Δημοσιεύτηκε στις 02 Αυγούστου 2017
Όλοι μιλούν για την φανταστική, σούπερ εντυπωσιακή του ανανέωση! Το Re.Buke Lounge μπήκε στη ζωή μας πέρσι, -ως το new entry στην καλοκαιρινή ζωή της Λάρνακας-, και φέτος αποτελεί τον must προορισμό γεύσης και διασκέδασης! Η διακόσμησή του, τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς του χώρους, πραγματικά εντυπωσιάζει. Η πυκνή πράσινη βλάστηση δένει με το ξύλο και τα άλλα φυσικά υλικά που δημιουργούν μία ατμόσφαιρα εξωτική.
Η διακριτική πολυτέλεια στα έπιπλα και τις διακοσμητικές λεπτομέρειες είναι διάχυτη παντού και ο επισκέπτης νιώθει ότι μπαίνει σ' έναν κόσμο χαλάρωσης και διασκέδασης. Η θέα προς την θάλασσα είναι προνόμιο των θαμώνων του που κάθονται αναπαυτικά στα επιβλητικά καθίσματα του ακούοντας επιλεγμένα μουσικά ακούσματα του guest Dj.
Η σαμπάνια ρέει παγωμένη για αυτούς που την αναζητούν, τα cocktail φέρουν υπογραφή του Re.Buke και σε ξεδιψούν με ευφάνταστα ονόματα και υλικά, ενώ οι γεύσεις από το μενού που διαθέτει, για μεσημέρι και βράδι, πραγματικά ικανοποιούν κάθε γούστο και κάθε τσέπη! Σου προτείνω να δοκιμάσεις το καλαμάρι σχάρας σερβιρισμένο με ολόφρεσκες τηγανιτές πατάτες, λαχανικά σχάρας και λαδολέμονο θυμαριού( €16.50) ή το φιλέτο λαβράκι τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο με ντομάτα, κάπαρη, ελιές, σκόρδο, μαϊντανό, θυμάρι σερβιρισμένο με ρύζι ατμού και εποχιακά λαχανικά βραστά (€18.50). Αν, πάλι θες κάτι σε κρέας, τότε φοβερό και γενναιόδωρο είναι το Black Angus burger (€12.50) αλλά και το αρωματικό σουβλάκι κοτόπουλο, μαριναρισμένο σε γλυκιά πάπρικα, συνοδευμένο με σάλτσα γιαουρτιού, ελληνική πίτα καλαμποκιού, σαλάτα και φρέσκιες τηγανιτές πατάτες (€14.00). Πολύ νόστιμο και πλούσιο σε γεύση είναι και το Ριζότο άγριων μανιταριών (€10.00). Για κάτι δροσερό και ελαφρύ, η σαλάτα οριεντάλ με ανάμεικτα σαλατικά, σύκα, ντοματίνια, προσιούτο, τηγανιτό χαλούμι, περιχυμένη με βινεγκρέτ από λευκό βαλσάμικο, σερβιρισμένη σε φωλιά από τορτίγια. (€12.50) είναι μία value for money & taste εμπειρία. Για επιδόρπιο, σου προτείνω την εντυπωσιακή του Πάβλοβα (€6.00) ή τους λαχταριστούς λουκουμάδες με τριμμένο καρύδι, θυμαρίσιο μέλι και παγωτό βανίλιας (€6.00). Διάσημα έγιναν τα sushi buffet του που διοργανώνει κάθε Πέμπτη. Κλείσε θέση έγκαιρα, όπως και για τα ανεβαστικά event του που διοργανώνει με θεματικές βραδιές και διάσημους καλεσμένους.
Σχετικά

Πήγαμε πρώτοι στο Seline, το νέο rooftop της Λευκωσίας
Και σου μεταφέρουμε εικόνες κι εντυπώσεις!

Ένα μεζεδοπωλείο-όαση στο πολύβουο κέντρο της πρωτεύουσας σε περιμένει για αυθεντικό ελληνικό φαγητό
O Λούκουλλος επέστρεψε και φέτος στην αυλή

Ραντεβού στην αυλή: 13 ταβέρνες στη Λευκωσία για νόστιμα μεζεδάκια
Γνωστές ή πιο «κρυμμένες», μικρές ή λίγο πιο μεγάλες, πλακόστρωτες ή με γρασίδι, νόστιμες και αεράτες

Δύο γαστρονομικές βραδιές με τον διάστερο Arnaud Bignon στη Λεμεσό
Ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin σεφ θα παρουσιάσει ένα ειδικό μενού στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο Anaïs του City of Dreams Mediterranean

Η τιμή και τα συνοδευτικά του οφτού σε 10 top ταβερνάκια του νησιού
Πού τρως καλοφτιαγμένο οφτό κλέφτικο στο νησί και πόσα θα το πληρώσεις

Οι 11 νέες αφίξεις και όλα όσα πρέπει να ξέρεις!
Το καλοκαίρι κρατά ψηλά το γαστρονομικό μας ενδιαφέρον με πολλά και άκρως συναρπαστικά νέα

Δωρεάν λουκουμάδες για όλους, για μία ημέρα!
Ο Λούκουμαν έχει γενέθλια και σε κερνάει (μα τι άλλο;) λουκουμάδες

Το Taste Atlas προτείνει διακοπές στις καλύτερες περιοχές στον κόσμο για φαγητό
Η ελληνική που ξεχωρίζει

Πάμε για τυφλή γευσιγνωσία κρασιού σε ένα υπέροχο οινοποιείο στο χωριό
Δοκιμάζουμε κρασιά χωρίς όραση... μόνο με όσφρηση και γεύση

Μία Τετάρτη γεμάτη μωροκανέλα, τη σπάνια κυπριακή ποικιλία κρασιού
5 ετικέτες για να γνωρίσεις την ποικιλία και τις δυνατότητέ της

Nobu Matsuhisa: Η Κύπρος θα φιλοξενήσει για δύο μέρες τον μεγαλύτερο star chef του κόσμου
Για μία αποκλειστική γαστρονομική εμπειρία

Το Ιστορικόν: Το ταβερνείο-σταθμός του Αγίου Δομετίου ανοίγει και Δευτέρα βράδυ
Βραβευμένο, αυθεντικό και πάντα μερακλίδικο, το Ιστορικόν προσαρμόζει το ωράριό του για το καλοκαίρι, παραμένοντας κλειστό Κυριακή μεσημέρι – μέχρι τον Οκτώβριο.