Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το πιο φιλόξενο all day στέκι στον Πρωταρά, έχει πλούσιο menu και εξαιρετική ποιότητα

Αυτή είναι η πιο σταθερή επιλογή στον Πρωταρά που δε θα σε απογοητεύσει ποτέ!

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουλίου 2021

Ο Αύγουστος είναι εδώ και η καλοκαιρινή διάθεση χτυπάει κόκκινο –όπως και οι θερμοκρασίες άλλωστε. Και αυτό το καλοκαίρι –όπως κάθε καλοκαίρι– ο δρόμος θα σε βγάλει στον κοσμοπολίτικο Πρωταρά, τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό του νησιού. 

Και μιας και το φετινό καλοκαίρι δεν είναι όπως τα προηγούμενα -ελέω των πρωτόγνωρων καταστάσεων που βιώνουμε τα τελευταία δύο χρόνια-, ήρθε επιτέλους η στιγμή να ξεσκάσουμε και να απολαύσουμε τις διακοπές μας «σα να μην υπάρχει αύριο»! 

Γι' αυτό... επιλέγουμε τα καλύτερα σημεία για φαγητό, ποτό και ναργιλέ! 

Αν λοιπόν οι πανέμορφες θάλασσες της περιοχής σού «άνοιξαν την όρεξη» ή αν πάλι θέλεις να περάσεις μια αξέχαστη βραδιά με εκλεκτές γεύσεις ή ακόμη, αν προτιμάς να απολαύσεις ένα «δυνατό» brunch για να ξεκινήσεις τη μέρα σου με την απαραίτητη ενέργεια, τότε το Hippocampus Lounge Restaurant είναι η πιο σίγουρη και safe επιλογή, που δεν θα σε απογοητεύσει, όποια ώρα της ημέρας και αν το επισκεφθείς…

Άλλωστε το εστιατόριο με την εξαιρετική φήμη, στα 30 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας του, έχει αποδείξει την αξία του, αφού διατηρεί σταθερή και αναλλοίωτη την ποιότητα των υπηρεσιών του, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα και από τις διθυραμβικές κριτικές και τις πολύ υψηλές βαθμολογίες που απέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις ταξιδιωτικές πλατφόρμες! 

Πλούσιο menu με εξαίσια ποιότητα 
Αυτό που καθιστά το “Hippocampus” ως μια από τις top επιλογές για πραγματικά γευστικό και ποιοτικό φαγητό στην περιοχή, είναι το πλούσιο menu του που προσφέρει ποικίλες επιλογές οι οποίες μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε ώρα και διάθεση ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. 

Άλλωστε, το μενού του “Hippocampus”, όχι μόνο έχει «κερδίσει το στοίχημα», αλλά μάλιστα το έχει μετατρέψει και στο πιο μεγάλο του ατού, αφού καταφέρνει να διατηρήσει την απόλυτη γεύση και ποιότητα σε όλες τις υποκατηγορίες του πλούσιου menu του…

Εκεί θα βρεις αυτό ακριβώς που τραβά η όρεξή σου: Ντελικάτα ορεκτικά όπως το “Six Senses” - που πρόκειται για φρέσκο τόνο και σολομό με αβοκάντο πάνω σε καρότο ζουλιέν και ολοκληρώνεται με τραγανή tempura και σουσάμι – ολόφρεσκες σαλάτες, ζουμερά λαχταριστά burgers που δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις και τέλεια καλοψημένα steaks που… λιώνουν στο στόμα! 

Φυσικά και οι λάτρεις των ψαρικών αλλά και των sushi δε θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερη επιλογή από το “Hippocampus” για να απολαύσουν τις αγαπημένες τους γεύσεις, με τα sushi platters και τα maki rolls του εστιατορίου να είναι ένα και ένα!

Από τα πιάτα με πρωταγωνιστή το ψάρι, επιβάλλεται να δοκιμάσεις το Sea Bass Fillet, αποτελούμενο από φιλέτο λαβράκι με σάλτσα από πορτοκάλι και αστεροειδή γλυκάνισο, σερβιρισμένο με λαχανικά σωτέ και πατάτες baby.  

Όμως και τα ευφάνταστα κυρίως πιάτα του “Hippocampus” θα σου «βάλουν δύσκολα» στο να επιλέξεις τι τελικά θα δοκιμάσεις, αφού οι ξεχωριστές συνταγές και η άριστη εκτέλεσή τους θα κάνουν τους γευστικούς σου κάλυκες… να χορέψουν! Αν σε ενθουσιάζουν οι ιδιαίτερες γεύσεις, εμείς θα σου προτείναμε το Carribean Chicken με λωρίδες από στήθος κοτόπουλο, κρεμώδη σάλτσα από κάρυ μέσα σε poppadum, που σερβίρεται με ρύζι, γλυκόξινο τουρσί κρεμμυδιού – μάνγκο και σωτέ λαχανικά. 

Επίλεξε λοιπόν το πιο must all day στέκι του Πρωταρά, καθώς είναι ιδανικό για κάθε ώρα της ημέρας αλλά και για το βράδυ, με τα πέροχα δροσιστικά κοκτέιλ αλλά και τους ναργιλέδες να πλαισιώνουν ιδανικά την ξεχωριστή σου έξοδο! 

Όλα αυτά σε ένα πανέμορφο περιβάλλον με τις ανθισμένες μπουκαμβίλιες να προσδίδουν άλλη αίσθηση στο χώρο…

Τηλέφωνο κρατήσεων: 23831166
Οδός: Λεωφ. Ξενοδοχείων 18, Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου (δες τον χάρτη εδώ).
Ωράριο λειτουργίας: Δ-Κ 09.30-01.00.
FacebookHippocampus Protaras-Cyprus
Instagramhippocampus_protaras_cyprus

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close