Δημοσιεύτηκε στις 24 Απριλίου 2025

Πρεμιέρα για την ταινία "The Accountant 2"
Ο Christian Wolff έχει ταλέντο στην επίλυση σύνθετων προβλημάτων. Όταν ένας παλιός του γνωστός δολοφονείται, αφήνοντας πίσω του ένα αινιγματικό μήνυμα να "βρουν τον Λογιστή", ο Wolff αναγκάζεται να αναλάβει την υπόθεση.
Μόλις αντιληφθεί ότι η υπόθεση χρήζει ακραίων μέτρων, επιστρατεύει τον αποξενωμένο αδελφό του και θανατηφόρο εκτελεστή, Braxton, για να τον βοηθήσει.
Σε συνεργασία με τη Marybeth Medina, μεγαλοστέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, αποκαλύπτουν μια θανάσιμη συνωμοσία και γίνονται στόχοι ενός αδίστακτου δικτύου δολοφόνων που θα κάνουν τα πάντα για να προφυλάξουν τα μυστικά τους.
Το "The Accountant 2", η συνέχεια της επιτυχίας του 2016 φέρνει ξανά κοντά τον σκηνοθέτη Gavin O'Connor, τον σεναριογράφο Bill Dubuque και τους πρωταγωνιστές Ben Affleck, Jon Bernthal, Cynthia Addai-Robinson και J. K. Simmons. Ο Ben Affleck συμμετέχει επίσης ως παραγωγός.
Πρεμιέρα: 24 Απριλίου. Διάρκεια: 132'.
Rio Premier: Καθ και ΣΚ 19.30, 22.00
Rio Limassol: Καθ και ΣΚ 19.45, 22.05
Καθ και ΣΚ σε όλους τους κινηματογράφους K-Cineplex.

Πρεμιέρα για την ταινία "Until Dawn"
Ένα χρόνο μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση της αδελφής της, Melanie, η Clover και οι φίλοι της πηγαίνουν στην απομακρυσμένη κοιλάδα όπου εξαφανίστηκε, αναζητώντας απαντήσεις.
Εξερευνώντας ένα εγκαταλελειμμένο κέντρο επισκεπτών, ένας μασκοφόρος αρχίζει να τους καταδιώκει και να τους δολοφονεί τον ένα μετά τον άλλο… μόνο για να ξυπνήσουν και να βρεθούν πάλι στην αρχή της ίδιας βραδιάς.
Παγιδευμένοι στην κοιλάδα, αναγκάζονται να ξαναζούν τη νύχτα ξανά και ξανά - μόνο που κάθε φορά η απειλή του δολοφόνου είναι διαφορετική, και μάλιστα πιο τρομακτική από την προηγούμενη.
Με τις ελπίδες να λιγοστεύουν, η ομάδα σύντομα συνειδητοποιεί ότι τους έχει απομείνει περιορισμένος αριθμός θανάτων και ο μόνος τρόπος για να ξεφύγουν είναι να επιβιώσουν μέχρι την αυγή.
Η ταινία τρόμου "Until Dawn", είναι βασισμένη στο ομώνυμο δημοφιλές video game της Supermassive Games. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο David F. Sandberg. Πρωταγωνιστούν: Ella Rubin, Michael Cimino, Odessa A’zion, Ji-young Yoo, Belmont Cameli, Maia Mitchell και Peter Stormare.
Πρεμιέρα: 24 Απριλίου. Διάρκεια: 103'.
Rio Premier: Καθ 19.45, 22.00 και ΣΚ 22.15
Rio Limassol: Καθ και ΣΚ 19.40, 22.00
Καθ και ΣΚ σε όλους τους κινηματογράφους K-Cineplex

