Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουνίου 2020
Τετάρτη βράδυ κι εμείς απολαμβάνουμε ταινία κάτω από τα αστέρια, στους θερινούς κινηματογράφους στο νησί που λειτουργούν σε Λευκωσία και Λεμεσό!
Εσύ απλώς κράτα σημειώσεις για το πού θα δεις και τι και κράτησε τη θέση σου!

Τετάρτη 24.06
ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ στο Σκαλί!
20:30 - Η Ιστορία της Πράσινης Γραμμής - 115’ - Σκηνοθεσία: Πανίκος Χρυσάνθου (με αγγλικούς υπότιτλους)
Μια ιστορία στην «πράσινη γραμμή» της Λευκωσίας, εκεί όπου ένα τείχος από βαρέλια και συρματοπλέγματα χωρίζει μια πόλη – και μια χώρα, που ήταν κάποτε ενωμένη. Ένας Ελληνοκύπριος κι ένας Τουρκοκύπριος στρατιώτης, που υπηρετούν σε δυο αντίπαλα φυλάκια, ο ένας απέναντι στον άλλο, κάμνουν μια συμφωνία να πάρει ο ένας τον άλλο σε ένα ταξίδι στην «άλλη πλευρά». Είναι ένα επικίνδυνο ταξίδι με κρυφούς στόχους. Ο ένας θέλει να δει την αγάπη του, που άφησε πίσω με τον πόλεμο, ο άλλος θέλει να σκοτώσει.
22:40 - Kalabush - 90’ - Σκηνοθεσία: Άδωνις Φλωρίδης (με αγγλικούς υπότιτλους)
O Μουσταφά αφήνει πίσω του τη Συρία, με απώτερο σκοπό να μεταναστεύσει στην Ευρώπη. Οι λαθρομεταφορείς τον αφήνουν στα ανοιχτά της Κύπρου, ενώ ο ίδιος νομίζει πως έχει φτάσει στην Ιταλία. Προσπαθώντας να επιβιώσει, ο Μουσταφά θα περάσει από διάφορες περιπέτειες και καταστάσεις που θα τον φέρουν αντιμέτωπο με την τοπική νοοτροπία και κοινωνική δομή.
>> Για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, προτείνουμε να προβείτε σε αγορά εισιτηρίων εκ των προτέρων για την σωστή διαχείριση του χώρου, βάσει πρωτοκόλλων.
>> Συστήνεται στους θεατές να έχουν μαζί τους προσωπικό μαξιλαράκι. Στον χώρο θα διατίθενται μαξιλαρακια με προστατευτικό κάλυμμα προς ενικοίαση €1.
>> Προπώληση Εισιτηρίων στoν πιο κάτω σύνδεσμο της SoldOut Tickets: https://bit.ly/2YaxiBV
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
- Ημερήσιο εισιτήριο 10€ (2 ταινίες).
- Εισιτήριο 6€ (1 ταινία).

Θερινό Σινεμά στο Θέατρο Ριάλτο
Τετάρτη | Wednesday 24/6 21:00
La Belle Époque
Σκηνοθεσία: Nicolas Bedos / Πρωταγωνιστούν: Daniel Auteuil, Guillaume Canet, Doria Tillier, Fanny Ardant
Στις 24 Ιουνίου προβάλλεται η ρομαντική κωμωδία Ραντεβού στο Belle Epoque σε σκηνοθεσία Nicolas Bedos (Γαλλία, 2019, 115’)
Υπόθεση: Ο Βικτόρ και η Μαριάν είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι κουρασμένο από τον χρόνο: εκείνος έχει εγκαταλείψει τον εαυτό του κι εκείνη τον αντιμετωπίζει με περιφρόνηση. Αναζητώντας διέξοδο από το συναισθηματικά αφιλόξενο παρόν του, ο Βικτόρ θα ζητήσει να επιστρέψει στο παρελθόν διαλέγοντας κάτι γνώριμο και ασφαλές: το 1974, στο γραφικό μπιστρό La Belle Époque, εκεί όπου ένα κορίτσι του έκοψε την ανάσα και του άλλαξε τη ζωή, εκεί όπου ο νεαρός εαυτός του πρωτοερωτεύτηκε την 20χρονη Μαριάν.
