Δημοσιεύτηκε στις 04 Μαΐου 2022
Ο Roy, η μητέρα του Lilly και η φιλενάδα του Myra, είναι τρεις κομπιναδόροι-μικροαπατεώνες που δρουν ανεξάρτητα στον σκοτεινό κόσμο του Λος Άντζελες.
Όταν ο Roy θα τραυματιστεί σοβαρά ύστερα από ένα αποτυχημένο κόλπο, η μητέρα του, με δικές της δουλειές στην μαφία του ιππόδρομου, θα τρέξει κοντά του ύστερα από πολύχρονη απουσία. Από εκείνο το σημείο και μετά η ζωή του Roy θα μετατραπεί σ’ έναν πραγματικό εφιάλτη, καθώς η Lilly δεν χωνεύει καθόλου τη Mira και δεν θέλει να την έχει στα πόδια της. Ανάμεσα στις δύο γυναίκες θ’ αναπτυχθεί ένας ζηλότυπος ανταγωνισμός ο οποίος και θα οδηγήσει σε τραγικά αποτελέσματα.
Μια ταινία του Stephen Frears, σε παραγωγή του Martin Scorsese,, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα καλύτερα φιλμ-νουάρ των νεότερων χρόνων. Απέσπασε αρκετά βραβεία, κυρίως για τις εξαιρετικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της: John Cusack, Anjelica Huston και Annette Bening.
Η ταινία "The Grifters" θα προβληθεί στον Κινηματογράφο Ρίο 3 Λεμεσού, από τον Όμιλο Φίλων Κινηματογράφου Λεμεσού.
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
09 Μαΐου 2022
Σχετικά
Μπρέντα Φρίκερ: Πέθανε η «κυρία με τα περιστέρια» από το Home Alone – Η πορεία της ως το Χόλιγουντ και η «κατάρα των Όσκαρ»
Η Φρίκερ είχε τιμηθεί με το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου το 1990 για την ερμηνεία της ως μητέρα του Κρίστι Μπράουν στην ταινία «Το Αριστερό μου Πόδι»
Όταν ο κινηματογράφος συναντά τη μαγεία του καλοκαιρινού ουρανού
Mια σειρά από ξεχωριστές κινηματογραφικές βραδιές Cinema Under the Stars, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα
Ματ Ριβς, Ρόμπερτ Πάτινσον και teaser για το «The Batman Part II»
Διότι μπορεί το έργο να μετατέθηκε για το 2028, αλλά κάπως πρέπει να μείνει η φωτιά αναμμένη.
«I Play Rocky»: Η ιστορία της ταινίας που καθιέρωσε τον Σιλβέστερ Σταλόνε – Το πρώτο τρέιλερ
Η απόλυτη περιπέτεια ενός αουτσάιντερ. Ήταν η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία του 1976. Απέσπασε 10 υποψηφιότητες στα Όσκαρ και κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας.
Το τρέιλερ του «The Uprising» αποκαλύπτει τον πιο φιλόδοξο Πολ Γκρίνγκρας των τελευταίων χρόνων
Το πρώτο τρέιλερ του νέου ιστορικού δράματος του Πολ Γκρίνγκρας έφτασε, με τον Αντριου Γκάρφιλντ να ηγείται μιας από τις σημαντικότερες εξεγέρσεις της μεσαιωνικής Αγγλίας.
Ο Πίτερ Τζάκσον επιστρέφει στη σκηνοθεσία με το πολυαναμενόμενο sequel του «Τεντέν»
Υστερα από δώδεκα χρόνια μακριά από τη σκηνοθεσία ταινιών μεγάλου μήκους, ο Πίτερ Τζάκσον επιβεβαίωσε ότι η επόμενη κινηματογραφική του δουλειά θα είναι η συνέχεια του «Τεντέν».
Οι 10 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα σύμφωνα με τους New York Times
Η λίστα με τις 100 καλύτερες ταινίες δημιουργήθηκε μετά από την ψηφοφορία 500 σκηνοθετών, σταρ και άλλων επαγγελματιών του κινηματογράφου.
Ο «Εφιάλτης στον Δρόμο με τις Λεύκες» επιστρέφει - Ετοιμάζεται το reboot της ταινίας
Η νέα παραγωγή θα βασίζεται στην πρώτη ταινία του 1984
Ο Τομ Κρουζ εμφανίζεται αγνώριστος στο πρώτο τρέιλερ του Digger
Το πρώτο τρέιλερ του Digger δείχνει τον Τομ Κρουζ αγνώριστο, σε έναν γκροτέσκο ρόλο μακριά από το Mission: Impossible: έναν δισεκατομμυριούχο πετρελαιά που προσπαθεί να σώσει τον κόσμο από μια οικολογική καταστροφή.
Ο 27ος Μαραθώνιος Θερινών Προβολών ξεκινά
Αύριο Τετάρτη 15 Ιουλίου στις 21:00 ανοίγουμε την αυλαία με το ιστορικό ντοκιμαντέρ «Μνήμη Γλυκείας Πατρίδας / Memory of a Sweet Homeland»
Ιστορικό ρεκόρ για την ταινία «Michael»: Ξεπέρασε το 1 δισ. δολάρια στο box office
Η ταινία έχει συγκεντρώσει 371,8 εκατομμύρια δολάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες
Ο Αντονι Χόπκινς αφήνει για λίγο το σινεμά και κυκλοφορεί άλμπουμ με δικές του συνθέσεις
Ο 88χρονος ηθοποιός ανακοίνωσε την κυκλοφορία του «Life Is a Dream», ενός άλμπουμ που συγκεντρώνει πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις που έγραφε επί περισσότερες από έξι δεκαετίες.