kitchen Bar στη Λευκωσία.

Το Φαρμακείον της Φανερωμένης είναι η νέα… “θεραπευτική” στάση για καφέ και ποτό στην πόλη
Ένα νέο café bar με ιστορία, έρχεται να δώσει στην περιοχή της Φανερωμένης γεύση, άρωμα και νέα αίσθηση!

A Night of New Tastes: Το αγαπημένο εστιατόριο Akakiko μας σύστησε τις νέες προσθήκες του μενού σε ένα ξεχωριστό gathering
Μια εμπειρία για όλες τις αισθήσεις στο Akakiko του Hilton Nicosia

Μάθαμε πότε ανοίγει το Khora, το νέο ελληνικό εστιατόριο της πρωτεύουσας
Το νέο εστιατόριο της Λευκωσίας, δέχεται ήδη κρατήσεις

Pinolo: Επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά το Pasta Week!
Από 20 έως 26 Οκτωβρίου, το αγαπημένο ιταλικό εστιατόριο Pinolo, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών, με ένα sharing menu που σε ταξιδεύει στην καρδιά της Ιταλίας!

Πομιλορού: Η νέα γευστική «απογείωση» στην πόλη!
Το νέο ψητοπωλείο–μαγειρείο φέρνει τις παραδοσιακές συνταγές στην πόρτα σου μέσω Foody — ζεστές, αυθεντικές και φτιαγμένες με μεράκι.

Γνωστή κυπριακή εταιρεία δημιούργησε την Σοκολάτα Μελομακάρονο
Ένα γλυκό αφιέρωμα στην ελληνική κληρονομιά και στη δεξιοτεχνία της χειροποίητης σοκολάτας