Δημοσιεύτηκε στις 05 Νοεμβρίου 2026
Είκοσι πέντε χρόνια γεμάτα σοκολάτα, αγαπημένες γεύσεις και αναμνήσεις που μένουν γλυκές στον χρόνο! Φέτος, το Colors Café του ξενοδοχείου Four Seasons γιορτάζει 25 χρόνια παρουσίας και 25 χρόνια Chocolate Week, προσκαλώντας σας σε ένα απολαυστικό ταξίδι στο χθες και το σήμερα. Εμβληματικά γλυκά επιστρέφουν στο μενού, κλασικές συνταγές αποκτούν νέα πνοή και η φινέτσα της pâtisserie συναντά τη φαντασία της σύγχρονης ζαχαροπλαστικής, σε μια ξεχωριστή εμπειρία που αξίζει να ζήσετε!

Η ομάδα των pastry chefs του Colors Café έχει ετοιμάσει μια εκλεκτή συλλογή με δώδεκα signature δημιουργίες, χειροποίητες πραλίνες, σοκολατένια viennoiseries, dragées και αρωματικές ζεστές σοκολάτες. Εκλεπτυσμένες υφές, φίνα αρώματα και ευρηματικοί συνδυασμοί αναδεικνύουν τον πλούτο της σοκολάτας, ενώ ανάμεσα στις φετινές εκπλήξεις ξεχωρίζει μια συλλεκτική limited-edition chocolate bar, σχεδιασμένη ειδικά για τα 25 χρόνια του Colors Café.

Στις 3 Νοεμβρίου, η ιστορία της Chocolate Week ξεδιπλώθηκε μέσα από μια μαγευτική βραδιά αφιερωμένη στη σοκολάτα και τις αναμνήσεις που τη συνοδεύουν. Στη ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα του Colors Café, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, food influencers και εκλεκτοί προσκεκλημένοι του Four Seasons ανακάλυψαν μια διαδρομή 25 χρόνων, από τις αγαπημένες συνταγές του παρελθόντος μέχρι τις σημερινές εμπνεύσεις των pastry chefs. Κάθε δημιουργία είχε τη δική της ιστορία να αφηγηθεί, μέσα σε μια βραδιά γεμάτη όμορφες συναντήσεις και σοκολατένιες εκπλήξεις, δίνοντας μια πρώτη γεύση από όσα επιφυλάσσει η φετινή Chocolate Week.

Και τώρα έρχεται η δική σας σειρά! Από τις 7 έως τις 15 Νοεμβρίου, το Colors Café σάς περιμένει για εννέα ημέρες γεμάτες σοκολατένιους πειρασμούς. Επιστρέψτε στις γεύσεις που αγαπήσατε, ανακαλύψτε νέες απολαύσεις και μοιραστείτε ξεχωριστές στιγμές με τους αγαπημένους σας!
Chocolate Week – 25 Years Special Edition
7–15 Νοεμβρίου 2026 | Colors Café, Four Seasons Hotel, Λεμεσός
Share your favourite moments with:
@colorscafelimassol @fourseasonscyprus #colorschocolateweek

-
Colors Cafe
07 Νοεμβρίου - 15 Νοεμβρίου 2026
Σχετικά
Season Opening στο Olio
Με ανανεωμένη διάθεση, το δημοφιλές hot spot της πρωτεύουσας συνεχίζει να συνδυάζει τη σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα με την ποιοτική διασκέδαση, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξόδου.
Captain’s Cabin: Ένας ξεχωριστός παραθαλάσσιος προορισμός για κάθε εποχή
Tο ιδανικό σκηνικό για όμορφες στιγμές
Το Akakiko μάς συστήνει τον κόσμο της ιαπωνικής fusion κουζίνας
Εστιατόρια ΑΚΑΚΙΚΟ Κύπρου: Τώρα ακόμη πιο κοντά σου!
Νοέμβριος στο Ιστορικόν: Η εποχή για ένα καλό κυπριακό τραπέζι
Με κυπριακό μεζέ, πιάτα ημέρας και κυριακάτικα μεσημέρια για την παρέα, το ταβερνείο του Αγίου Δομετίου μάς υποδέχεται το φθινόπωρο, υποψήφιο για ακόμη μία φορά στην κατηγορία Ταβέρνα των Cyprus Eating Awards 2026
Brunch με νέο μενού στο Enso Vegan Lifestyle Bar!
Ένα μενού βασισμένο σε τροφές που προσφέρουν ευεξία, συμβάλλουν στην διατήρηση της υγείας και ενισχύουν το ανοσοποιητικό
Πάμε στο χωριό για γαλακτομπούρεκο: 5 γλυκές στάσεις εκτός πόλης
Το γαλακτομπούρεκο της κυρίας Σκεύης στην Κακοπετριά, τα παραδοσιακά γλυκά της Θεοπίστης στο Παλαιχώρι και μικροί φούρνοι που δίνουν γλυκό προορισμό στην επόμενη εκδρομή μας.
Μάθαμε ποιοι χώροι εστίασης θα ανοίξουν στο παλιό ΓΣΠ
Νέα εποχή για το Παλιό ΓΣΠ – Έπεσαν οι τελικές υπογραφές!
Μάθαμε πότε ανοίγει το ΦΛΕΡΤ στη Λεμεσό - Δέχεται ήδη κρατήσεις!
To σύγχρονο bar & restaurant που θα γίνει το νέο σημείο αναφοράς της πόλης
Υπέροχο σουβλάκι με μεράκι σε ένα οικογενειακό καφενείο
Ένα μέρος όπου μπορείς να έρθεις με την οικογένεια ή την παρέα σου, να παραγγείλεις τα κλασικά αγαπημένα και να μοιραστείς ένα τραπέζι γεμάτο γεύσεις.
Η κυπριακή σεφταλιά στη 2η θέση του TasteAtlas – Πρώτο το ελληνικό σπετσοφάι
Με βαθμολογία 4,3 στα 5, η σεφταλιά ξεχωρίζει στην κατάταξη με τα καλύτερα πιάτα με λουκάνικο, ενώ ο γαστρονομικός χάρτης της πλατφόρμας αποκαλύπτει τις διαφορετικές εκδοχές τους ανά τον κόσμο.
Ψάχνεις all-day στέκι; Το ανανεωμένο La Veranda σε προκαλεί, με πολυτέλεια που δεν κοστίζει όσο νομίζεις
Νέα ιδιοκτησία, νέος σεφ, νέο μενού και ένας χώρος που δεν θα αναγνωρίσεις, απέναντι από τον Δημοτικό Κήπο της Λεμεσού
Παναγιώτης Βασιλείου: «Ένα πιάτο δεν χρειάζεται περιττές υπερβολές για να ξεχωρίσει»
Ο σεφ του Glasshouse Lounge Restaurant στο Adams Beach Hotel της Αγίας Νάπας μιλά για τη σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα του, τα κυπριακά υλικά, τη σημασία της συνέπειας και τις γιορτινές βραδιές που ετοιμάζει το εστιατόριο.