Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα υπέροχο ταβερνάκι στα πέριξ, στρώνει γιορτινό τραπέζι με τέλειους μεζέδες!

Η κυπριακή παράδοση σε καλεί σε γιορτινό γεύμα.

Δημοσιεύτηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2021

Καλή κι η γεμιστή γαλοπούλα, το γουρουνόπουλο ή η πάπια. Αλλά σαν τα ορεκτικά και τους μεζέδες της κυπριακής ταβέρνας δεν θα βρεις εύκολα, ειδικά τις μέρες των Χριστουγέννων.

Γι’ αυτό κι εμείς δεν χάνουμε ευκαιρία για έξοδο, τσιμπολόγημα, πλούσιες γεύσεις και γαστρονομικές ανακαλύψεις, σε ταβερνάκια που στόλισαν χριστουγεννιάτικα τις σάλες τους, άναψαν φουκούδες και τζάκια και μας περιμένουν. Ιδίως στα πέριξ του νησιού.

Εκεί δηλαδή όπου πριν από μερικά χρόνια ανακαλύψαμε τη Φωλιά του Δράκου, ένα ταβερνάκι 20 λεπτά από τη Λεμεσό, που για δεκαετίες υπήρξε το καφενείο του χωριού. Όταν το παλιό μαγαζάκι πέρασε στα χέρια της νέας γενιάς της οικογένειας, πήρε νέα ζωή κι έγινε ένα αγαπημένο στέκι για φαγητό.

Η Φωλιά του Δράκου, λοιπόν, είναι ένα μεζεδοπωλείο, σε ένα ρετρό χώρο που πραγματικά σε εντυπωσιάζει, φτιαγμένο με το σεβασμό της νέας γενιάς για την παράδοση, αλλά και με το μεράκι τους για αυθεντικές κυπριακές γεύσεις.

Η κουζίνα του συνδυάζει την κυπριακή και ελληνική κουζίνα, προσφέροντας συνάμα άψογη εξυπηρέτηση. Εδώ θα απολαύσεις από το λαχταριστό κλέφτικο, μέχρι τα κολοκυθάκια με αυγά, τους κολοκυθοκεφτέδες και το μαριναρισμένο σουβλάκι κοτόπουλο, τα οποία θα συνδυάσεις με εκλεκτά κρασιά, παγωμένη μπίρα, ζιβανία κ.ά.

Η αίσθηση της οικειότητας και της φιλοξενίας που θα αισθανθείς από την πρώτη κιόλας στιγμή, η άψογη εξυπηρέτηση και κυρίως οι γευστικές δημιουργίες, ασύγκριτης ποιότητας και ποικιλίας είναι τα  στοιχεία εκείνα που έκαναν την να ξεχωρίσει από πολύ νωρίς!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Τι μένει; Να τσουγκρίσουμε τα ποτήρια μας στο νέο έτος που καταφτάνει.

Για τις γιορτινές μέρες 24, 25 και 26 Δεκεμβρίου, 1η και 6 Ιανουαρίου 2022 θα σερβίρεται menu μεζέδων στα 17 ευρώ/άτομο.
 

(99820641 & 99265292) Πεντάκωμο, επ. Λεμεσού.
Facebook: Η Φωλιά Του Δράκου
Instagram: i_folia_tou_drakou

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close