Δημοσιεύτηκε στις 17 Νοεμβρίου 2021
Τα ξημερώματα της Τετάρτης δόθηκε στη δημοσιότητα το δεύτερο trailer για το No Way Home του Spider-Man και όπως αποδείχθηκε, η Sony και η Marvel αποφάσισαν να κρατήσουν κλειστά τα χαρτιά τους και να μην δείξουν πολλές από τις εκπλήξεις που θα έχουμε στην ταινία.
Έτσι, δεν είδαμε ούτε τον Τόμπι Μαγκουάιρ, ούτε τον Άντριου Γκάρφιλντ, που μπορεί η συμμετοχή τους να μην έχει επιβεβαιωθεί, όμως θεωρείται κοινό μυστικό. Αν βέβαια δεν είναι κανένας τους στην ταινία, θα μιλάμε για γκέλα επικών διαστάσεων από όλες τις πλευρές.
H πλοκή περιστρέφεται γύρω από την αποκάλυψη της ταυτότητας του Spider-Man, με τον Peter Parker να ζητάει τη βοήθεια του Doctor Strange, που με ένα ξόρκι επιχειρεί να κάνει τον κόσμο να ξεχάσει την αλήθεια. Τα πράγματα όμως δεν πάνε καλά και αυτό που καταφέρνει είναι να ανοίξει το Multiverse και από εκεί να ξεπηδούν μεγάλοι εχθροί από άλλες διαστάσεις.
Στο trailer βλέπουμε καλύτερα τον Doctor Octopus του Άλφρεντ Μολίνα, που σε μία μάχη με τον Spider-Man του βγάζει τη μάσκα και του λέει ότι δεν είναι ο Peter Parker, τον Electro, τον Sandman, αλλά και τον Green Goblin με φουλ εξάρτηση, χωρίς όμως να εμφανίζεται ο Γουίλεμ Νταφόε.
Με λίγα λόγια, οι σκηνές είναι εντυπωσιακές, αλλά όπως είναι λογικό η κουβέντα θα συνεχιστεί για όσα δεν έδειξαν παρά για τα όσα έδειξαν.
Πηγή: ROXX
Σχετικά
3 νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα ανήμερα Χριστούγεννα στα σινεμά
Ανάμεσά τους και η πολυαναμενόμενη ελληνική ιστορική παραγωγή «Καποδίστριας», μαζί με animation για όλη την οικογένεια και ένα σαγηνευτικό θρίλερ
Η επιστροφή του Στίβεν Σπίλμπεργκ: Τρέιλερ για το «Disclosure Day»
Όπως ευρέως αναμενόταν θα είναι μια ταινία για τους επισκέπτες από μακριά
Όταν τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο γλυκά: 11 ταινίες για… αλλιώτικες γιορτές
Σκοτεινές, αστείες, συγκινητικές και απρόβλεπτες, οι ταινίες που σπάνε τα χριστουγεννιάτικα κλισέ
Κυκλοφόρησε το trailer της «Οδύσσειας» του Κρίστοφερ Νόλαν
Στη δημοσιότητα το πρώτο teaser για το «The Odyssey», την πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους
IndieWire: Αυτές είναι οι 20 καλύτερες ταινίες του 2025
Για τη λίστα ψήφισαν 148 κριτικοί κινηματογράφου. Το Νο1 δεν αποτελεί έκπληξη, άλλωστε θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι από τους πρωταγωνιστές των Όσκαρ 2026.
Το νέο «Avatar» επέστρεψε: 345 εκατ. δολάρια παγκοσμίως και βλέμμα στραμμένο στα Χριστούγεννα
Οι κινηματογραφικές αίθουσες ελπίζουν ότι το «Fire and Ash» θα συμβάλει σε μια γενικότερη ανάκαμψη
«Bitter Christmas»: Κυκλοφόρησε το teaser της νέας ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ
Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες εντός του 2026
Ιστορική αλλαγή για τα Όσκαρ: Περνούν από την τηλεόραση στο Youtube
Τέλος εποχής για τα βραβεία της Ακαδημίας η οποία υπέγραψε πολυετή συμφωνία με το Youtube για τα δικαιώματα των Όσκαρ.
Love Actually: Πού θα δεις δωρεάν την πιο ρομαντική χριστουγεννιάτικη ταινία, κάτω από τ' αστέρια
Υπαίθρια προβολή της ταινίας «Αγάπη Είναι» (Love Actually)
3 νέες πρεμιέρες για κινηματογραφική απόδραση τα Χριστούγεννα
Avatar, χριστουγεννιάτικα animation και ελληνική περιπέτεια γεμίζουν τις αίθουσες με δράση, συναίσθημα και γιορτινή μαγεία
Ο Γιώργος Τσαγγάρης νικητής του Βραβείου Καλύτερης Ταινίας Animation στο Φεστιβάλ Karama της Ιορδανίας
Επίκεντρο της ταινίας «Η Υφάντρα» είναι ο μύθος της Αράχνης
Zootopia 2: Η ταινία του Χόλιγουντ με τις υψηλότερες εισπράξεις για το 2025 – 1,13 δισεκατομμύρια δολάρια
Παγκοσμίως ωστόσο στην κορυφή παραμένει το κινεζικό blockbuster animation «Ne Zha 2», με 1,9 δισεκατομμύρια δολάρια.