Eating News , Εστιατόρια

Κλείσε τραπέζι για ρομαντικό δείπνο του Αγίου Βαλεντίνου στο Semeli Hotel

Για τη γιορτή των ερωτευμένων, απολαύστε ένα ρομαντικό δείπνο στο εστιατόριο Demetraτου Semeli Hotel

Δημοσιεύτηκε στις 07 Φεβρουαρίου 2019

Η γιορτή των ερωτευμένων είναι μια ξεχωριστή γιορτή καθώς εξυμνεί τον έρωτα, ο οποίος γεμίζει τη ζωή μας με αγάπη κι ευτυχία. Γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο επιλέγοντας να ζήσετε όμορφες στιγμές χαλάρωσης σε έναν κομψό και άνετο χώρο, επιλέγοντας ένα ρομαντικό δείπνο στο εστιατόριο DEMETRA του SEMELI HOTEL στη Λευκωσία.

H ζεστή ατμόσφαιρα του εστιατορίου DEMETRA του SEMELI HOTEL αποτελεί μια μοναδική επιλογή για τη βραδιά αυτή, αφού θα προσφέρει σε εσάς και το άλλο σας μισό μια μοναδική εμπειρία.  

Ο εξαιρετικά ταλαντούχος σεφ του ξενοδοχείου έχει ετοιμάσει ένα μαγευτικό ταξίδι γεύσεων, μέσα από το μενού το οποίο έχει επιμεληθεί ειδικά για την ημέρα.

Οι επισκέπτες του εστιατορίου θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν 4 πιάτα υψηλής γαστρονομίας, ξεκινώντας με ένα chef’s treat έκπληξη και ορεκτικό εμπνευσμένο από τη γαλλική κουζίνα. Για το κυρίως πιάτο οι επιλογές περιλαμβάνουν κρέας και ψάρι, σε gourmet εκδοχές, τα οποία σερβίρονται με λαχανικά εποχής. Άριστης ποιότητας βοδινό ή φιλέτο μαύρου μπακαλιάρου θα αποτελέσουν πραγματική απόλαυση για τον ουρανίσκο κάθε επισκέπτη. Στο τέλος, η εμπειρία θα ολοκληρωθεί με μια ποικιλία γλυκών εμπνευσμένη από την ημέρα με ιδιαίτερη παρουσίαση και στυλ. Όλα τα πιάτα του συγκεκριμένου μενού συνοδεύονται από το αντίστοιχο κρασί από την πλούσια κάβα του ξενοδοχείου.

Πάντα στη διάθεσή σας, βρίσκεται το φιλικό προσωπικό του ξενοδοχείου που θα σας προσφέρει πρόθυμα τις υπηρεσίες του, ώστε να περάσετε μια ευχάριστη και ρομαντική βραδιά.  Κρατήσεις απαραίτητες. 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 22 452121 ή επισκεφθείτε www.semelihotel.com.cy/blog/events


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close