Cine News , Κινηματογράφος

Πέθανε σε ηλικία 41 ετών ο ηθοποιός Χιθ Φρίμαν

Γνωστός από τις σειρές «Bones» και «NCIS»

Δημοσιεύτηκε στις 16 Νοεμβρίου 2021

Ο Χιθ Φρίμαν, ο Αμερικανός ηθοποιός που έγινε γνωστός για τον ρόλο του κατά συρροή δολοφόνου Χάουαρντ Επς σε δύο σεζόν της σειράς «Bones», πέθανε σε ηλικία 41 ετών. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσω social media η σταρ των ριάλιτι και πρώην Μις Ήπα, φίλη του, Σάνα Μόουκλερ, ενώ στη συνέχεια την επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του, Τζο Μοντιφιόρε. 

Σύμφωνα με την Μόουκλερ, ο Φρίμαν πέθανε στον ύπνο του, το περασμένο Σαββατοκύριακο, στην κατοικία του στο Όστιν του Τέξας, ωστόσο περισσότερες πληροφορίες για την αιτία θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστές. 

«Είμαστε πραγματικά συντετριμμένοι με την απώλεια του αγαπημένου μας Χιθ Φρίμαν» αναφέρεται στη δήλωση που εξέδωσε ο μάνατζερ του. «Ένας λαμπρός άνθρωπος με έντονη και γεμάτη πνεύμα ψυχή, που αφήνει ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα στις καρδιές μας. Η ζωή του ήταν γεμάτη βαθιά πίστη, στοργή και γενναιοδωρία προς την οικογένεια και τους φίλους του, και μια εξαιρετική όρεξη για ζωή. Ήταν εξαιρετικά περήφανος για την πρόσφατη κινηματογραφική του δουλειά και πολύ ενθουσιασμένος για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του. Η αξιοσημείωτη κληρονομιά του ως γιος, αδερφός, θείος, φίλος, εξαιρετικά προικισμένος ηθοποιός και παραγωγός, τέλειος μάγειρας και άνθρωπος με το πιο θεαματικό γέλιο, θα ζει για πάντα. Η μνήμη του ας είναι ευλογία σε όλους όσοι τον γνώρισαν και τον αγάπησαν». 

Ο Φρίμαν είχε παίξει σε γνωστές σειρές, ξεκινώντας από ένα επεισόδιο του «ER» το 2001. Είχε εμφανιστεί μεταξύ άλλων στο «NCIS», στο «The Closer»  και στο «Without a Trace», ενώ πρόσφατα είχε επιλεγεί στο καστ της ταινίας «Terror on the Prairie» του Μάικλ Πόλις, που θα προβληθεί το 2022. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close