Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η νέα επιλογή για brunch στο κέντρο της πόλης, θα σε ενθουσιάσει!

Δημοφιλές bakery στο κέντρο, ξεκίνησε τα brunch!

Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιουλίου 2021

Μπορεί το brunch να μην υπήρχε στο χωριό μας, αλλά τώρα υπάρχει και αυτό μας κάνει τουλάχιστον χαρούμενους! Τόσο δηλαδή, που συνεχώς ψάχνουμε νέες επιλογές, για να δοκιμάσουμε τα πρωινά του σαββατοκύριακου (και όχι μόνο) τόσο στην πόλη όσο και εκτός!

Kαι αυτή τη φορά, είμαστε πολύ σίγουροι, ότι η νέα πρόταση για brunch θα σε ενθουσιάσει ακόμα περισσότερο. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. 

Θα θυμάσαι που σου λέγαμε, ίσως κιόλας να το είδες ή ακόμα και να το επισκέφθηκες ήδη το νέο Loukou bakery, confectionary & more που άνοιξε στο κέντρο της πρωτεύουσας, και συγκεκριμένα στην πολυσύχναστη οδό Θεμιστοκλή Δέρβη & Στασικράτους γωνία. Ένα μαγαζί που μας έχει συνηθίσει σε ξεχωριστά και πολύ νόστιμα αρτοποιήματα, τα πιο αδράτα donuts, γλυκά και απίθανα γκουρμέ σάντουιτς, σαλάτες κ.ά. 

Και κάπου εδώ, μας έκανε την έκπληξη! Ένα πεντανόστιμο brunch menu, το οποίο μπορείς να καθίσεις και να απολαύσεις στο χώρο του, συνοδευμένο με καλό καφέ! 

Πλέον μπορείς να βρεις και να δοκιμάσεις το ολοκαίνουριο brunch menu του, το οποίο περιλαμβάνει τις πιο νόστιμες δημιουργίες, φτιαγμένες όλα με τα πιο φρέσκα υλικά! Από Loukou Croque με τηγανητό αυγό, μέχρι σαλάτες, bagels, σάντουιτς, πίτες, αλμυρά και φυσικά... λαχταριστά γλυκά! 

Μόνο στο  Loukou στη Θεμιστοκλή Δέρβη & Στασικράτους στη Λευκωσία! 

Πληρ. 77787007.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close