Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το νέο cool στέκι στο κέντρο της Λευκωσίας, σερβίρει μοσχομυριστό καφέ!

Πρώτη ματιά στο Swimming Birds: το cool στέκι στο κέντρο της πόλης που μυρίζει καφέ!

Δημοσιεύτηκε στις 10 Νοεμβρίου 2019

Αν μας ρωτούσατε πριν από λίγο καιρό πού μπορείτε να απολαύσετε ποιοτικό καφέ στο κέντρο της Λευκωσίας, ίσως να δυσκολεύομασταν λίγο να σας απαντήσουμε.

Αν και υπάρχουν κάποια γνωστά καφέ (που πλέον όλοι ξέρουμε), όπως και κάποια καφενεδάκια που σερβίρουν καφέ και όχι μόνο, σε ένα φιλικό περιβάλλον, ωστόσο λίγα είναι αυτά που μοιάζουν με το νέο, όμορφο και χαριτωμένο καφέ που άνοιξε πριν από μερικές μόνο ημέρες στο πιο γραφικό σημείο της πρωτεύουσας, στην οδό Παλιάς Ηλεκτρικής 5.

Το Swimming Birds λοιπόν, με το εμπνευσμένο από τα στοιχεία της φύσης (όπως ο αέρας και το νερό) όνομα, θα το εντοπίσεις στην περιοχή πίσω από το καινούριο Δημαρχείο Λευκωσίας, σε ένα κτίριο που έχει υποστεί ένα σχετικό "λίφτινγκ". 

Η αλήθεια είναι ότι όταν μπεις στο μαγαζί δεν θα ξέρεις  πού να κοιτάξεις. Είναι όμορφα στημένο και θα σε κερδίσει αμέσως.


Photo by Maria Shuliak for Cyprus Coffee Guide 

Ένας χώρος που επιτρέπει στο φως να μπαίνει από τις μεγάλες τζαμαρίες, με πολύ προσεκτικά επιμελημένη διακόσμηση και διαλεκτά μικροαντικείμενα διάσπαρτα παντού στο χώρο. Πόλος όμως έλξης είναι η μπάρα, με τα κόκκινα τουβλάκια στον διπλανό τοίχο, να προσδίδουν ακόμα περισσότερα στην ατμόσφαιρα, αλλά και η πολύ cosy πίσω αυλή του, με τα λιγοστά τραπεζάκια και τις αναπαυτικές καρέκλες.

Εδώ λοιπόν θα σου φτιάξουν φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ, τον οποίο θα συνοδεύσεις με φρέσκα σνακ, όπως και γλυκά που σε προ(σ)καλούν να τα δοκιμάσεις. Μάλιστα προτείνουμε να δοκιμάσεις τον espresso που παρασκευάζεται από το ειδικό μείγμα εσπρέσο της Ονδούρας και Γουατεμάλας.

Όλα αυτά μέχρι τις 7 το απόγευμα, γιατί στη συνέχεια μετατρέπεται σε ένα φιλικό wine bar, ιδανικό για έξοδο για ποτό μετά τη δουλειά, υπό το μελωδικό ήχο των "Swimming Birds".

Πληρ. 22 019257.
Ώρες λειτουργίας: Δ-Παρ. 07.30-24.00, Σ από τις 09.30, Κ κλειστό.

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close