Δημοσιεύτηκε στις 11 Νοεμβρίου 2016
Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη για καφέ στη Λεμεσό, το οποίο από το Δεκέμβριο του 2001 οπότε και πρωτολειτούργησε μάζευε την ελίτ της πόλης και όχι μόνο.
Σήμερα περνώντας από εκεί θα δεις στη θέση όπου δέσποζε το Colors cafe (στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου) να ανεγείρεται ένα δεκαώροφο κτίριο το οποίο θα στεγάζει τις νέες σουίτες του πολυτελούς ξενοδοχείου Four Seasons.
Το καφέ που αποτέλεσε το στέκι των Λεμεσιανών και που τόσο μας έχει λείψει, αναμένεται να ανοίξει σύντομα ξανά τις πόρτες του, με νέα μορφή.
Το Colors Cafe θα επανέλθει την άνοιξη του 2017 και συγκεκριμένα τέλη Απριλίου, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες εργασίες, πλήρως ανακαινισμένο.
Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο διάκοσμος αλλάζει με σκοπό η αισθητική να συνάδει με αυτήν ολόκληρου του νέου κτιρίου. Θα είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που ολοι θυμόμαστε, πιο μοντέρνο, ψηλοτάβανο, με βεράντες σε τρεις πλευρές, και με νέο all-day μενού!
Θα σερβίρει καφέ, τον οποίο θα εισάγουν αποκλειστικά -ακόμα και πράσινο καφέ-, παγωτά και γλυκά, με την ποιότητα των υλικών και των γεύσεων που μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα!
Το μενού, όπως μάθαμε, θα περιλαμβάνει ακόμα snacks, sushi και σαλάτες.
Στο νέο Colors θα φτιάχνουν επίσης και ψωμί, το δικό τους ψωμί, όπως και κρουασάν.
Οι πλείστες από αυτές τις νοστιμιές θα φέρουν την υπογραφή γνωστού pastry chef, του Ισπανού Oriol Balaguer, το κρουασάν του οποίου ανακυρήχθηκε μάλιστα δυο φορές ως το καλύτερο στον κόσμο!
Φωτογραφίες από το νέο "στολίδι" της πόλης θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πιθανότατα αρχές της νέας χρονιάς.
Μέχρι τότε, απλά θα περιμένουμε!
Σχετικά
Το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο συμπλήρωσε 300 χρόνια
Αργοψημένο γουρουνόπουλο και φάντασμα στο κελάρι
Η νέα ρετρό τζελατερία στην παλιά πόλη σερβίρει αυθεντικό gelato, καφέ και θεϊκά γλυκά!
Στα Gelato θα μάθουμε τι σημαίνει αυθεντικό, χειροποίητο gelato!
10 τοπ ζαχαροπλαστεία για τα γλυκά των γιορτών
Κορμοί, τάρτες, εντυπωσιακές τούρτες, φίνες κρέμες και αμαρτωλά σοκολατένια γλυκά μάς περιμένουν στα ζαχαροπλαστεία της Κύπρου, που έχουν βάλει τα καλά τους.
Αγαπημένο καλοκαιρινό στέκι της Λευκωσίας, τώρα ανοικτό και τον χειμώνα
Σε ένα νέο και ανακαινισμένο χώρο
Η Βρετανία απαγορεύει το βράσιμο των ζωντανών αστακών
Κυβερνητικοί βουλευτές στη Βρετανία χαρακτηρίζουν το νομοσχέδιο για τους αστακούς ως «φιλόδοξη μεταρρύθμιση» - Τι αλλάζει
SHIBUI Asian Gourmet Club: Εκεί όπου η ασιατική δεξιοτεχνία συναντά τον παλμό της Λεμεσού
Shinseina: Η αυθεντική έκφραση του ιαπωνικού Omakase στην Κύπρο
Η αυθεντικότητα αποτελεί το θεμέλιο του Shinseina Contemporary Japanese Restaurant
Χριστουγεννιάτικο Media Brunch στη Lidl Food Academy
Σε μία ζεστή, γιορτινή συνάντηση, η Lidl Κύπρου φιλοξένησε - όπως κάθε χρόνο - φίλους και συνεργάτες από τον χώρο των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας.
SeaNatra: Όταν οι γιορτές αποκτούν γεύση, στυλ και θέα θάλασσα
Γιορτινή ατμόσφαιρα, χειμερινό μενού και fine dining παραμονή Πρωτοχρονιάς - Μια εμπειρία γεύσης δίπλα στη θάλασσα
Η νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση των Φούρνων ΖΟΡΠΑΣ, μας έβαλε σε σκέψεις!
Οι φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ πιστοί στις αξίες τους όπως η φροντίδα, η προσφορά και η ανθρωπιά, μας θυμίζουν ότι οι γιορτές αποκτούν νόημα μέσα από τις ανθρώπινες σχέσεις, την ενσυναίσθηση, την προσφορά και τη σύνδεση
Οι καλύτεροι γαστρονομικοί προορισμοί στον κόσμο για το 2026
Από τη Σεβίλλη μέχρι το Σίδνεϊ, αυτά τα μέρη ξεχωρίζουν για το φαγητό τους!
Οι τέσσερις πιο γευστικές πόλεις του κόσμου σύμφωνα με την UNESCO
Οι ιστορίες που κρύβει το φαγητό τους