Eating News , Εστιατόρια

Το νέο εστιατόριο της Λευκωσίας θα σερβίρει μέχρι αργά

Εξασφαλίσαμε πρώτες εικόνες από το νέο εστιατόριο της Λευκωσίας που ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του

Δημοσιεύτηκε στις 29 Αυγούστου 2018

Μία ελληνική αλυσίδα εστιατορίων που ειδικεύεται στο σουβλάκι, το κεμπάπ και τις ανατολίτικες γεύσεις ανοίγει σύντομα το πρώτο της κατάστημα στην Κύπρο. Το Check In εξασφάλισε όλες τις λαχταριστές λεπτομέρεις για τη νέα άφιξη και σου τις μεταφέρει...

Στο νέο εστιατόριο λοιπόν που ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του στη Λευκωσία, θα τρως το σουβλάκι σου σαν Πρόεδρος. 

Κι αυτό όχι μόνο επειδή αυτή θα είναι η επωνυμία του ολοκαίνουργιου μαγαζιού, αλλά κι επειδή θα σου προσφέρει τις καλύτερες γεύσεις, σε εξαιρετικές τιμές.

Η ελληνική αλυσίδα "Ο Πρόεδρος" ετοιμάζεται να ανοίξει το πρώτο της κατάστημα στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στη Θεμιστοκλή Δέρβη και Στασικράτους γωνία.

Το μαγαζί της Λευκωσίας θα είναι το 9ο μαγαζί της αλυσίδας και το πρώτο στην Κύπρο.

Κι όπως θα αντιληφθείς κι εσύ από τις πρώτες εικόνες που εξασφαλίσαμε και σου παρουσιάζουμε, πρόκειται για έναν πολύ προσεγμένο χώρο, με χαρακτήρα, τον οποίο μάλιστα επιμελήθηκε ένας από τους ιδιοκτήτες. 

Στην κουζίνα του ο Πρόεδρος θα σου ψήνει ζουμερό ελληνικό σουβλάκι, κεμπάμ, αλλά και πιο ανατολίτικες συνταγές όπως για παράδειγμα νόστιμο λαχματζούν.

Το σημαντικό ωστόσο το άφησα για το τέλος. Στον Πρόεδρο δεν θα πηγαίνουμε μόνο για το λαχταριστό φαγητό και τις πολύ οικονομικές τιμές του. Στον Πρόεδρος θα πηγαίνουμε και για έναν ακόμα σημαντικό λόγο: γιατί θα μας ψήνει μέχρι και τις 12.30 το βράδυ! Ναι, η κουζίνα του θα παρμένει ανοικτή μέχρι και λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ώστε να εξυπηρετεί κάθε απαιτητικό της γεύσης!

Μάθε πότε ανοίγει
Το εστιατόριο θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους πρώτους του πελάτες την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου και θα παραμένει ανοικτό από τις 12.00-24.30. Μάλιστα στα σχέδια των ιδιοκτητών είναι και η υπηρεσία delivery (όχι όμως εξ αρχής).

Γι' αυτό ανυπομονούμε! 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close