Δημοσιεύτηκε στις 25 Απριλίου 2019
Τη Μεγάλη Πέμπτη θα αποκαλυφθεί το καστ και ο τίτλος της επόμενης ταινίας του διάσημου μυστικού πράκτορα Τζέιμς Μποντ, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που θα αναμεταδοθεί ζωντανά στο διαδίκτυο, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο την εταιρεία Universal.
Οι ανακοινώσεις θα γίνουν «σε απευθείας σύνδεση από έναν εικονικό προορισμό του saga 007» και θα μπορεί κανείς να τις παρακολουθήσει στο διαδίκτυο από τις 15.10 ώρα Ελλάδας.
Οι θαυμαστές καλούνται να θέσουν τα ερωτήματά τους για την 25η ταινία με τις περιπέτειες του Βρετανού κατασκόπου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας το hashtag #BOND25. Τα ερωτήματα θα απαντηθούν από τους συντελεστές της ταινίας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.
Ο Ντάνιελ Κρεγκ, 51 ετών, θα φορέσει για 5η φορά το κοστούμι του διάσημου κατασκόπου, αν και είχε ανακοινώσει το 2017 ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, μεταξύ των πρωταγωνιστών θα βρίσκεται η Γαλλίδα, Λέα Σεϊντού, που είχε υποδυθεί τη Μαντλέν Σουάν στο Spectre, όπως και οι Βρετανοί Μπεν Γουίσοου, που επιστρέφει στον ρόλο του Q και Ρέιφ Φάινς στον ρόλο του Μ.
Η βρετανική ταμπλόιντ Mirror έγραψε πως σκηνές της ταινίας έχουν ήδη γυριστεί στη Νορβηγία και τα γυρίσματα θα συνεχιστούν στη Τζαμάικα ή την Ιταλία.
Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Αμερικανός Κάρι Φουκουνάγκα.
Γεννηθείς το 1977 στην Καλιφόρνια, ο Φουκουνάγκα αντικατέστησε τον Βρετανό Ντάνι Μπόιλ, τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη του Slumdog Millionnaire, που αποχώρησε τον Αύγουστο του 2018 λόγω «καλλιτεχνικών διαφορών».
Η αλλαγή αυτή είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσουν τα γυρίσματα της ταινίας, που αναμενόταν να κάνει πρεμιέρα το Φθινόπωρο του 2019, ωστόσο, το χρονοδιάγραμμα μετατέθηκε για τις 8 Απριλίου 2020, σύμφωνα με ιστότοπους που εξειδικεύονται στον κινηματογράφο.
Σχετικά

Σήμερα κάνει πρεμιέρα ο νέος υπαίθριος κινηματογράφος στη Λάρνακα
Για μοναδικές βραδιές κάτω από τα αστέρια

Ξεκινούν οι θερινές κινηματογραφικές προβολές σε έναν αγαπημένο χώρο
Κυπριακή ταινία κάτω από τα αστέρια για την πρεμιέρα

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ από την ταινία για τη ζωή του Μπρους Σπρίνγκστιν με τον Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ
Παρακολουθώντας τα γυρίσματα, το «Αφεντικό» επαίνεσε την ερμηνεία του Γουάιτ, τον οποίο χαρακτήρισε έναν «εξαιρετικό ηθοποιό» που «τραγουδάει πολύ καλά».

Ο 16χρονος γιος του Τζέισον Μομόα στο Dune 3
Ο ρόλος που θα υποδυθεί, η έναρξη των γυρισμάτων και η ημερομηνία προβολής της τρίτης ταινίας

Το "Υπάρχω" και οι άλλες 27 ταινίες που θα δούμε κάτω από τον έναστρο ουρανό του Πρωταρά
Ανακοινώθηκε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του 11ου Protaras Summer Film Festival

14 θερινά σινεμά μάς περιμένουν και αυτό το καλοκαίρι με αγαπημένες ταινίες
Δες αναλυτικά το πρόγραμμα του κάθε υπαίθριου κινηματογραφου στην Κύπρο

Ο Τομ Κρουζ θα πάρει επιτέλους Όσκαρ αλλά όχι για ερμηνεία
Στην ίδια τελετή της Ακαδημίας θα τιμηθεί και η Ντόλι Πάρτον

Πέθανε ο ηθοποιός του «Lilo & Stitch» David H.K. Bell, λίγο μετά την πρεμιέρα της ταινίας
Λίγες εβδομάδες μετά το κινηματογραφικό του ντεμπούτο

Θερινός Κινηματογράφος «Κωνστάντια»: Μάθαμε πότε ξεκινούν οι προβολές
Ο αγαπημένος θερινός κινηματογράφος της πρωτεύουσας επιστρέφει

Σηκώνει αυλαία το Φεστιβάλ «Εικόνες και Όψεις του Εναλλακτικού Κινηματογράφου»
Το Φεστιβάλ κάνει αρχή με ένα αφιέρωμα (In Memoriam) στον σπουδαίο δημιουργό David Lynch

Η Λευκωσία (από τη Δευτέρα) θα βλέπει εναλλακτικό σινεμά στην αυλή
Έναρξη για το Φεστιβάλ "Εικόνες και Όψεις του Εναλλακτικού Κινηματογράφου"

Τα σαββατοκύριακα του καλοκαιριού, στις Πλάτρες θα βλέπουμε σινεμά κάτω από τα αστέρια
Η καρδιά των Πλατρών μεταμορφώνεται σε ένα παλιό, αγαπημένο σινεμά