Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαΐου 2017
Η μεγάλη αγάπη των ιδιοκτητών για καλό ελληνικό φαγητό οδήγησε πριν από τέσσερα χρόνια στη δημιουργία του εκλεκτού εστιατορίου στο κέντρο της πόλης. Είναι κατάλληλο για επιχειρηματικά γεύματα ή δείπνο, αλλά και για μία εκλεπτυσμένη πρόταση φαγητού με φίλους ή με οικογένεια. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που κλείνεις τραπέζι στη Μαγιοπούλα, εγγυημένα θα απολαύσεις το πιο καλομαγειρεμένο ελληνικό ψάρι στην πόλη! Οι επαγγελματίες σεφ του καθημερινά φτιάχνουν μία πλούσια ποικιλία φρεσκότατων ψαρομεζέδων, χειροποίητων αλοιφών και καλομαγειρεμένων κυρίως πιάτων. Γι’ αυτό και το εστιατόριο έχει γίνει πόλος έλξης των καλοφαγάδων.
Best Place!
Εκτός από το εξαιρετικό φαγητό του, ο χώρος στήθηκε και διακοσμήθηκε με βάση το προσωπικό γούστο των ιδιοκτητών σε χρωματισμούς λευκού και μπλε που αποπνέουν την καθαρότητα του φωτός της Μεσογείου.
Λογικές Τιμές!
Οι τιμές ενδεικτικά είναι €24 το άτομο για ολόφρεσκους ψαρομεζέδες και για κάθε έξτρα πιάτο από τις επιπλέον επιλογές του μενού, οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα.
Εξαίρετη Κουζίνα
Η βασική φιλοσοφία του εστιατορίου αναπροσαρμόζεται συνεχώς και ενισχύεται με νέα πιάτα, προσφέροντας μία απίστευτη ποικιλία φρέσκου ψαριού με βασικό κορμό τον κλασικό ελληνικό ψαρομεζέ, που περιλαμβάνει φρέσκα σπιτικά ορεκτικά, θαλασσινά, σαλάτες, φρέσκα ψάρια, τηγανητά και σχάρας. Τα ριζότο, οι αστακομακαρονάδες και τα άλλα γευστικά πιάτα που σερβίρει είναι επιπλέον δελεαστικές προτάσεις που πρέπει να δοκιμάσεις στη Μαγιοπούλα.
Special Dish
Εκτός από τη φρεσκότατη ποικιλία των ψαρομεζέδων που σερβίρει, το λαβράκι με άρωμα πορτοκαλιού είναι μια νόστιμη πρόταση, όπως και η ρουλάτ λεμονιού που ενθουσιάζει κάθε ουρανίσκο!
Σχετικά

Το Παλιό Σινεμά στον Καλοπαναγιώτη ανοίγει ξανά τις πόρτες του, με ένα ολοκαίνουριο concept
Διπλό άνοιγμα στον Καλοπαναγιώτη: Το χωριό γεμίζει ζωή με Μωροκανέλλα & Παλιό Σινεμά

Πάμε για νόστιμο σουβλάκι σε 10 ξεχωριστές αυλές της Λευκωσίας
Καλοκαιράκι στην πρωτεύουσα βγαίνουμε για χαλαρή έξοδο για λαχταριστό σουβλάκι στην πίτα

Το Πατρικόν μάς κάνει το τραπέζι στην καρδιά της Λευκωσίας (για μία μόνο μέρα)
Ένα ξεχωριστό τραπέζωμα στην καρδιά της Λευκωσίας

Συνταγή για σπαγγέτι με γαρίδες και πέστο βασιλικού - Η απόλυτη καλοκαιρινή μακαρονάδα σε 10'
Το καλοκαίρι θέλουμε να τρώμε συνεχώς θαλασσινά

Ο θρυλικός σεφ Nobu Matsuhisa επιστρέφει στο AMARA για δύο μοναδικές βραδιές
Ένα εκλεπτυσμένο ταξίδι γεύσεων, με εμβληματικά πιάτα του σεφ, καθώς και ειδικά επιλεγμένα Osusume πιάτα

Πήγαμε πρώτοι στο Seline, το νέο rooftop της Λευκωσίας
Και σου μεταφέρουμε εικόνες κι εντυπώσεις!

Ένα μεζεδοπωλείο-όαση στο πολύβουο κέντρο της πρωτεύουσας σε περιμένει για αυθεντικό ελληνικό φαγητό
O Λούκουλλος επέστρεψε και φέτος στην αυλή

Ραντεβού στην αυλή: 13 ταβέρνες στη Λευκωσία για νόστιμα μεζεδάκια
Γνωστές ή πιο «κρυμμένες», μικρές ή λίγο πιο μεγάλες, πλακόστρωτες ή με γρασίδι, νόστιμες και αεράτες

Δύο γαστρονομικές βραδιές με τον διάστερο Arnaud Bignon στη Λεμεσό
Ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin σεφ θα παρουσιάσει ένα ειδικό μενού στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο Anaïs του City of Dreams Mediterranean

Η τιμή και τα συνοδευτικά του οφτού σε 10 top ταβερνάκια του νησιού
Πού τρως καλοφτιαγμένο οφτό κλέφτικο στο νησί και πόσα θα το πληρώσεις

Οι 11 νέες αφίξεις και όλα όσα πρέπει να ξέρεις!
Το καλοκαίρι κρατά ψηλά το γαστρονομικό μας ενδιαφέρον με πολλά και άκρως συναρπαστικά νέα

Δωρεάν λουκουμάδες για όλους, για μία ημέρα!
Ο Λούκουμαν έχει γενέθλια και σε κερνάει (μα τι άλλο;) λουκουμάδες