Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα υπέροχο μαγαζάκι στο χωριό, σερβίρει υπέροχο brunch, με προϊόντα δικής του παραγωγής

Αν είσαι από αυτούς που αγαπούν τα αρκετένα, το brunch, την ποικιλία και την ποσότητα, ακόμα κι αν αγαπάς τη healthy πλευρά της ζωής, μόλις βρήκες το στέκι που θα λατρέψεις...

Δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2019

Το Όμοδος, το χωριό της επαρχίας Λεμεσού, πέρα από πολύ όμορφο, είναι και διάσημο, όχι για έναν αλλά για πολλούς λόγους. Για τις εκκλησίες του, τα μουσεία του, τις ταβέρνες του, τα κοσμήματα και τις χειροποίητες δαντέλες (την παραδοσιακή πιπίλλα με το βελονάκι) που βρίσκεις στα μικρά μαγαζάκια του χωριού, το κρασί και τα οινοποιεία του. Είναι όμως ξακουστό για τα αρκατένα κουλούρια του.

Μάλιστα πριν από μερικές ημέρες, τα διάσημα Αρκατένα Φωτεινής άνοιξαν κι ένα νέο μαγαζάκι στο χωριό, όπου πρωταγωνιστές είναι τα διάσημα κουλούρια.

Ωστόσο δεν έμεινα μέχρι εκεί. Ακολουθώντας την τάση της εποχής, που θέλει το brunch να είναι η απόλυτη συνήθεια του πρωινού του σαββατοκύριακου που τόσο πολύ αγαπάμε, έβγαλαν τραπεζάκια στον πεζόδρομο, έφτιαξαν μία υπέροχη εσωτερική αυλή στο πίσω μέρος του μαγαζιού και δημιούργησαν ένα μενού με platter! 

Τρία νέα platter- υπερπαραγωγή συνοδευμένα με τα διάσημα αρκατένα της Φωτεινής στο Όμοδος, για breakfast και brunch, στα οποία δύσκολα θα αντισταθεί κανείς. 

Το πρώτο platter (που εμείς θα ονομάζαμε παραδοσιακό), περιλαμβάνει ζεστό αρκατένο ή καπήρα, μαρμελάδα, μέλι, χαλλούμι, αλλαντικά, ελιές και αβγά και στοιχίζει €10. 

Το δεύτερο platter προορίζεται για όσους ακολουθούν έναν πιο healthy τρόπο ζωής και περιλαμβάνει φρέσκια αναρή, ξηρούς καρπούς, παστά και φρέσκα φρούτα, ενώ το τρίτο προορίζεται για τους λάτρης της σοκολάτας αφού περιλαμβάνει αρκατένα με μαύρη ή λευκή σοκολάτα και όχι μόνο. 

Μπορείς όμως να επιλέξεις και μόνος σου τα προϊόντα που θέλεις να απολαύσεις, δημιουργώντας το δικό σου platter. 

Τέλος, επίλεξε καφέ ή χυμό για να ξεκινήσεις με τον καλύτερο τρόπο τη μέρα σου.

Το brunch σερβίρεται τα σαββατοκύριακα και τις αργίες από τις 10.00-16.00.

Μην παραλείψεις να κάνεις κράτηση στα τηλ. 99284201 & 97801110.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close