Δημοσιεύτηκε στις 08 Απριλίου 2024
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το grand opening του PAUL στη Μαρίνα Λεμεσού, την Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024.
Φίλοι και συνεργάτες, εκπρόσωποι των Media, foodies καθώς και λάτρεις της αγαπημένης και ιστορικής γαλλικής αλυσίδας φούρνων, ζαχαροπλαστείων και εστιατορίων, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια πληθώρα επιλογών από καναπεδάκια φτιαγμένα με τα πιο αγνά υλικά, τα διάσημα μακαρόν και τάρτες αλλά και όλα τα γαλλικά γλυκά PAUL που άφησαν εποχή. Οι παρευρισκόμενοι δοκίμασαν επίσης τα μοναδικά κοκτέιλ του PAUL, σε ένα υπέροχο σκηνικό με φόντο το πανέμορφο τοπίο της Μαρίνας Λεμεσού. Η βραδιά είχε μυρωδιά από Παρίσι με τη μπάντα «Avant Tout» να δίνει ρυθμό με τις γαλλικές μουσικές της επιλογές και τον καρικατουρίστα να ζωγραφίζει τα πορτρέτα των παρευρισκόμενων, σε ένα παριζιάνικο σκηνικό.
Το νέο κατάστημα PAUL στη Μαρίνα Λεμεσού αναβαθμίζει την εμπειρία του πελάτη καθώς ξεχωρίζει όχι μόνο για τη γαλλική φινέτσα και κουζίνα του, αλλά και για τη διαρρύθμισή του σε δύο ξεχωριστούς χώρους: PAUL Patisserie & Espresso Bar και PAUL Cafe & Restaurant.
Στο τμήμα Patisserie & Espresso Bar, το οποίο λειτουργεί με σύστημα αυτοεξυπηρέτησης (self-service), οι επισκέπτες μπορούν να παραγγείλουν και να απολαύσουν στο χώρο του καταστήματος ή ακόμα και στο σπίτι τους, γαλλικά εδέσματα από το takeaway bar της φημισμένης, πλούσιας βιτρίνας των PAUL. Επιπλέον, μπορούν να προμηθευτούν φρέσκο ψωμί, το οποίο ζυμώνεται καθημερινά με αγάπη.
Στο PAUL Café & Restaurant, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν brunch, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο, επιλέγοντας από μία μεγάλη γκάμα με signature choices, με άρωμα Γαλλίας. Το event διοργάνωσε η Cal Creative Communication.
About PAUL:
To PAUL, Boulangerie-Patisserie-Restaurant-Café, συνεχίζει να μοιράζεται από το 1889, τις πιο σημαντικές αξίες της οικογένειας: την αγάπη για το ψωμί, τη γαλλική “art de vivre” και τη συνεχή παρακολούθηση της ποιότητας σε όλα όσα κάνει. Πλέον τα PAUL αριθμούν 750+ σε πάνω από 50 χώρες του κόσμου.
Το 2017, άνοιξε επίσημα το πρώτο κατάστημα PAUL στην Κύπρο, στην οδό Ζήνας Κάνθερ, στο κέντρο της Λευκωσίας, προσφέροντας μια μοναδική γαλλική ‘art de vivre’ στους πελάτες του, παρέχοντας όλη την γκάμα προϊόντων του brand με το εστιατόριο, café, ζαχαροπλαστείο αλλά και το αρτοποιείο εντός του καταστήματος, όπου ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ζωντανά την παρασκευή των διάσημων ψωμιών του PAUL. To 2019, το PAUL επεκτάθηκε με το δεύτερο κατάστημα στην Κύπρο εντός του νέου ανανεωμένου Mall of Cyprus στη Λευκωσία, ενώ ακολούθησε τo άνοιγμα του PAUL και στο Metropolis Mall στη Λάρνακα. Στη Μαρίνα Λεμεσού, το άνοιγμα του PAUL έγινε πραγματικότητα πρόσφατα.
Mάθετε περισσότερα για τα PAUL στο https://paul-cy.com/ και επισκεφθείτε τα social media:
Facebook: PAUL1889.Cyprus
Instagram: paulcyprus
Σχετικά
Οι 20 πιο πολυσυζητημένες νέες αφίξεις εστιατορίων το 2025
Ταβέρνες, fine dining εστιατόρια, κουζίνες μακρινές και ελληνικές, αυτά είναι όλα τα φρέσκα σημεία ενδιαφέροντος που είχαν κάτι να πουν αυτή τη χρονιά.
Η Χρύσω Λέφου μάς δίνει τη συνταγή για Βασιλόπιτα με πορτοκάλι
Η τηλεμαγείρισσα και παρουσιάστρια της εκπομπής Χρυσωμαγειρέματα σου δίνει τη συνταγή της ημέρας
Στην Αγία Νάπα θα στηθεί Παραδοσιακό Γλέντι
Μια αυθεντική γιορτή γεμάτη μουσική, παράδοση και κυπριακή φιλοξενία από τον Λαογραφικό Όμιλο Αγίας Νάπας «Τουμπεζιά».
14 εστιατόρια στο βουνό με πλούσιο μπουφέ την Πρωτοχρονιά και τα Θεοφάνεια
Πού θα βρεις νόστιμη σούβλα το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς αλλά και την αργία των Θεοφανείων
11+2 υπέροχες βασιλόπιτες στα ζαχαροπλαστεία της Κύπρου
Oι καλύτεροι φούρνοι και ζαχαροπλαστεία για βασιλόπιτα-εγγύηση
Οι 12 πιο ενδιαφέρουσες νέες αφίξεις του Δεκέμβρη στην Κύπρο
Βγαίνουμε στα ολοκαίνουρια στέκια του νησιού, απολαμβάνουμε φαγητό και ποτό αλλά και διασκέδαση
Νέα άφιξη στη Λεμεσό: Το KaramΕΛΑ Street Food άνοιξε και ήδη συζητιέται
Οι προτάσεις για franchise στον επιχειρηματία Πόλυ Πολυχρονίου!
Φούρνοι Ζορπάς: Μοιράζoυν χαμόγελα και ελπίδα σε στέγες ηλικιωμένων
Στο πλαίσιο της εκστρατείας «Υπάρχει» και της συνεργασίας με το ΠΣΣΕ θα προσφέρουν βασιλόπιτες
Το νέο luxury café που μόλις άνοιξε είναι φτιαγμένο για τους λάτρεις του specialty coffee
Χρυσές λεπτομέρειες, royal blue αισθητική και premium καφές σε έναν χώρο που ετοιμάζεται να γίνει το νέο Instagram hotspot της πόλης
30 γευστικές προτάσεις για γιορτινές εξόδους την περίοδο της Πρωτοχρονιάς στη Λευκωσία
Εστιατόρια, ταβέρνες και all-day στέκια για να υποδεχτείς το νέο έτος με καλό φαγητό, όμορφη ατμόσφαιρα και διάθεση για γιορτή
Πού θα φας έναν από τους πιο νόστιμους κυπριακούς μπουφέδες στο νησί
Φάγαμε παραδοσιακή κουζίνα στο σπιτικό της κ. Γιώτας και έχουμε να πούμε τα καλύτερα
Το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο συμπλήρωσε 300 χρόνια
Αργοψημένο γουρουνόπουλο και φάντασμα στο κελάρι