Δημοσιεύτηκε στις 16 Οκτωβρίου 2017
Οταν ο καρτουνίστας Τσάρλι Ανταμς ξεκινούσε να δημοσιεύει το 1938 τις εικονογραφημένες περιπέτειες της Οικογένειας Ανταμς (στο New Yorker μεταξύ άλλων), σίγουρα δεν μπορούσε ακόμα να φανταστεί την επιτυχία που θα γνώριζε η τρομερή φαμίλια με τη λατρεία για το μακάβριο και το γκροτέσκο.
Οι κόμικ δημιουργίες του θα τροφοδοτούσαν μια σειρά από τηλεοπτικές και κινηματογραφικές διασκευές, ανάμεσά τους και τις δύο επιτυχημένες μαύρες κωμωδίες («The Addams Family» και «Addams Family Values») που σκηνοθέτησε τη δεκαετία του '90 ο Μπάρι Σόνενφελντ, με πρωταγωνιστές τους Αντζέλικα Χιούστον, Ραούλ Τζούλια και Κριστίνα Ρίτσι.

Σήμερα μια νέα κινηματογραφική ταινία βρίσκεται στα σκαριά, με τον συν-σκηνοθέτη του απολαυστικά τολμηρού και αθυρόστομου «Sausage Party», Κόνραντ Βέρνον, να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία.
Η έμπειρη στα γοτθικά πράγματα Πάμελα Πέτλερ («Η Νεκρή Νύφη», «Monster House») και ο Ματ Λίμπερμαν βρίσκονται πίσω από το σενάριο της ταινίας, η οποία θα αναλάβει αυτή τη φορά να δώσει σάρκα και οστά στη Μορτίσια και τον Γκόμεζ, την Γουένσντεϊ και το Πράγμα, μέσα από ψηφιακά κινούμενα σχέδια, για λογαριασμό της MGM.

Δεδομένου ότι η παραγωγή μιας τέτοιας ταινίας χρειάζεται αρκετό χρόνο για να ολοκληρωθεί, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε αρκετό καιρό ακόμα μέχρι να φτάσει στις οθόνες μας. Αν κρίνουμε ωστόσο από τους ηθοποιούς που δάνεισαν τις φωνές τους στα φιλήδονα τρόφιμα του «Sausage Party», αναμένουμε ο Βέρνον να συγκεντρώσει ένα ανάλογο all-star-cast για το νέο του φιλμ.
Προς το παρόν, δείτε παρακάτω το τρέιλερ για το «The Addams Family» του 1991.
Πηγή: flix.gr
Σχετικά
«Faces of Death»: Μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες τρόμου της χρονιάς
Ο Ντάνιελ Γκολντχάμπερ («Cam», «How to Blow Up a Pipeline») επιστρέφει με την τρίτη ταινία του, ένα φιλμ τρόμου που υπόσχεται να προκαλέσει γερές ανατριχίλες και να μην κάνει εκπτώσεις στο gore
Αυτοί θα είναι οι παρουσιαστές των Όσκαρ 2026
Τα φετινά Όσκαρ θα πραγματοποιηθούν στο Λος Άντζελες την Κυριακή 15 Μαρτίου
Κινηματογραφικές πρεμιέρες: Οι 5 νέες ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες
Ο Bradley Cooper αναλαμβάνει και πάλι χρέη σκηνοθέτη και το αθλητικό δράμα του του Γιώργου Γεωργόπουλου έρχεται με θετικές εντυπώσεις από το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης!
«Έφυγε» ο γνωστός ηθοποιός Έρικ Ντέιν σε ηλικία 53 ετών
Η νόσος που έπασχε ο πλαστικός χειρουργός Μαρκ Σλόαν του«Grey’s Anatomy»
Μάιλι Σάιρους: Επιστρέφει ως Hannah Montana μετά από 20 χρόνια
«Αυτό το ''Hannahversary'' είναι ο δικός μου τρόπος να γιορτάσω και να ευχαριστήσω τους θαυμαστές που στάθηκαν στο πλευρό μου για 20 χρόνια», δήλωσε η βραβευμένη με Grammy ποπ σταρ.
Πίτερ Γκριν: Ο ηθοποιός του «Pulp Fiction» πέθανε σε ατύχημα με όπλο
Ο ηθοποιός είχε βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις του στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν στα μέσα Δεκεμβρίου
Οι 6 νέες ταινίες της εβδομάδας
Δράμα, τρόμος, animation και ιστορικές περιπέτειες έρχονται στις αίθουσες από 19 Φεβρουαρίου
Πέθανε ο Robert Duvall: Αλ Πατσίνο, Κόπολα, Ντε Νίρο αποχαιρετούν τον θρυλικό «κονσιλιέρε» του Νονού
Συγκινητικά τα μηνύματα και από άλλους συναδελφούς του, ηθοποιούς - «Ένας τόσο σπουδαίος άνθρωπος για να μιλήσεις και να γελάσεις μαζί του»
Χαβιέ Μπαρδέμ και Κέιτ Χάντσον στη ρομαντική κομεντί «Hello & Paris»
«Μια υπέροχη ιστορία αγάπης, από εκείνες που γεμίζουν την καρδιά και μαγεύουν τις αισθήσεις» στο ύφος του «Άγρυπνος στο Σιάτλ» και του «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι».
Τις Δευτέρες του Μάρτη βλέπουμε γαλλικές ταινίες στη Λεμεσό
Μήνας Γαλλοφωνίας στη Λεμεσό
Οι ταινίες που θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες
4 ακόμη νέες ταινίες προστίθενται στις επιλογές μας από την Πέμπτη - Διαβάστε αναλυτικά, δείτε trailers, κάντε πρόγραμμα!