Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

The Wine Bar

Ο νέος οινικός προορισμός για τους φίλους του κρασιού

Δημοσιεύτηκε στις 07 Νοεμβρίου 2014

Chardonnay ή Syrah; Μαραθεύτικο ή τη δική μας Κουμανταρία; Τέτοιους είδους είναι τα διλήμματα που ταλανίζουν τον Λεμεσιανό του σήμερα, ο οποίος, επηρεασμένος από την τάση των ημερών, ψάχνει να βρει απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα. Και πού θα μπορούσε να λύσει καλύτερα τέτοιες απορίες; Μα φυσικά σε ένα wine bar. Ψάχνοντας λοιπόν τα wine bar της πόλης για να λύσουμε κι εμείς τις δικές μας οινικές απορίες, "συγκρουστήκαμε μετωπικά" με το καινούργιο μαγαζί της Λεμεσού που ακούει στο όνομα “The Wine Bar”, το οποίο άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Λεμεσού, τη Λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου Γ΄. Η νέα άφιξη στην πόλη, είναι βέβαια καλοδεχούμενη ειδικά για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, οπότε ψάχνουμε ένα χώρο ζεστό και φυσικά φιλόξενο για να πιούμε μαζί με την παρέα μας ένα ποτήρι κατακόκκινο κρασί!  

 

Ο χώρος του είναι εντυπωσιακός, με διακόσμηση εμπνευσμένη από τον κόσμο του κρασιού, γεμάτος φιάλες κρασιού (με την κάβα του να λειτουργεί και ως showroom) με επιλογές ετικετών από κάθε βουνό και κορφοβούνι. Πέρα από τα κρασιά, διαθέτει κι ένα απλό μεν αλλά καθόλα περιεκτικό μενού με πιάτα άξια να συνοδεύσουν το κρασί σου, όπως  mixed bruschetta με prosciutto, σαλάτα με goat cheese ή με prosciutto και φρέσκια μοτσαρέλα κ.ά. Ενώ τα cheese, meat και mixed platters δεν θα μπορούσαν φυσικά να απουσιάσουν από ένα wine bar μενού. Επιπλέον το μενού πέρα από γλυκά, διαθέτει και  cigar menu για τους λάτρεις των πούρων. Εντυπωσιακό;

 

The Wine Bar (99629924) Λεωφόρος Μακαρίου, Λεμεσός (ανάμεσα στα Mc Donalds & το Λανίτειο Λύκειο). Τρ-Κ 17.00-01.00.(Κάθε Δ κλειστό). Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close