Δημοσιεύτηκε στις 27 Αυγούστου 2018
Εποχική, χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι και στα προσήνεμα παράλια ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Παροδικά στα νοτιοδυτικά θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος. Στα ανατολικά, δυνατό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως γύρω στις αυγινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, και στα δυτικά, τοπικά στα βόρεια και τα νότια μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια, αλλά στα νότια θα καταστεί λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τις απογευματινές ώρες θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και παροδικά στα νοτιοδυτικά μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί το απόγευμα στα νοτιοδυτικά τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και το εσωτερικό. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Η θερμοκρασία την Τετάρτη και την Πέμπτη δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί λίγο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Παρασκευή η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά

Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες, σε μία ακόμα παραλία του Πρωταρά
Στη φιλική για σκύλους παραλία, έχουν τοποθετηθεί ξαπλώστρες και ομπρέλες τα οποία παραχωρούνται δωρεάν στους επισκέπτες καθώς και αποχωρητήρια

Wizz Air: Τροποποιήσεις στο πρόγραμμα πτήσεων στη Μέση Ανατολή
Ακυρώσεις πτήσεων προς/από ΗΑΕ έως και τις 30 Ιουνίου

Ηρώδειο: Κλείνει το αρχαίο θέατρο για τρία χρόνια
Αναμένεται να ξεκινήσουν οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης.

Τα ελληνικά νησιά που βρετανικά ΜΜΕ χαρακτηρίζουν θησαυρούς της Ευρώπης
Τα ελληνικά νησιά που φιγουράρουν στο Top 10 της λίστας των βρετανικών ΜΜΕ με τους καλύτερους προορισμούς της Ευρώπης

Βιώνοντας το "θαύμα" στη σαγηνευτική Τήνο
Ανακαλύπτοντας ένα νησί αυθεντικό και ανεπιτήδευτο, όπου η ομορφιά, η γαλήνη και η παράδοση συνθέτουν μια εμπειρία που μένει

Οι υψηλότερες «κρυφές» χρεώσεις των αεροπορικών εταιρειών: Ποια είναι στην πραγματικότητα η πιο ακριβή;
Μια νέα μελέτη της Tradingpedia έρχεται να ρίξει φως σε ένα από τα πιο ενοχλητικά φαινόμενα για τους ταξιδιώτες αεροπορικών εταιρειών: τα λεγόμενα “κρυφά κόστη”



Πίσω από τα παρασκήνια: Τι συμβαίνει όταν η πτήση σας καθυστερεί;
Καθώς διανύουμε ήδη τη καλοκαιρινή περίοδο, ελέω διακοπών σημειώνονται οι περισσότερες πτήσεις της χρονιάς

Σεισμός 4.5 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κύπρο
Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο ανοιχτά της Λάρνακας.

Η Γαλάτεια Παμπορίδη μαγειρεύει στην κουζίνα του ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Σωτήρος Λάρνακας μαζί με την Πετρολίνα
Το Πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω», παρέχει καθημερινά ολόφρεσκο υγιεινό φαγητό σε όλα τα παιδιά

Τα επτά θαύματα του κόσμου, σε κατάταξη ανάλογα τη δημοφιλία τους
Μια νέα έρευνα αποκάλυψε ποιο «θαύμα» είναι το πιο δημοφιλές από όλα.