Eating News , Εστιατόρια

Γνωστό open air μαγαζί της πρωτεύουσας, κατεβάζει ρολά

Οι τρεις τελευαταίες μουσικές βραδιές στα Αντίπεινα, ακυρώνονται

Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουλίου 2021

Τα Αντίπεινα στη Λευκωσία, δεν χρειάζονται συστάσεις! Το μεγάλο μαγαζί της Έγκωμης συνδυάζει την ταβέρνα και το κέντρο διασκέδασης, δίνοντας μια πρόταση για ξεφάντωμα στην πρωτεύουσα.

Ο χώρος αυτός λοιπόν, που μας κράτησε και φέτος συντροφιά με φαγητό μετά μουσικής, σε ένα μοναδικό περιβάλλον, κατεβάζει ρολά λίγο νωρίτερα, λόγω της βεβαρημένης επιδημιολογικής εικόνας των τελευταίων ημερών, ακυρώνοντας τα 3 τελευταία του λάιβ. 

Πιο κάτω αυτούσια η ανακοίνωση: 

"Eνημερώνουμε όλες τις φίλες και φίλους, ότι οι τρεις τελευταίες εμφανίσεις των μουσικών μας σχημάτων, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για το τριήμερο 22 – 24 Ιουλίου, ακυρώνονται λόγω της ιδιαίτερα βεβαρημένης επιδημιολογικής εικόνας που παρουσιάζει η χώρα μας. 

Η Αντίπεινα Live θέτει ως ύψιστη προτεραιότητα τη διασφάλιση της υγείας των συμπολιτών μας. Ως εκ τούτου η ακύρωση των εμφανίσεων ήταν μονόδρομος για εμάς και εκφράζουμε απολογίες σε όσους φίλους είχαν προκρατήσει ή είχαν σκοπό να μας επισκεφθούν. 

Ευχόμαστε ότι με τη δυναμική επάνοδό μας μετά το καλοκαίρι, η επιδημιολογική εικόνα της Κύπρου θα επιτρέψει σ’ όλους μας να ξαναζήσουμε ονειρικές στιγμές διασκέδασης, που μόνο στην Αντίπεινα Live μπορούμε να βρούμε! 

Μένουμε ασφαλείς και κερδίζουμε τις ζωές μας πίσω - Καλό καλοκαίρι σε όλους!".


 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close