Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

Ένα νέο και ωραίο beach bar έκανε την εμφάνισή του και πρέπει να το μάθεις

Μια άκρως διασκεδαστική επιλογή που ταιριάζει φουλ στο φετινό καλοκαίρι!

Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουλίου 2023

Mπορεί να μην έχεις πάει ακόμη διακοπές, μπορείς να μην έχεις κανονίσει καν, αλλά το καλοκαίρι πρέπει να ξεφεύγεις από την καθημερινότητα και το μάτι σου να βλέπει θάλασσα, αυτό είναι το σίγουρο. Υπάρχει τίποτα καλύτερο απ' το να βρεθούμε σε μια παραλία και να απολαύσουμε τον καφέ ή το κοκτέιλ μας με θέα το απέραντο γαλάζιο;

Και η αλήθεια είναι πως τα beach bars έχουν αυτό το χάρισμα, είναι ένας από τους λόγους που μας κάνουν να αγαπάμε το καλοκαίρι ακόμα παραπάνω. Μας υποδέχονται από το πρωί για τις πρώτες βουτιές της ημέρας και ξεκούραση πάνω στην ξαπλώστρα, μέχρι αργά το απόγευμα, την ώρα που πέφτει ο ήλιος και η μουσική αρχίζει να δυναμώνει.

Το καλοκαίρι θέλει τα δικά του κοκτέιλ, παγωμένα, πικάντικα, ανάλαφρα, φρουτένια και απίστευτα δροσιστικά, θέλει "δυνατή" μουσική και μπόλικη διασκέδαση, εξ ου και έχουμε κάτι πολύ καλό και "φρέσκο" να προτείνουμε!


Μια από τις πιο λαχταριστές καλοκαιρινές επιλογές για μαγαζί δίπλα στη θάλασσα λοιπόν, είναι το Omprela Beach Bar, το οποίο θα συναντήσεις στα Περβόλια (επ. Λάρνακας) και μας περιμένει για την πιο ανέμελη σεζόν της χρονιάς - το καλοκαίρι. Τη μέρα μπορείς να συνδυάσεις μπάνιο στην παραλία με το φαγητό και κρύα μπίρα ενώ αργά το απόγευμα με cocktail να χαζέψεις το ηλιοβασίλεμα.

Το σύγχρονο design που δένει αρμονικά με τα greek chic στοιχεία θα το λατρέψεις. Άνετες ξαπλώστρες σε απόσταση τόση ώστε να διασφαλίζουν ιδιωτικότητα, με ψάθινες ομπρέλες που δένουν αρμονικά με το περιβάλλον, προσφέροντας απλόχερα αγνή και αυθεντική καλοκαιρινή διασκέδαση.

omprelabar67.jpg

Εκεί ή στα τραπέζια του beach bar μπορείς να πάρεις θέση και να απολαύσεις καλό καφέ, δροσερές μπίρες και γευστικά cocktails που θα κάνουν τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού ακόμα καλύτερες. Αν πεινάσεις τότε το Omprela έχει για σένα υπέροχα snacks, όπως σάντουιτς και burgers.

Προτείνουμε να δοκιμάσεις την ψαγμένη Μαργαρίτα του μαγαζιού, η οποία ξεχωρίζει στον κατάλογο, κι όλα αυτά κάτω από τους ήχους της μουσικής που θα ξεσηκώσει την παρέα!


Ο χώρος από μόνος του εμπνέει για χαλάρωση και φυσικά, οι μουσικές επιλογές του μπορούν να σε χαλαρώσουν, αλλά και να σε ξεσηκώσουν! Ξάπλωσε στα άνετα κρεβατάκια του και απόλαυσε το μπάνιο ή την ηλιοθεραπεία σου, μέσα σε ένα σκηνικό που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχα του εξωτερικού.

ompelrabar7.jpg


Ήλιος, θάλασσα, υπέροχες ξαπλώστρες και cocktails που χρωματίζουν την κάθε στιγμή....

Εάν πας προς εκείνη την περιοχή, μην παραλείψεις να κάνεις στάση στο Omprela Beach Bar. Ειδικά την ώρα του ηλιοβασιλέματος, η θέα θα σε αποζημιώσει τόσο που θα το επισκεφτείς ξανά.

(99 082204) Μακαρίου 23Α, Περιβόλια, επ. Λάρνακας.
Facebook
Instagram

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close