Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Βρήκαμε ένα παραμυθένιο μαγαζί για πεντανόστιμα pancakes

Το μαγαζί που έχει ξετρελάνει την πρωτεύουσα με τα pancakes του, μόλις έφτασε στη Λεμεσό

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2021

Δίπλα στο Sabi Sub στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λευκωσία, μας πρωτοσυστήθηκε πριν από μερικά χρόνια (και συγκεκριμένα το 2017) ένα μικρό και πολύ χαριτωμένο μαγαζάκι, με το παιχνιδιάρικο όνομα Bizzy Bee και ακόμη πιο τσαχπίνικο μενού. Εκεί θα γευτεί νόστιμα γλυκά pancakes, κρέπες και βάφλες και άλλα τόσα νόστιμα...

Όλα αυτά εδώ και λίγες μέρες, μπορεί να τα απολαμβάνει και η Λεμεσός, μιας και το λευκωσιάτικο Bizzy Bee βρήκε στέγη σε ένα επίσης αγαπημένο μαγαζί της πόλης, το Πόπαστον στη Σαριπόλου! 

Παράγγειλε λοιπόν κι απόλαυσε Pancakes, Waffles και crepes, όπως το Choco Paradise με πραλίνα φουντουκιού και ανάμεικτα μούρα, τα American Raspberry με λευκή σοκολάτα, μεικτά μούρα και μπισκότο Oreo, το Buenito με σοκολάτα Bueno, μπισκότο Oreo και στικ σοκολάτας Bueno.

Σίγουρα καλή επιλογή είναι και το Banoffee, με μπανάνα, καραμέλα toffee, σοκολάτα, μπισκότο, όπως και το Milf με κρέμα πατισερί,μπισκότο, πασπαλισμένο με ζάχαρη άχνη. 

Από την άλλη, σου δίνει την επιλογή να απολαύσεις και υγιεινά Pancakes & Waffles, με Dark Chocolate, Peanut Butter, Maple Syrup αλλά Granola Yogurt.

Η επιλογή είναι δική σου! 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bizzy Bee (@bizzy_bee_limassol)

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close