Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Brunch για... Όσκαρ!

Το Check In ξεχωρίζει τα δικά του αγαπημένα στέκια για brunch

Δημοσιεύτηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2016

To brunch είναι η μόδα που ήρθε για να μείνει και μας αρέσει. Ξεκίνησε από τη Λευκωσία και σταδιακά επεκτάθηκε σε όλη την Κύπρο. Σήμερα, πολλά μαγαζιά το πρόσθεσαν στο μενού τους και είναι πάντα λαχταριστό αλλά σε μερικά στέκια παίρνει... Όσκαρ! 

 

The Boys στη Λευκωσία
Σίγουρα για αυτά τα αγόρια δεν μετράει το μέγεθος αφού αυτό το μικρό μαγαζάκι στην Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία φτιάχνει, ίσως, το καλύτερο brunch και pancakes στη Λευκωσία ενώ τελευταία έχει προσθέσει στο μενού του και λαχταριστές σούπες. Μικρούλικο, χαριτωμένο και γουστόζικο για καφεδάκι, διάφορα ροφήματα, σνακ, σάντουιτς και μπέργκερ.
(99304425) Θεμιστοκλή Δέρβη, 5, Λευκωσία.

 

D.O.T στη Λευκωσία
Στο D.O.T. τα φαγητά δεν βάζουν απλά τελεία αλλά παίρνουν ένα μεγάλο θαυμαστικό! Άρα και το brunch του τα σαββατοκύριακα ακροβατεί στα ίδια θαυμαστά επίπεδα. Οι επιλογές ποικίλουν με πρωταγωνιστές τα benedict eggs, ομελέτες με καπνιστό σολομό ή μπέικον, μπιφτέκι από φαλάφελ, μπιφτέκι κανονικό, pancakes και άλλα.
(22101228) Αθηνάς 6A, Πύλη Αμμοχώστου, Λευκωσία.

 

The Cookhouse (The brunch club) στη Λεμεσό
Ίσως να έχεις ακούσει για το The brunch club, ένα brunch event που διοργανωνόταν τις Κυριακές σε διάφορα μαγαζιά. Αυτή η φιλοσοφία λοιπόν που συμπεριελάμβανε ένα ολιστικό brunch μενού με υγιεινά αλλά και αμαρτωλά αμερικάνικα εδέσματα απέκτησε από τα μέσα Μαρτίου του 2015 το δικό της χώρο στη Γλάδστωνος, από όπου σερβίρει όλη την εβδομάδα, από τις 07.30 μέχρι τις 19.30, πρόγευμα και γεύμα τύπου brunch. Ένα από τα hits του είναι το λιωμένο αβοκάντο πάνω σε rye bread και ομελέτα, ενώ ακαταμάχητα θεωρούνται τα αμερικανικά pancakes του με mascarpone, blueberries και maple syrup.
(99849513) Γλάδστωνος 112, κατ. 5.

 

Old Market στη Λάρνακα  
Ο γαστρονομικός τρόπος σκέψης των ανθρώπων του Old Market έχει μια ωριμότητα και μια διεθνή αύρα. Για αυτό και το brunch που σερβίρουν τα σαββατοκύριακα, που αρχίζει στις 11.00 και τελειώνει στις 15.00, συμπεριλαμβάνει 8-10 είδη διεθνούς κουζίνας. Ξεχωρίζει το breakfast at Bali με κοτόπουλο, noodles, λαχανικά και τηγανητό αβγό σαν μάτι, επίσης το Big Market sandwich με ψωμί πανίνι παραγεμισμένο με αβγό και μπέικον, και τέλος το ελαφρύ και πιο παραδοσιακό Love Cyprus με χωριάτικο σουσαμένιο κουλούρι, αναρή και χαρουπόμελο.
(94011011) Κλεάνθη Καλογερά 51, Λαϊκή Γειτονιά, Λάρνακα.

Muse Café στην Πάφο
Τα πρωινά σου μπορούν να γίνουν πιο ξέγνοιαστα και όμορφα στο Muse αφού η μαγευτική θέα της πόλης και της θάλασσας από ψηλά σου ανοίγουν την όρεξη. Αν και δεν διαθέτει brunch, ωστόσο το αγγλικό πρόγευμα που σερβίρει μέχρι τις 12.00 είναι μια αξιόλογη λύση για να 'σβήσεις' την πείνα σου, ενώ τα ορεκτικά του, ανάμεσά τους σούπα ημέρας, τριγωνάκια πίτας με πέστο βασιλικού, ντομάτα, κατσικίσιο τυρί και καρύδια, τα smoked salmon rolls με τυρί κρέμα και κουκουνάρι ή το bacon wrapped halloumi σε προκαλούν αμετανόητα. Άσε που τα ιταλικά σάντουιτς και τα δημιουργικά burgers του θα σου 'ξεσηκώσουν' την όρεξη για βαρβάτο 'προγευματομεσημεριανό'.
(26941951) Μουσαλλάς.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close