Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

O Χρήστος και η Μαρία σερβίρουν λαχταριστό vegan φαγητό στο δρόμο! 

To νέο (vegan) food truck της πόλης θα γίνει ο προορισμός σου!

Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιανουαρίου 2022

Τα food trucks είναι η νέα τάση για φαγητό! Είναι αυτές οι κινητές καντίνες (που σου θυμίζουν τις παλιές, καλές δεκαετίες) που είναι πανέτοιμες να σε εξυπηρετήσουν στο λεπτό και να σου δώσουν πεντανόστιμο φαγητό στο χέρι.

Αυτή τη φορά, βολτάροντας στη συμπρωτεύουσα, το μάτι μας "έπιασε" ένα ακόμα νέο food truck, το οποίο θα σε ενθουσιάσει, ειδικά αν προσέχει τι τρως! Βλέπεις, ο Χρίστος και η Μαρία, είναι ένα ζευγάρι που έχει πρωτοτυπήσει και έχει ανοίξει τη δική του καντίνα με 100% vegan φαγητά και (σύντομα) γλυκά. Σήμα κατατεθέν και η ημέρα που επέλεξαν για να ανοίξουν την καντίνα τους, η 1η Νοεμβρίου που είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αυστηράς Χορτοφαγίας (World Vegan Day). 

''Είμαστε κοντά στον κόσμο και σε αυτούς που επιλέγουν τη vegan διατροφή για έναν καλύτερο τρόπο ζωής, αλλά και σε αυτούς που δεν έχουν δοκιμάσει αυτήν την κουζίνα. Φτιάχνουμε υγιεινά γεύματα χωρίς να θυσιάζουμε τις ωραίες (original) γεύσεις, προτιμώντας πάντοτε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής καθώς κι ένα καλύτερο περιβάλλον'', μας ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης.

Θα τους συναντήσεις στην Γεώργιου Γρίβα Διγενή και κοντά τους θα απολαύσεις νόστιμα εδέσματα που με πολύ μεράκι καθημερινά ετοιμάζουν.

Τι θα βρεις στο μενού τους; Φαλάφελ σε φρέσκια πίτα, 100% vegan γύρο μαριναρισμένο σε jack fruit (απομίμηση του κοτόπουλου), γύρο (style βοδινό) από ρεβίθια, ρύζι και μπαχαρικά, νόστιμα κεμπάπ μαζί με τζατζίκι, λαχταριστά burgers (beyond burger) με καραμελωμένο κρεμμύδι, αγγουράκι ξυδάτο, τυρί νηστήσιμο συνδυασμένο σε ένα πολύχρωμο φραντζολάκι από σπανάκι (μπορεί να το πετύχεις και σε παντζάρι ή σε πάπρικα), καθώς και veggie burger από πολύσπορο οργανικό φρατζολάκι με φακές, παντζάρι, μπαχαρικά και μη μεταλλαγμένη σόγια! 

Μάλιστα, όπως πληροφορηθήκαμε από την ερχόμενη εβδομάδα θα μπορείς να γευτείς και τα ξεχωριστά γλυκάκια τους (χωρίς ζάχαρη). Μπορείς να επιλέξεις το snickers cake με γέμιση μπισκότο, ξηρούς καρπούς, πουρέ καραμέλας και φυστικοβούτυρο, την millionaire chocolate με καραμέλα, μπισκότο και σοκολάτα, καθώς και την bounty όλα handmade με αγνά υλικά από τα χεράκια τους! 

Επίσης μην ξεχάσεις να ξεδιψάσεις με την πλούσια ποικιλία από οργανικά αναψυκτικά, ροφήματα κ.ά.

Να σου πούμε ότι μπορείς να βρεις όλες τις πληροφορίες (plus και το μενού) που χρειάζεσαι στη σελίδα τους στο Facebook Fed by Nature.

(96 020402) Γεώργιου Γρίβα Διγενή 136, Λεμεσός. Ωράριο Λειτουργίας: Δ-Σ: 12:00-16:00 & 18:00-22:00

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close