Δημοσιεύτηκε στις 09 Μαΐου 2018
Δίνοντας προτεραιότητα στις προθεσμίες και στους στόχους παράδοσης το 2019, το Limassol Del Mar, το πλήρως αδειοδοτημένο αναπτυξιακό έργο, δουλεύει πυρετωδώς προκειμένου να εκπληρώσει όλους τους στόχους που έθεσε.
Μετά την υπογραφή της συμφωνίας κατασκευής μεταξύ της κυπριακής εταιρείας Atlas Pantou Co Ltd και των τριών κατασκευαστικών κολοσσών MAN Enterprise, Ιταλική ICM Group και CMB Società Cooperativa, η Κοινοπραξία των Ομίλων Λεπτός και Δ. Ζαβός έλαβε αμέσως δράση, τελώντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για ένα αποτελεσματικό και ασφαλές εργοτάξιο, με τη συνεργασία τόσο της αρχιτεκτονικής ομάδας όσο και των τοπικών αρχών.
Βάση του timelapse βίντεο, η εξέλιξη του έργου Limassol Del Mar σε σύντομο χρονικό διάστημα αποτελεί άξιο αναφοράς και βάση του συνολικού πλάνυο κατασκευής, η 1η φάση θα ολοκληρωθεί και τα πολυτελέστατα διαμερίσματα θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους το 2019, ενώ η 2η φάση θα ολοκληρωθεί το 2020. Η 1η φάση περιλαμβάνει την παράδοση του πρώτου πύργου 17 ορόφων, του ισογείου όπου βρίσκονται τα καταστήματα, των χώρων στάθμευσης, τον τρίτο όροφο όπου θα στεγάζονται όλες οι υπηρεσίες και τα διαμερίσματα του πρώτου πύργου. Το χρονικό πλαίσιο παράδοσης αποτελεί ρεκόρ για την κυπριακή αγορά.
Το πολυβραβευμένο Limassol Del Mar είναι ένα διεθνών προδιαγραφών αναπτυξιακό έργο σε μια από τις πιο πολυπόθητες παραλιακές περιοχές της Λεμεσού, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα από όλα τα διαμερίσματα. Το πρότυπο αυτό αναπτυξιακό έργο αποτελείται από κατοικίες πολυτελείας, εγκαταστάσεις και υπηρεσίες πέντε αστέρων καθώς και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια.
Σχετικά
H Wizz Air ανακοίνωσε έκπτωση έως 20% σε όλους τους προορισμούς της (μόνο για 2 ημέρες)
Η Wizz Air υποδέχεται την άνοιξη με μιά μεγάλη προσφορά σε όλο το δίκτυο της
Η Lidl Κύπρου υποδέχεται την άνοιξη με έναν νέο μεγάλο διαγωνισμό
Από τις 16 Μαρτίου έως και τις 30 Απριλίου, οι χρήστες της εφαρμογής Lidl Plus έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μοναδικά δώρα.
Αυτός είναι ο Banksy σύμφωνα με το Reuters
Ο Banksy άλλαξε το πραγματικό του όνομα - Τι έδειξε νέα έρευνα του ειδησεογραφικού πρακτορείου
Η λειτουργία που η Google κατήργησε «αθόρυβα»
Η Τεχνητή Νοημοσύνη παραμένει «αγκάθι» σε θέματα που αφορούν την ενημέρωση μέσω του διαδικτύου
Τα πιο απρόσμενα ξενοδοχεία του κόσμου για σύγχρονους εξερευνητές
Σουίτες, κάψουλες κρεμασμένες πάνω από γκρεμούς, δενδρόσπιτα, δωμάτια με θέα παγετώνες και ηφαίστεια, αυτά τα ξενοδοχεία βρίσκονται στα πιο αδιανόητα μέρη του πλανήτη
H Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις σε 15 προορισμούς, με τιμές από €16 (για 2 μέρες μόνο)
Κλείσε το επόμενό σου ταξίδι με πολύ οικονομικό εισιτήριο
Ο Πάρις Ερωτοκρίτου νέος Γενικός Διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας και του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας
Ως Γενικός Διευθυντής, ο κ. Ερωτοκρίτου θα έχει την ευθύνη της συνολικής χάραξης και υλοποίησης της στρατηγικής του οργανισμού
Αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή ώρας 2026 - Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Η αλλαγή ώρας πλησιάζει και φέτος, με τα ρολόγια να γυρίζουν μία ώρα μπροστά στα τέλη Μαρτίου.
Co-Creators Assembly: Η μεγάλη συνάντηση των συνδημιουργών του Λάρνακα 2030
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα παρουσιαστούν τα έργα που συγκροτούν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Λάρνακα 2030