Μια κωμωδία με πολλά δραματικά και τρυφερά στοιχεία για έναν άνδρα που ταξιδεύει πίσω στο παρελθόν για να ζήσει τη στιγμή που του άλλαξε τη ζωή.
https://bit.ly/2VaIpc1
@ Χώρος στάθμευσης της ΣΕΚ (πίσω από Ριάλτο)
Πληροφορίες / Κρατήσεις: 77 77 77 45
Εισιτήρια: € 8 θέση / 16 (αυτοκίνητο)
E-ticket: http://rialto.interticket.com/
Σχετικά
Ο θρυλικός Φαντομάς ξαναγεννιέται στο σινεμά
Ο διαχρονικός ήρωας της λογοτεχνίας που ενέπνευσε μεγάλους καλλιτέχνες του 20ου αιώνα, από τον Γκιγιώμ Απολλιναίρ μέχρι τον Χουάν Λουίς Μπουνιουέλ, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με νέο καστ.
Πέθανε η ηθοποιός Ντάιαν Λαντ, σε ηλικία 89 ετών
Η Ντάιαν Λαντ είχε μακρά πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση προτού καθιερωθεί στον κινηματογράφο με το φιλμ του Μάρτιν Σκορτσέζε «Η Αλίκη δεν μένει πια εδώ» (1974)
Πέθανε στα 42 του ο Φλόιντ Ρότζερ Μάγιερς Τζούνιορ από τη θρυλική σειρά «Fresh Prince of Bel-Air»
Ο εκλιπών ηθοποιός που είχε υποδυθεί τον Γουίλ Σμιθ σε νεαρή ηλικία στη δημοφιλή σειρά της δεκαετίας του 1990, πέθανε από καρδιακή προσβολή στο σπίτι του
4 φθινοπωρινές πρεμιέρες με ένταση και συγκίνηση
Τέσσερις νέες ιστορίες – τέσσερα κινηματογραφικά ταξίδια
Τον Νοέμβριο βλέπουμε (δωρεάν) ιαπωνικές ταινίες σε Λευκωσία και Λεμεσό
Οι τέσσερεις ταινίες που θα προβληθούν
«Bitter Christmas»: Η νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ, ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα -Πότε κυκλοφορεί
Η Sony Pictures Classics εξασφάλισε πρόσφατα τα δικαιώματα της νέας ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Bitter Christmas, τα γυρίσματα της οποίας ολοκληρώθηκαν την περασμένη άνοιξη
Οι 5 πρεμιέρες της εβδομάδας: Από αισθησιακά δράματα μέχρι anime υπερπαραγωγές
Οι κινηματογραφικές αίθουσες γεμίζουν με λάμψη, δράση, τρόμο, νοσταλγία και μαγεία, με πέντε πολυαναμενόμενες πρεμιέρες που καλύπτουν κάθε γούστο
Πρώτη εικόνα από το «I Play Rocky»: Η εντυπωσιακή ομοιότητα του Αντονι Ιπολίτο με τον Σιλβέστερ Σταλόνε
Η ταινία «I Play Rocky» αφηγείται την αληθινή ιστορία για την ταραχώδη παραγωγή της κλασικής ταινίας πυγμαχίας «Ρόκι» του 1976
15ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου: Οι νικητές
Ένα φεστιβάλ γεμάτο συναίσθημα, ανθρώπινες ιστορίες και σινεφίλ ζεστασιά
Ο Μάικλ Φασμπέντερ θα πρωταγωνιστήσει σε σειρά για την άνοδο των Κένεντι στο Netflix
Το Netflix σε συνεργασία με την Chernin Entertainment έδωσε το πράσινο φως για τη νέα, δραματική σειρά με τίτλο "Kennedy", η οποία θα εστιάσει στη ζωή της πιο εμβληματικής οικογένειας των ΗΠΑ
Ο Κίλιαν Μέρφι έρχεται ξανά στο Netflix – Γιατί θεωρείται η πιο δυνατή ταινία της χρονιάς (vid)
Μετά τον θρίαμβο του Oppenheimer, ο Κίλιαν Μέρφι επιστρέφει στο Netflix με τον “Steve”, μια βαθιά ανθρώπινη ιστορία για την ψυχική φθορά και την ελπίδα μέσα στην αποδόμηση ενός σχολείου