Δημοσιεύτηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2019
Angel Has Fallen
Το τρίτο φιλμ στη σειρά από το διάσημο franchise 'Has Fallen' που το εγκαινίασε το 'Olympus Has Fallen' (2013), και έπειτα ακολούθησε και το 'London Has Fallen' (2016), με τους Gerard Butler και Morgan Freeman να πρωταγωνιστούν. Ύστερα από μια συγκλονιστική απόπειρα δολοφονίας του Αμερικανού Προέδρου Alan Trumbull ο έμπιστός του μυστικός πράκτορας Mike Banning κατηγορείται αδίκως και τίθεται υπό κράτηση. Αφού δραπετεύσει, σύντομα θα βρεθεί μόνος του και θα χρειαστεί να αποφύγει την υπηρεσία του και να ξεγελάσει το FBI ώστε να εντοπίσει ποιος απειλεί τον Πρόεδρο. Απεγνωσμένος να βρει την αλήθεια, ο Banning στρέφεται σε ξένους συμμάχους με σκοπό να διατηρήσουν το όνομά του καθαρό, να προστατεύσουν την οικογένειά του από το κακό και να σώσουν τη χώρα από τον επικείμενο κίνδυνο.
K Cineplex (The Mall of Cyprus ) 19.45, 22.15
K Cineplex (Λευκωσία) 19.45, 22.15
K Cineplex (Λεμεσός ) 19.45, 22.15
K Cineplex (Λάρνακα) 19.45, 22.15
K Cineplex (Kings Avenue – Πάφος) 19.45, 22.15
RΙΟ (Λευκωσία) 17.30, 19.45, 22.10 σ/κ επίσης 15.00, 17.30,
RΙΟ (Λεμεσός) 19.45, 22, 35
Crawl
Όταν ένας τεράστιος τυφώνας χτυπά την γενέτειρά της στη Φλόριντα, η Haley αγνοεί τις εντολές για εκκένωση, για να αναζητήσει τον πατέρα της που αγνοείται. Κάτι που τελικά το καταφέρνει, καθώς τον βρίσκει στον χαμηλό υπόγειο του οικογενειακού σπιτιού τους. Όμως σύντομα και οι δυο παγιδεύονται εκεί, καθώς τα νερά απο τις πλημμύρες ανεβαίνουν με γοργούς ρυθμούς. Καθώς ο χρόνος τελειώνει και η κακοκαιρία εντείνεται, η Haley και ο πατέρας της ανακαλύπτουν πως η στάθμη του νερού που ανεβαίνει, είναι το λιγότερο που θα πρέπει να τους ανησυχεί. Μέσα στα θολά, ορμητικά νερά κολυμπούν ελεύθεροι αρκετοί πεινασμένοι αλιγάτορες έτοιμοι να τους κατασπαράξουν. Στη νέα ταινία τρόμου του Γάλλου σκηνοθέτη Alexandre Aja ('Horns', 'The Hills Have Eyes') πρωταγωνιστεί η Kaya Scodelario, ενώ το ρόλο του πατέρα της, Dave Keller, υποδύεται ο Barry Pepper. Το σενάριο υπογράφουν οι Michael Rasmussen και Shawn Rasmussen ('The Inhabitants'), ενώ στη θέση του παραγωγού βρίσκεται ο μετρ του τρόμου Sam Raimi ('Drag Me to Hell', 'Evil Dead').
K Cineplex (The Mall of Cyprus ) 19.45, 22.00
K Cineplex (Λευκωσία) 19.45, 22.00
K Cineplex (Λεμεσός ) 19.45, 22.00
K Cineplex (Λάρνακα) 19.45, 22.00
K Cineplex (Kings Avenue – Πάφος) 19.45, 22.00
RΙΟ (Λευκωσία) 19.45, 22.00
RΙΟ (Λεμεσός) 19.45, 22.00
Ready or Not
Είναι το 'Ready or Not' η πιο ενδιαφέρουσα ταινία τρόμου της χρονιάς; Δεν χωράει αμφιβολία περί τούτου! Στο ιδιαίτερο αυτό φιλμ των Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett όλα ξεκινούν αριστοκρατικά και ντελικάτα, αλλά στην πορεία γίνεται ένας μικρός... χαμούλης! Τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει η Samara Weaving ('Three Billboards Outside Ebbing, Missouri'), η οποία υποδύεται την Grace, μια νεόνυμφη κοπέλα, η οποία την πρώτη νύχτα γάμου της δέχεται μια πρόσκληση από τους νέους της συγγενείς και τα πεθερικά της. Ουσιαστικά θα πρέπει να συμμετάσχει σε ένα εθιμοτυπικό που θυμίζει το 'κρυφτό' έτσι ώστε να μπορέσει να ενταχτεί στην οικογένεια μιας, και όπως της ανακοινώνουν, αυτή η πρόκληση είναι ουσιαστικά μια παράδοση πολλών χρόνων. Τίποτα όμως δεν είναι όπως δείχνουν και έτσι η Grace σύντομα θα βρεθεί σε έναν αγώνα επιβίωσης για την ίδια της την ζωή. Το cast συναπαρτίζουν οι Andie MacDowell, Adam Brody και Mark O’Brien.
K Cineplex (The Mall of Cyprus ) 20.00
K Cineplex (Λευκωσία) 22.30
K Cineplex (Λεμεσός ) 20.00
K Cineplex (Λάρνακα) 22.30
K Cineplex (Kings Avenue – Πάφος) 20.00
RΙΟ (Λευκωσία) 19.45, 22.00
RΙΟ (Λεμεσός) 19. 45
Σχετικά

