Δημοσιεύτηκε στις 06 Νοεμβρίου 2019
Μία δεκαετία μετά την απροσδόκητη επιτυχία του 'Zombieland' (το φιλμ απέφερε έσοδα 75 εκ. δολαρίων από τις Η.Π.Α. και 102.3 εκ. διεθνώς, ενώ ο αρχικός του προϋπολογισμός δεν ξεπερνούσε τα 24 εκατομμύρια δολάρια), οι δημοφιλείς ηθοποιοί Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin και η βραβευμένη με Όσκαρ Emma Stone ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους, με τον Ruben Fleischer να κάθεται ξανά στην καρέκλα του σκηνοθέτη και τους σεναριογράφους Rhett Reese και Paul Wernick να υπογράφουν εκ νέου το σενάριο. Στο sequel που φέρει τον τίτλο 'Zombieland: Double Tap', μέσα από έκρυθμες κωμικές καταστάσεις που εκτυλίσσονται από τον Λευκό Οίκο μέχρι την ενδοχώρα, η φοβερή τετράδα πρέπει να αντιμετωπίσει πολλά νέα είδη ζόμπι τα οποία έχουν εξελιχθεί από την πρώτη ταινία, αλλά και νέους επιζώντες. Η μεγαλύτερη πρόκληση όλων, όμως, αποδεικνύοται οι σχέσεις ανάμεσα στα μέλη αυτής της σαρκαστικής, αυτοσχέδιας οικογένειας. Μαζί τους συμπρωταγωνιστούν οι Rosario Dawson, Zoey Deutch και Luke Wilson.
-
Κ-Cineplex 1-6 Λευκωσία
21 Νοεμβρίου - 27 Νοεμβρίου 2019
Σχετικά
7ο Dot.on.the.Map: Το πρόγραμμα της μεγάλης συνάντησης των επαγγελματιών του κινηματογράφου
Πρόκειται για μια θεσμική δράση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες – Κύπρος
Το prequel του «Weapons» παίρνει σάρκα και οστά
Ο Ζακ Σιλντς και ο Ζακ Κρέγκερ ενώνουν τις δυνάμεις του για να φερουν στην μεγαλη οθονη την σκοτεινή ιστορία της θείας Γκλάντις, μετά τη θριαμβευτική πορεία του «Weapons» στα ταμεία και τα Όσκαρ.
Βραβείο της Ένωσης Ελλήνων Κινηματογραφιστών (GSC) 2026: Οι υποψηφιότητες
Ξεκινάει η ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων διευθυντών φωτογραφίας σε μεγάλου μήκους και φέτος, για πρώτη φορά, σε μικρού μήκους ταινίες από την Ενωση Ελλήνων Κινηματογραφιστών.
Οι νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας
Τρόμος, μυστήριο, μουσική και ανθρώπινες ιστορίες κατακλύζουν τις αίθουσες από τις 2 Απριλίου
Πρώτη εικόνα: Ο Μάικλ Φασμπέντερ στο «Kennedy» του Τόμας Βίντερμπεργκ
Ο Ιρλανδο-Γερμανός ηθοποιός αναλαμβάνει τον ρόλο του πατριάρχη του οίκου των Κένεντι, Τζόζεφ, σε μία σειρά που προορίζεται για το Netflix.
A Beautiful Day in Hollywood: Τομ Χανκς και Μάριελ Χέλερ ξανά μαζί για αθλητική ταινία
Ο πρωταγωνιστής και η σκηνοθέτρια του γλυκύτατου «A Beautiful Day in the Neighborhood» (2019) επανενώνονται για μια ταινία με θέμα το μπέιζμπολ, στην οποία ενδέχεται να συμπρωταγωνιστούν οι Bad Bunny και Κόλμαν Ντομίνγκο.
Τα Όσκαρ φεύγουν από το Hollywood το 2029
Τα Οσκαρ εγκαταλείπουν το Dolby Theatre και μετακομίζουν από το 2029 στο Peacock Theater του downtown Los Angeles, σε μια αλλαγή που συνδέεται με τη νέα ψηφιακή και οργανωτική εποχή της τελετής.
Επιστροφή Ανγκ Λι με το «Gold Mountain»
Επτά χρόνια μετά το υπολειπόμενο «Gemini Man» με τον Γουίλ Σμιθ, την λιγότερο καλή στιγμή μιας έξοχης καριέρας, ελπίζουμε ξανά σε μια επιστροφή στη φόρμα
Ο Αιμίλιος Αβραάμ ετοιμάζεται να "βγει" στις αίθουσες με τη «Σμαράγδα» του
Η δραματική κομεντί ταινία μεγάλου μήκους του Αιμίλιου Αβραάμ έρχεται στους κυπριακούς κινηματογράφους από τις 2 Απριλίου
Στα σκαριά νέα ταινία απο το σύμπαν του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» από τον Στίβεν Κόλμπερτ
Η Γουόρνερ Μπρος ανακοίνωσε ότι ο Στίβεν Κόλμπερτ και ο γιος του εργάζονται πάνω σε μια ολοκαίνουργια ταινία του σύμπαντος του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Νέες ταινίες στις αίθουσες: Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα
Από πολυβραβευμένα δράματα μέχρι σκοτεινό τρόμο και δυνατά sequels, οι πρεμιέρες που αξίζουν την προσοχή σου
All That’s Left of You
Ένα συγκλονιστικό δράμα -γυρισμένο και στην Κύπρο- για τη μνήμη, την απώλεια και την επιβίωση