Δημοσιεύτηκε στις 07 Νοεμβρίου 2019
Πρεμιέρα για την ταινία "Doctor Sleep"
Το μυθιστόρημα του Stephen King που εκδόθηκε το 2013, μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη από τον Mike Flanagan. Πρόκειται στην ουσία για το sequel του best-seller του King, αλλά και του θρυλικού φιλμ 'The Shining' (1980) του Stanley Kubrick, το οποίο αφηγείται την ιστορία του ενήλικου πια Danny Torrance (τον ρόλο έχει αναλάβει να ενσαρκώσει ο Ewan McGregor), γιο του Jack Torrance, του χαρακτήρα που υποδύθηκε ο σπουδαίος Jack Nicholson. Εξακολουθώντας να φέρει το ψυχολογικό τραύμα που υπέστη ως παιδί στο ξενοδοχείο Overlook, ο Dan Torrance προσπαθεί να βρει την εσωτερική του ηρεμία. Όμως αυτή διαλύεται όταν συναντά την Abra, μία θαρραλέα έφηβη που διαθέτει ένα υπερφυσικό χάρισμα, γνωστό ως 'λάμψη'. Η Abra συνειδητοποιεί αμέσως ότι ο Dan έχει την ίδια υπερφυσική δύναμη με εκείνη, τον αναζητά, ζητώντας απελπισμένα τη βοήθειά του προκειμένου να πολεμήσει την ανελέητη Rose the Hat (Rebecca Ferguson), αρχηγό της συμμορίας μεταφυσικών δολοφόνων 'The True Knot', που αναζητούν ανθρώπους προικισμένους με υπερφυσικές ιδιότητες, προκειμένου να 'καταναλώσουν' την αύρα τους και να γίνουν αθάνατοι.
Δες ΕΔΩ τις αίθουσες προβολής
Πρεμιέρα για την ταινία "Zombieland: Double Tap"
Μία δεκαετία μετά την απροσδόκητη επιτυχία του 'Zombieland' (το φιλμ απέφερε έσοδα 75 εκ. δολαρίων από τις Η.Π.Α. και 102.3 εκ. διεθνώς, ενώ ο αρχικός του προϋπολογισμός δεν ξεπερνούσε τα 24 εκατομμύρια δολάρια), οι δημοφιλείς ηθοποιοί Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin και η βραβευμένη με Όσκαρ Emma Stone ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους, με τον Ruben Fleischer να κάθεται ξανά στην καρέκλα του σκηνοθέτη και τους σεναριογράφους Rhett Reese και Paul Wernick να υπογράφουν εκ νέου το σενάριο. Στο sequel που φέρει τον τίτλο 'Zombieland: Double Tap', μέσα από έκρυθμες κωμικές καταστάσεις που εκτυλίσσονται από τον Λευκό Οίκο μέχρι την ενδοχώρα, η φοβερή τετράδα πρέπει να αντιμετωπίσει πολλά νέα είδη ζόμπι τα οποία έχουν εξελιχθεί από την πρώτη ταινία, αλλά και νέους επιζώντες. Η μεγαλύτερη πρόκληση όλων, όμως, αποδεικνύοται οι σχέσεις ανάμεσα στα μέλη αυτής της σαρκαστικής, αυτοσχέδιας οικογένειας. Μαζί τους συμπρωταγωνιστούν οι Rosario Dawson, Zoey Deutch και Luke Wilson.
Δες ΕΔΩ τις αίθουσες προβολής
Σχετικά

Πέθανε ο μεγάλος σταρ του Χόλιγουντ Ρόμπερτ Ρέντφορντ
Ο Ρέντφορντ υπήρξε για δεκαετίες ένας από τους πιο αγαπητούς πρωταγωνιστές του αμερικανικού κινηματογράφου

Maestro: Οι δύο ηθοποιοί που προστίθενται στην 4η σεζόν της σειράς
Οι φανατικοί της σειράς μετρούν αντίστροφα για να δουν τη συνέχεια της συναρπαστικής ιστορίας

Το ντοκιμαντέρ "The (M) Factor: Shredding the Silence on Menopause" επιστρέφει στην Κύπρο για μία ακόμη αποκλειστική προβολή
Μία εκδήλωση αφιερωμένη στην εκπαίδευση για την υγεία των γυναικών

Το ντοκιμαντέρ «Η Ιστορία του Χαλκού στην Κύπρο» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη
Με ελεύθερη είσοδο

GoetheKino: Ζητήματα Οικογένειας, με προβολές βραβευμένων ταινίων
Μια σειρά προβολών και συζητήσεων του Ινστιτούτου Γκαίτε γύρω από τις σχέσεις στην οικογένεια

The Super Mario Galaxy Movie: Ο Μάριο επιστρέφει και μας πάει… στο διάστημα!
Από το Βασίλειο των Μανιταριών στα άστρα – η πιο επική περιπέτεια ξεκινά το 2026.

Οι Κύπριοι σκηνοθέτες Σύλβιας Νικολαΐδου και Νικόλας Ιορδάνου κέρδισαν το Βραβείο Ντοκιμαντέρ στο Φεστιβάλ Δράμας
Η δημιουργική ομάδα από την Πάφο παρουσίασε ένα ντοκιμαντέρ που εξερευνά τον συμβολισμό και τη σημασία του αλατιού στην ιαπωνική κουλτούρα

Θερινό σινεμά με την πολυβραβευμένη ταινία La La Land σε μία υπέροχη αυλή
Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμα Στόουν χορεύουν κάτω από τον έναστρο ουρανό της Λεμεσού

Νέες πρεμιέρες στη μεγάλη οθόνη: Από το αποχαιρετιστήριο “Downton Abbey” μέχρι το σκοτεινό “The Long Walk”
Συγκίνηση, δράση, θρίλερ και νοσταλγία σε μια εβδομάδα γεμάτη κινηματογραφικές εμπειρίες

Netflix: Η ξέφρενη ζωή του Τσάρλι Σιν και οι νέες σειρές της εβδομάδας
Όλες οι νέες σειρές και οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας: O Χρυσός Λέων στον Τζιμ Τζάρμους - Όλοι οι νικητές
Η ταινία «Father Mother Sister Brother» του Τζιμ Τζάρμους κέρδισε Χρυσό Λέοντα, ενώ ο Μπένι Σάφντι απέσπασε το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας για την ταινία «Smashing Machine»

Το βράδυ της Κυριακής βλέπουμε σινεμά στην παραλία, κάτω από την πανσέληνο!
Πάρε μαξιλάρι και ζήσε τον κινηματογράφο κάτω από τα αστέρια!