Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Από το Βερολίνο στη Στασικράτους! Άνοιξε η νέα αλυσίδα Specialty Καφέ

Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουνίου 2023

Το The Barn Coffee Roasters Berlin έρχεται στην Κύπρο με τον πιο βιώσιμο καφέ και την αυθεντική γεύση του. Η αλυσίδα καφέ που έχει κερδίσει βραβεία σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή, συνεχίζει να επενδύει στη βιωσιμότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας της και τις αληθινές σχέσεις με τους παραγωγούς της. Το The Farm Coffee Roasters αναλαμβάνει ρόλο αποκλειστικού αντιπροσώπου του Barn στην Κύπρο και στοχεύει στην προώθηση της σημασίας της βιωσιμότητας στην Κυπριακή αγορά.

Η ιδέα ξεκίνησε απο ενα ταξίδι στο Βερολίνο όπου γνωρίσαμε ένα εκ των ιδιοκτητών μιας απο τις πιο βιώσημες αλυσίδες specialty coffee στον κόσμο. Το the Barn Coffee Roasters Berlin μας κέρδισε με τη πρώτη δοκιμή τόσο για την αυθεντική γεύση του καθώς και για τη προσέγγιση του στο τρόπο παραγωγής και επεξεργασίας καφέ.

Η επένδυση που γίνεται απο τη συγκεκριμένη αλυσίδα καφέ στην βιωσιμότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας τους είναι αξιοθαύμαστη. Ξεκινά απο τις αληθινές σχέσεις και το σεβασμό προς τους παραγωγούς τους, όπου για κάθε χαρμάνι που δοκιμάζεις ξέρεις και το όνομα του παραγωγού αλλά το πιο σημαντικό ξέρεις ότι ακολουθά σωστές πρακτικές όσο αφορά την αμοιβή των παραγωγών , τητεχνογνωσία που προσφέρεται στους παραγωγούς καθώς και στη στήριξη που παρέχεται όσο αφορά την ποιότητα της κάθε σοδιάς.

Ο καφές Barn συνεργάζεται στενά με τις κοινότητες καφέ για να μπορέσει να στηρίξει τις φάρμες καφέ και λαμβάνει μέρος κάθε χρόνο σε διάφορα έργα στήριξης των κοινοτήτων που παράγουν το καφέ του. Παραδείγματα συμπεριλαμβάνουν έργα στις φάρμες της Βραζιλίας όσο αφορά τη διαχείριση απορριμάτων νερού, το AMCA project στην Κολομβία όσο αφορά τις γυναίκες παραγωγούς και πολλά άλλα. Επίσης τo Barn είναι μέρος του Tree Lion sustainability project καθώς συνεργάζεται με το παραγωγό Dattera στην Βραζιλία για τη φύτεψη 40,000 δενδρών τα επόμενα 5 χρόνια.

Εκτός απο την βιωσημότητα το Barn έχει σαν ύψιστη προτεραιότητα τη ποιότητα στο κάθε χαρμάνι καφέ. Αυτό αντικατοπρίζεται στα πολλά βραβεία που έχει λάβει σαν best specialty coffee στην Ευρώπη και στην Μέση Ανατολή.

Το the Farm Coffee Roasters είναι πλέον αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Barn στη Κύπρο και στόχο έχει να προωθήσει τη σημασία βιωσημότητας του κάφε στην Κυπριακή αγορά. Ο καφές είναι πλέον στη καθημερινότητα του Κύπριου και για αυτό και εμείς στo Farm θέλουμε να εκθέσουμε τη ποιότητα καθώς και την αγάπη των παραγωγών του καφέ και να δημιουργήσουμε επίγνωση στον καταναλωτή για το πόσο σημαντική είναι η βιωσημότητα του καφέ και τα πραγματικά ωφέλη που μπορεί να έχει ένας βιώσιμος και ποιοτικός καφέ στη ζωή μας.

Instagram: TheFarmCoffeeRoastersCy
Facebook: The Farm Coffee Roasters
Tel. 99 116178

barnn13.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close