Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το Grill n Roll είναι το νέο must street food της πρωτεύουσας!

Η Λευκωσία έχει πλέον το δικό της (ολοκαίνουργιο) food truck

Δημοσιεύτηκε στις 27 Οκτωβρίου 2021

Είναι γνωστό και ξεκάθαρο σε όλους πλέον, ότι η street food κουλτούρα έχει πάει σε άλλο επίπεδο στο νησί μας, αφού τα food trucks που συναντά κανείς (κυρίως στη συμπρωτεύουσα) είναι πλέον πολλά και πολύ αξιόλογα. 

Ευτυχώς τώρα πια και οι κάτοικοι της Λευκωσίας μπορούν να απολαμβάνουν τόσο την κουλτούρα όσο και πολύ καλό φαγητό στο δρόμο, καθώς πλέον η Λευκωσία απέκτησε το δικό της food truck, που υπόσχεται να μυήσει τους πρωτευουσιάνους στη μαγεία της street food κουλτούρας.

Το Grill n Roll Food Truck είναι εδώ -γευστικό και φοβερό- και σε προσκαλεί να το ανακαλύψεις! Αρκεί βέβαια να τρελαίνεσαι για αυθεντικό world street food! Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να σε στήσει στη ουρά του Grill n Roll… το οποίο ανεβάζει χειρόφρενο σε συγκεκριμένες τοποθεσίες (μπορείς απλά να παρακολουθείς τη σελίδα του στο facebook, για να μάθεις πού θα το βρεις), ενώ έρχεται και στο χώρο σου, ώστε να διοργανώσεις το πιο απίθανο και αξέχαστο πάρτυ ή εκδήλωση.  

Εάν δε, έδωσες το παρών σου στο Φεστιβάλ Βιβλίου που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Οκτωβρίου στο Πάρκο Ακρόπολης, πιθανότατα θα ήσουν ένας από τους τυχερούς που γεύτηκαν πρώτοι τις μοναδικές και πεντανόστιμες δημιουργίες του Σεφ Αβραάμ. Εσύ λοιπόν πήρες ήδη μια… γεύση από τα θεσπέσια εδέσματα του “Grill n Roll”.

Σε αντίθετη περίπτωση, αξίζει τόσο να μάθεις γι' αυτό όσο και να το ανακαλύψεις... για να μυηθείς στην κουλτούρα και τη νοστιμιά του! 

To menu
Ο σεφ Αβραάμ Σαββίδης, ο οποίος έχει πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της εστίασης, επηρεασμένος από τις τάσεις της εποχής, αλλά και την κουζίνα που ξέρει και αγαπά πάρα πολύ, βάζει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στο μενού του “Grill n Roll” και το αποτέλεσμα είναι πεντανόστιμα burgers, ένα απίστευτα λαχταριστό fish taco roll, και συνοδευτικά που θα σε ξετρελάνουν, ανάμεσά τους Κορεάτικο κοτόπουλο και ιταλικά Arancini. 

Άλλωστε, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για ένα συνηθισμένο φαστφουντάδικο. Μπορεί το μενού του να είναι βασισμένο στην αμερικάνικη fast food κουλτούρα, όμως έχει σαφείς επιρροές και από άλλες κουζίνες του κόσμου, ενώ η ποιότητα των πρώτων υλών και ο ευφάνταστος συνδυασμός τους, δημιουργούν πολύ ιδιαίτερες γεύσεις που δεν συγκρίνονται με αυτά που έχεις ήδη δοκιμάσει.

Το signature φαγητό τού Grill n Roll, είναι το Grill n Roll Burger, ένα ζουμερό αμερικάνικο βοδινό μπιφτέκι, που γαρνίρεται με τη signature σoς, μια μαρμελάδα μπέικον και συνοδεύεται από τυρί Cheddar και λεπτές φέτες από αγγουράκι ξιδάτο σε ‘’Hokkaido milk bun’’.

Επιπρόσθετα, το Grill n Roll προσφέρει Crispy Chicken Burger, Veggie Burger, Pulled Pork και το πολύ ιδιαίτερο Fish Taco Roll. Τα λαχταριστά και πεταντόστιμα μπέργκερ και τάκος του Grill n Roll, θα τα απολαύσεις παρέα με εκλεκτά συνοδευτικά όπως τραγανές τηγανητές πατάτες, τα Mac & Cheese Arancini (μπάλες με macaroni και τυρί) και Korean Chicken. 

Εάν πάλι καλέσεις το Grill n Roll Food Truck στο χώρο σου, μπορείς να διαμορφώσεις εσύ το μενού σε συνεννόηση με τον Σεφ Αβραάμ και τα υπόλοιπα να τα αφήσεις στα… θαυματουργά χεράκια του! 

Από εδώ και στο εξής η street food κουλτούρα της πρωτεύουσας μπαίνει σε άλλη εποχή και αν θες να το διαπιστώσεις και ο ίδιος, δεν έχεις παρά να εντοπίσεις και να επισκεφθείς άμεσα το “Grill n Roll” και τότε θα συνειδητοποιήσεις τη νέα πραγματικότητα… 

Για να ενημερώνεσαι σχετικά με τις τοποθεσίες όπου σταθμεύει το “Grill n Roll Food Truck”, κάνε like και follow στις σελίδες του σε Facebook και Instagram ή κάλεσε στο 77773535. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close