Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου 2024
Για 5η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί ο Θαλάσσιος Μαραθώνιος στη Λεμεσό. Φέτος, με την οικονομική αρωγή της Πολυκλινικής Υγείας ως μεγάλου χορηγού μετονομάζεται σε «Πολυκλινική Υγεία - Θαλάσσιος Μαραθώνιος».
Μια πρωτοβουλία του εθελοντή Χρυσόστομου Χρυσοστόμου ο οποίος μαζί με μια ομάδα φίλων θα κολυμπήσουν 8 χιλιόμετρα σε ανοιχτή θάλασσα ενώ παράλληλα, δρομείς και ένας παραποδηλάτης θα διανύσουν απόσταση 24 χιλιομέτρων για να συναντήσουν τους κολυμβητές με την έξοδο τους από τη θάλασσα.
Ο Θαλάσσιος Μαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024. Η εκκίνηση για τους κολυμβητές θα γίνει από το Δασούδι (Ολυμπιακό κολυμβητήριο Λεμεσού) στην περιοχή Γερμασόγειας στις 6:30 π.μ. και για τους δρομείς από το Ευαγόρειο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας. Όλοι θα τερματίσουν στην παραλία μπροστά από το Malindi Beach Bar & Restaurant στις 9:30 π.μ.
Η προσπάθεια ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια, με τον Χρυσόστομο να πραγματοποιεί μόνος του τον πρώτο Θαλάσσιο Μαραθώνιο. Κάθε χρόνο, μαζί με τον Χρυσόστομο προστίθενται νέα άτομα με όλο και περισσότερο ενθουσιασμό. Φέτος, η ομάδα θα αποτελείται από εννέα κολυμβητές, έντεκα δρομείς και ένα παραποδηλάτη, έχοντας όλοι τον ίδιο σκοπό, την συλλογή εισφορών για την στήριξη των υπηρεσιών Υποστηρικτικής και Ανακουφιστικής Φροντίδας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.
Για να στηρίξετε την προσπάθεια τους:
- Στείλτε SMS στο 7060:
κωδικός CAS(κενό)3, για εισφορά €3
κωδικός CAS(κενό)5, για εισφορά €5 - Εισφορές επίσης γίνονται μέσω της ιστοσελίδας www.anticancersociety.org.cy με περιγραφή «ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ».
- Μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό 357035682126, ΙΒΑΝ CY40002001950000357035682126 (Τράπεζα Κύπρου) – Σημείωση στην περιγραφή: «ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ»
Η εκδήλωση πραγματοποιείται σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Διενέργειας Εράνου Νόμου του 2014 και τη σχετική Άδεια Εράνου με αριθμό Ν.Π. 73/2023 που εκδόθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την περίοδο 01/01-30/06/2024.
Σχετικά

To Nicosia Book Fest θα γιορτάσει φέτος τα 10χρονά του
Mια επετειακή διοργάνωση, με συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, με θεματικά αφιερώματα, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικές δράσεις και πλήθος εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες.

Διεθνής Έκθεση Σκύλων: Κι όμως υπάρχει έκθεση με σκυλιά ράτσας και θα γίνει τον Μάιο στην Αγία Νάπα
Διεθνής Έκθεση Σκύλων Αγίας Νάπας: Μια γιορτή κυνοφιλίας διεθνούς κύρους στην καρδιά της Αγίας Νάπας.

Για 9η χρονιά η Μαρίνα Λεμεσού υποδέχεται το Limassol Boat Show
Με υπερπολυτελή σκάφη και towboats, μέχρι είδη αναψυχής και εξοπλισμό κατάδυσης

Σεμινάριο με τίτλο «Θετική γονεϊκότητα & επικοινωνία με τους εφήβους» από τον ΘΟΚ
Με τον ψυχολόγο Κώστα Πετρίδη

Οι δρόμοι του Παραλιμνίου θα πλημμυρίσουν μουσική και χορό
Πατινάδα στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου την Κυριακή του Θωμά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παραδοσιακού Πολιτισμού “Φωνές τζιαι Θύμησες”

Μεγάλο παζάρι παλαιών ελληνικών κόμικς στην Λεμεσό
Ο παράδεισος για τους φίλους του κόμικ

45 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Mε επιλογές για κάθε γούστο

Οι Two Little Chefs "ροκάρουν" τη Λευκωσία
Οι vegan chefs οργανώνουν ένα ολοήμερο αυστηρά χορτοφαγικό τσιμπούσι στην παλιά πόλη!

“Χόρεψε - Χόρεψε στην γειτονιά”: Εργαστήρια παραδοσιακού χορού ανοικτά προς το κοινό
Για όλες τις ηλικίες, παιδιά και ενήλικες

Διαγωνισμός Μαγιάτικου στεφανιού σε μια γραφική πλατεία
Ένα έθιμο που συμβολίζει την άνοιξη και την αναγέννηση της φύσης

Την Τετάρτη γιορτάζουμε το κυπριακό κρασί στο σπίτι του κυπριακού αμπελώνα
Δοκιμάζουμε κρασιά από πέντε παραγωγούς

Η τρίτη βραδιά Nostalgia Quiz έρχεται στη Λευκωσία – Μια βραδιά γνώσης και διασκέδασης
Διεκδίκησε δώρα μαζί με την παρέα σου