Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουλίου 2021
Ένας αποτυχημένος παραγωγός, ένας αδίστακτος μαφιόζος και ένας ξεπεσμένος αστέρας Western ταινιών γίνονται ομάδα. Καταλαμβάνουν τις οθόνες μας και υπόσχονται τρελές περιπέτειες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, που πρόκειται να δημιουργήσουν.
Ο Max Barber έχοντας την μια κινηματογραφική αποτυχία μετά την άλλη βρίσκεται χρεωμένος, με τη ζωή του να κινδυνεύει αν δεν καταφέρει να ξεχρεώσει τους δανειστές του. Για να βγει από το αδιέξοδο θα επιχειρήσει να γίνει παραγωγός σε μια ακόμα ταινία. Αυτή τη φορά όμως δεν βασίζεται στις εισπράξεις αλλά στα χρήματα που θα λάβει από την ασφάλεια ζωής του πρωταγωνιστή του, τον οποίο μάλιστα σκοπεύει να δολοφονήσει δια ατυχήματος κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Η τύχη βέβαια έχει άλλα σχέδια.
Πρόκειται για remake της ταινίας "The Comeback Trail" του 1982 (Harry Hurwitz), σε σκηνοθεσία αυτή τη φορά George Gallo, που λόγω του Covid-19 καθυστέρησε και κυκλοφόρησε μέσα στο 2021. Στο φιλμ πρωταγωνιστούν τρεις θρύλοι του αμερικανικού σινεμά, οι Robert De Niro, Tommy Lee Jones και Morgan Freeman και μπορεί ως κωμωδία να μην είναι η πιο αστεία του είδους της αλλά τουλάχιστον είναι ευχάριστη .
-
Premier Cinemas
22 Ιουλίου - 27 Ιουλίου 2021
-
Κ-Cineplex @ The Mall of Cyprus
22 Ιουλίου - 28 Ιουλίου 2021
Σχετικά

Νέες πρεμιέρες στη μεγάλη οθόνη: Από το αποχαιρετιστήριο “Downton Abbey” μέχρι το σκοτεινό “The Long Walk”
Συγκίνηση, δράση, θρίλερ και νοσταλγία σε μια εβδομάδα γεμάτη κινηματογραφικές εμπειρίες

Netflix: Η ξέφρενη ζωή του Τσάρλι Σιν και οι νέες σειρές της εβδομάδας
Όλες οι νέες σειρές και οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας: O Χρυσός Λέων στον Τζιμ Τζάρμους - Όλοι οι νικητές
Η ταινία «Father Mother Sister Brother» του Τζιμ Τζάρμους κέρδισε Χρυσό Λέοντα, ενώ ο Μπένι Σάφντι απέσπασε το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας για την ταινία «Smashing Machine»

Το βράδυ της Κυριακής βλέπουμε σινεμά στην παραλία, κάτω από την πανσέληνο!
Πάρε μαξιλάρι και ζήσε τον κινηματογράφο κάτω από τα αστέρια!

Αλλαγή ταινιών προβολής στον δωρεάν Υπαίθριο Κινηματογράφο της πρωτεύουσας
Με pop corn και μπουκάλια νερού για όλους

4 νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα
Από συγκλονιστικά δράματα μέχρι ανάλαφρες κωμωδίες, οι κινηματογραφικές αίθουσες γεμίζουν ξανά με ιστορίες που αξίζει να δεις στη μεγάλη οθόνη



Το Θέατρο Ριάλτο επαναρχίζει με υπαίθριες προβολές
Ταινίες γεμάτες πρωτοτυπία, τρυφερότητα και χιούμορ που εστιάζουν στις ανθρώπινες σχέσεις και την πολυπλοκότητα που τις χαρακτηρίζει σήμερα, θα μας προσφέρουν ευχάριστες κινηματογραφικές αποδράσεις

Υπαίθριος Κινηματογράφος στην καρδιά της πρωτεύουσας
Η μαγεία του σινεμά κάτω από τα αστέρια

Φεστιβάλ Βενετίας: Επτά λεπτά χειροκρότημα για το «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου
Η Έμμα Στόουν δάκρυσε από χαρά με τη θερμή ανταπόκριση του κοινού στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας.

Επίσημο τρέιλερ για το «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου: Η ανατρεπτική εμφάνιση της Έμα Στόουν
Απόψε η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου φιλμ από τον Έλληνα σκηνοθέτη στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας