Δημοσιεύτηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2020
Αυτό που δε βλέπεις, μπορεί να σε πληγώσει...
Η Elisabeth Moss ('The Handmaid's Tale') πρωταγωνιστεί σε μια τρομακτική και σύγχρονη ιστορία εμμονής, η οποία αντλεί έμπνευση από το αρχετυπικό 'τέρας' της Universal, τον 'Αόρατο Άνθρωπο'.
Παγιδευμένη σε μια κακοποιητική σχέση με έναν πλούσιο και ευφυή επιστήμονα, η Cecilia Kass καταφέρνει να αποδράσει μέσα στη νύχτα και να εξαφανιστεί, με τη βοήθεια της αδερφής της και ενός παιδικού της φίλου. Όταν όμως ο βάναυσος πρώην σύντροφος της αυτοκτονεί και της αφήνει ως κληρονομιά ένα μεγάλο μέρος της τεράστιας περιουσίας του, η Cecilia υποψιάζεται ότι πρόκειται για παγίδα. Μια σειρά από παράξενες συμπτώσεις θα αποβούν σχεδόν θανατηφόρες και θα απειλήσουν τις ζωές εκείνων για τους οποίους νοιάζεται. Η λογική της θα αρχίσει να κλονίζονται και θα προσπαθεί απελπισμένα να αποδείξει στον περίγυρό της ότι καταδιώκεται από μια αόρατη παρουσία που την στοιχειώνει.
-
Κ-Cineplex 1-6 Λευκωσία
12 Μαρτίου - 18 Μαρτίου 2020
Σχετικά

Νέες πρεμιέρες στη μεγάλη οθόνη: Από το αποχαιρετιστήριο “Downton Abbey” μέχρι το σκοτεινό “The Long Walk”
Συγκίνηση, δράση, θρίλερ και νοσταλγία σε μια εβδομάδα γεμάτη κινηματογραφικές εμπειρίες

Πρεμιέρα για την ταινία "Downton Abbey: The Grand Finale"
Το τελευταίο κεφάλαιο ενός παγκόσμιου φαινομένου


Πρεμιέρα για την ταινία "The Long Walk"
Ένα ανατριχιαστικό και συναισθηματικό θρίλερ με την υπογραφή του θρυλικού Stephen King

Πρεμιέρα για το "Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba – The Movie: Infinity Castle"
Ξεκινά η τελική σύγκρουση του Tanjiro με τους δαίμονες

Toy Story 1 (Re-Issue): Στους κινηματογράφους K-Cineplex!
30 Χρόνια φιλίας & περιπέτειας: Η ταινία που άλλαξε την ιστορία του animation επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη!

Netflix: Η ξέφρενη ζωή του Τσάρλι Σιν και οι νέες σειρές της εβδομάδας
Όλες οι νέες σειρές και οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας: O Χρυσός Λέων στον Τζιμ Τζάρμους - Όλοι οι νικητές
Η ταινία «Father Mother Sister Brother» του Τζιμ Τζάρμους κέρδισε Χρυσό Λέοντα, ενώ ο Μπένι Σάφντι απέσπασε το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας για την ταινία «Smashing Machine»

Το βράδυ της Κυριακής βλέπουμε σινεμά στην παραλία, κάτω από την πανσέληνο!
Πάρε μαξιλάρι και ζήσε τον κινηματογράφο κάτω από τα αστέρια!

Αλλαγή ταινιών προβολής στον δωρεάν Υπαίθριο Κινηματογράφο της πρωτεύουσας
Με pop corn και μπουκάλια νερού για όλους

4 νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα
Από συγκλονιστικά δράματα μέχρι ανάλαφρες κωμωδίες, οι κινηματογραφικές αίθουσες γεμίζουν ξανά με ιστορίες που αξίζει να δεις στη μεγάλη οθόνη
