Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Στο Big Hit Properly Grilled ξέρουν από καλό φαγητό στη σχάρα

Το “Big Hit Properly Grilled”, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που μετράει πάνω από 22 χρόνια εμπειρίας

Δημοσιεύτηκε στις 25 Οκτωβρίου 2021

Τα κρεατικά στη σχάρα είναι χωρίς αμφιβολία το αγαπημένο φαγητό των Κυπρίων και η πιο σταθερή και αναλλοίωτη αξία για γρήγορο και γευστικό φαγητό. Εξ ου και όσα χρόνια και αν περάσουν, όποια νέα τάση και αν εμφανιστεί στο γρήγορο φαγητό, ένα καλοψημένο σουβλάκι ή μια ζουμερή και μυρωδάτη σεφταλιά πάντα θα έχουν θέση στο τραπέζι μας.

Το θέμα λοιπόν δεν είναι απλώς να βρεις μαγαζιά που προσφέρουν αυτού του είδους το φαγητό, αλλά το να εντοπίσεις αυτά που το φτιάχνουν με μεράκι, στην καλύτερή του εκδοχή και έχουν αναγάγει το φαγητό στα κάρβουνα σε πραγματική τέχνη! 

Αν όμως θέλεις να εξασφαλίσεις ότι θα φας τα νοστιμότερα και ποιοτικότερα κρεατικά στη σχάρα, τότε θα αποταθείς στο Big Hit Properly Grilled. Είναι άλλωστε γνωστό ότι το ψήσιμο είναι… η μισή αρχοντιά και πραγματικά δύσκολα θα τα βρεις αλλού πιο… properly grilled! 

Αλλαγή εποχής, σταθερή ποιότητα
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το Big Hit Properly Grilled είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησαν ο Νικος και η Ελενη πριν από 22 χρόνια, ενω το 2017 η σκυταλη παραδόθηκε στη νέα γενιά της οικογένειας και συγκεκριμένα στα παιδιά των δημιουργών του, Φίλιππο και Μιχάλη. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει ένα «πάντρεμα» της τεχνογνωσίας και της εμπειρίας χρόνων που κληροδότησε η προηγούμενη γενιά στην επόμενη, με τη φρεσκάδα και την ανανεωτική οπτική των νέων ιδιοκτητών που με αγάπη και μεράκι, κατόρθωσαν όχι μόνο να διατηρήσουν τις υψηλές προσδοκίες που είχε ο κόσμος από αυτούς, αλλά και να εξελιχθούν ακόμα περισσότερο, τελειοποιώντας την τέχνη του ψησίματος! 

Και μιας και αναφερθήκαμε στις υψηλές προσδοκίες του κοινού τού “Big Hit Properly Grilled”, αυτές μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν αντιληπτές με μια σχετική αναζήτηση στο Google, εκεί όπου το “Big Hit” έχει αποσπάσει σε 135 κριτικές το απόλυτο άριστα με βαθμολογία 4,9/5. 

Και αν η γνώμη του κόσμου δεν είναι αρκετή για να σε πείσει, τότε μάθε ότι την ποιότητα των κρεάτων πιστοποιεί η κρεαταγορά “Αφοί Κούντουρου”. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πόση σημασία δίνεται σε κάθε πτυχή και σε κάθε λεπτομέρεια, από την ποιότητα των πρώτων υλών μέχρι το ψήσιμο, καθώς όλα τα προϊόντα είναι ντόπιας παραγωγής και πάντα ολόφρεσκα! 

Ας μπούμε… στο ψητό! 
 Στο μενού θα βρεις όλες τις κυπριακές νοστιμιές που ψήνονται στα κάρβουνα και όταν φτάσουν στο τραπέζι σου, θα προσέξεις ότι θα έρθουν σε γενναιόδωρες ποσότητες.

 Στο Big Hit Properly Grilled πέρα από τα κλασικά,  όπως το ζουμερό καλοψημένο σουβλάκι του, τις λαχταριστές σεφταλιές του, τους τριών ειδών άπαιχτους γύρους του (χοιρινός, κοτόπουλο, βοδινός) και πολλά πολλά ακόμη, θα βρεις και πιο εκλεκτά μεζεδάκια, όπως παϊδάκια αρνίσια, οφτό κλέφτικο, παραδοσιακά λουκάνικα κρασάτα κ.ά.  

Από το μενού του ξεχωρίζουν οι λαχταριστές και τεράστιες σκεπαστές που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις, ενώ αν είσαι από αυτούς τους αναποφάσιστους που τα λιγουρεύονται και θέλουν να τα δοκιμάσουν όλα, τότε θα «παίξεις» με τα άκρως απολαυστικά και χορταστικά mixed grill του. 

Και vegan...
Αν πάλι τυγχάνει να είσαι vegetarian ή vegan και από περιέργεια διάβασες όλο το άρθρο και έφτασες μέχρι εδώ, είσαι πολύ τυχερός γιατί στο “Big Hit Properly Grilled”, θα βρεις και πολύ αξιόλογες σχετικές επιλογές, καθώς μην ξεχνάς ότι εκεί κατέχουν την τέχνη του ψησίματος όσο λίγοι, επομένως εκεί θα βρεις τις αγαπημένες σου γεύσεις στην καλύτερή τους εκδοχή. 

Εάν λοιπόν σου ανοίξαμε την όρεξη, τότε δεν έχεις περά να παραγγείλεις τα πιο εκλεκτά και λαχταριστά μεζεδάκια, που θα γίνουν η νέα σου γευστική συνήθεια και θα σε κάνουν να θέλεις να τα γεύεσαι ξανά και ξανά!

Παράγγειλε μέσω της υπηρεσίας online ordering από την ιστοσελίδα του καταστήματος ή από τη σελίδα τους στο Facebook.

Για τηλεφωνικές παραγγελίες, κάλεσε στο 22388586.

Διεύθυνση: Αγίου Γεωργίου 108, Λακατάμια 2304, Λευκωσία.
Ώρες Λειτουργίας : Δευτέρα-Σάββατο 12:00-15:00 και 17:00-22:30, Κυριακή 12:00-15:00. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close