Πρεμιέρα για την ταινία "Ο Πειρατής Μαυροδόντης και η Κόμισσα του Γκρελ"
Οι καλύτεροι φίλοι, η Ρέιβεν και ο Πίνκι, υπηρετούν υπό τον πειρατή Μαυροδόντη, τον τρομερό βασιλιά των επτά θαλασσών.
Όταν η Σιβύλλα, η πανούργα κόμισσα του Γκρελ, επιτίθεται στο πλοίο τους, κλέβει ένα πολύτιμο μενταγιόν και απαγάγει τον Πίνκι -όλα μέρος του έξυπνου σχεδίου της να παγιδεύσει τον Μαυροδόντη και να κατακτήσει την πατρίδα των πειρατών.
Η Ρέιβεν, μαζί με τον πειρατή, έναν δράκο και έναν εκκεντρικό μάγειρα πρέπει να σταματήσουν την κόμισσα και να σώσουν τον Πίνκι.
Μια ειλικρινής, χιουμοριστική και γεμάτη μουσική περιπέτεια για όλη την οικογένεια από την Νορβηγία, η οποία θα προβληθεί μόνο στα ελληνικά, με τις φωνές των: Βαγγέλη Στρατηγάκου, Μαρίας Χάνου, Πέγκυς Μανωλά.
Πρεμιέρα: 24 Απριλίου. Διάρκεια: 77'.
Rio Premier: Καθ 17.30 και ΣΚ 11.00, 13.20, 17.45
Rio Limassol: Καθ 17.30 και ΣΚ 15.30
Σχετικά
«Faces of Death»: Μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες τρόμου της χρονιάς
Ο Ντάνιελ Γκολντχάμπερ («Cam», «How to Blow Up a Pipeline») επιστρέφει με την τρίτη ταινία του, ένα φιλμ τρόμου που υπόσχεται να προκαλέσει γερές ανατριχίλες και να μην κάνει εκπτώσεις στο gore
Αυτοί θα είναι οι παρουσιαστές των Όσκαρ 2026
Τα φετινά Όσκαρ θα πραγματοποιηθούν στο Λος Άντζελες την Κυριακή 15 Μαρτίου
Κινηματογραφικές πρεμιέρες: Οι 5 νέες ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες
Ο Bradley Cooper αναλαμβάνει και πάλι χρέη σκηνοθέτη και το αθλητικό δράμα του του Γιώργου Γεωργόπουλου έρχεται με θετικές εντυπώσεις από το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης!
Πρεμιέρα για την ταινία “Scream 7”
30 χρόνια μετά, το κλασικό slasher συνεχίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού!
Πρεμιέρα για την ταινία “Charlie the Wonderdog”
Μια όμορφη ιστορία για τη φιλία, την αφοσίωση και την ανακάλυψη του ήρωα που κρύβεται μέσα μας
Πρεμιέρα για την ταινία “Is This Thing On?”
Η νέα ταινία του Bradley Cooper μιλά για τη ζωή, τον γάμο και τις δεύτερες ευκαιρίες
Πρεμιέρα για την ταινία «Πολύ Κοριτσίστικο Όνομα το Πάττυ»
Μια ιστορία ενηλικίωσης με φόντο το άθλημα του Τζούντο
"Hamnet": Νέες προβολές στον κινηματογράφο Πάνθεον Λευκωσίας
Μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης που ενέπνευσε τη δημιουργία του διαχρονικού αριστουργήματος του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, “Άμλετ”
Πρεμιέρα για την ταινία “La grazia”
Paolo Sorrentino και Toni Servillo επιστρέφουν με ένα πολιτικό και υπαρξιακό δράμα
«Έφυγε» ο γνωστός ηθοποιός Έρικ Ντέιν σε ηλικία 53 ετών
Η νόσος που έπασχε ο πλαστικός χειρουργός Μαρκ Σλόαν του«Grey’s Anatomy»
Μάιλι Σάιρους: Επιστρέφει ως Hannah Montana μετά από 20 χρόνια
«Αυτό το ''Hannahversary'' είναι ο δικός μου τρόπος να γιορτάσω και να ευχαριστήσω τους θαυμαστές που στάθηκαν στο πλευρό μου για 20 χρόνια», δήλωσε η βραβευμένη με Grammy ποπ σταρ.
Πίτερ Γκριν: Ο ηθοποιός του «Pulp Fiction» πέθανε σε ατύχημα με όπλο
Ο ηθοποιός είχε βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις του στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν στα μέσα Δεκεμβρίου