Δημοσιεύτηκε στις 05 Σεπτεμβρίου 2018
Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήµερα Τετάρτη (5/9), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και µετά το µεσηµέρι στα προσήνεµα, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Παροδικά στα νότια παράλια θα πνέουν το απόγευµα µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ.
Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, για να καταστεί σταδιακά στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και στους 29 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά, κυρίως στα δυτικά θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις.
Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί στα ανατολικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και στα υπόλοιπα παράλια λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά, κυρίως στα δυτικά θα παρατηρούνται αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις.
Μετά το µεσηµέρι, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τοπικά, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα βορειοανατολικά, δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα.
Την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τοπικά, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και εσωτερικό.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση για να κυµανθεί λίγο πιο κάτω από τις κλιµατολογικές για την εποχή τιµές.
Σχετικά

Βράζει η Κύπρος: Στους 45 βαθμούς η θερμοκρασία - Ο καιρός το τριήμερο
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού


Κορυφώνεται ο καύσωνας: «Αγγίζει» τους 45 βαθμούς ο υδράργυρος
Σήμερα η πιο ζεστή μέρα του Αυγούστου

45 εκδρομικοί χώροι για να ψήσεις τη σούβλα του Δεκαπενταύγουστου
Καλοκαιρινή εξόρμηση σε πανέμορφους εκδρομικούς χώρους σε όλη την Κύπρο και φαγητό κάτω από πανύψηλα πεύκα

Καμίνι αύριο η Κύπρος - Kόκκινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική
Καύσωνας προ των πυλών, με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 45 βαθμούς Κελσίου

Η Χώρα της Πάτμου: Μια αρμονία μπλε και λευκού με αρχοντική απλότητα
Μια από τις πιο λιτές αλλά και εντυπωσιακές Χώρες σε όλη την Ελλάδα

Οι 5 πόλεις με τους περισσότερους ουρανοξύστες στον κόσμο
Δείτε πώς η ανάγκη για χώρο, οι οικονομικές φιλοδοξίες και η μηχανική καινοτομία αλλάζουν για πάντα τον παγκόσμιο ορίζοντα

Η Ryanair ανακοίνωσε εκπτώσεις για ταξίδια σε 28 προορισμούς, με τιμές που ξεκινούν από €15.99
Η εταιρεία ανακοίνωσε 10% έκπτωση, μόνο για δύο μέρες

Η ανερχόμενη ιστορική ομορφιά της Ασίας που κερδίζει τις καρδιές των σόλο ταξιδιωτών
Με κορυφαία θέση στη λίστα του Time Out Asia για το 2025

Εκδόθηκε νέα πορτοκαλί προειδοποίηση - Στους 43 βαθμούς η θερμοκρασία
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

«Σε σκοτεινούς ουρανούς θα μπορείτε να δείτε περίπου 40 και 50 Περσείδες ανά ώρα»
Η φωτεινή Σελήνη θα εμποδίζει την ορατότητα των Περσείδων φέτος

"Άνοιξε" ξανά η παραλία Αγίας Βαρβάρας στη Λεμεσό
"Καθαρά και κατάλληλα για κολύμβηση" τα νερά της σήμερα