Αυτές είναι οι ταινίες που θα δούμε στον 3ο Θερινό Κινηματογράφο Περιστερώνας
Δύο όμορφες καλοκαιρινές βραδιές με (δωρεάν) υπαίθριες προβολές και όχι μόνο

«Πειρατές της Καραϊβικής»: Ο Τζόνι Ντεπ σε συζητήσεις για την επιστροφή του ως Jack Sparrow
«Αν του αρέσει ο τρόπος που είναι γραμμένος ο ρόλος, νομίζω ότι θα το κάνει»

Θερινός κινηματογράφος δίπλα στη θάλασσα με το Πετρίδειο Ίδρυμα
Μία καλοκαιρινή βραδιά κάτω από τον έναστρο ουρανό

«Κωνστάντια»: Οι προβολές ταινιών στην πρωτεύουσα αυτή τη βδομάδα
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα του Μαραθώνιου Θερινών Προβολών

H «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν ολοκλήρωσε τα γυρίσματα: «Δεν θα ξαναγίνει ταινία σαν αυτή»
Τα γυρίσματα διήρκεσαν έξι μήνες σε διάφορες περιοχές του κόσμου

Πάμε για θερινό σινεμά σε ένα ειδυλλιακό χωριό της Μαραθάσας
Μία μοναδική βραδιά για μικρούς και μεγάλους για ταινίες κάτω από τ' αστέρια

Ο Μπίλι Ζέιν ενσαρκώνει τον Μάρλον Μπράντο στη νέα ταινία «Waltzing with Brando»
Ο Μάρλον Μπράντο (Marlon Brando) «ζει ξανά» στη μεγάλη οθόνη, αυτήν τη φορά μέσα από την ερμηνεία του Μπίλι Ζέιν (Billy Zane).

«Τα Πάθη του Χριστού»: Το 2027 και σε δύο μέρη το σίκουελ της ταινίας του Μελ Γκίμπσον
Η πρώτη ταινία θα κάνει πρεμιέρα Μεγάλη Παρασκευή και η δεύτερη στην εορτή της Αναλήψεως.

Στην Αγία Νάπα θα στηθεί για άλλη μία χρονιά σινεμά κάτω από τα αστέρια
Μάθε τις 5 ταινίες που θα δούμε δίπλα στη θάλασσα

Αυτές είναι οι 4 ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Από συναρπαστικά blockbusters μέχρι ταινίες με βαθιά συναισθηματικά μηνύματα, αυτή την εβδομάδα, οι κινηματογραφικές αίθουσες γεμίζουν δράση, γέλιο και συγκίνηση

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα εισήχθη σε νοσοκομείο της Ρώμης
Ο Κόπολα, 86 ετών, είχε προγραμματίσει εδώ και καιρό να πραγματοποιήσει επέμβαση στην καρδιά
