Cine News , Κινηματογράφος

Σινεμά: Οι 3 ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες σήμερα

Τρεις πολύ ενδιαφέρουσες ταινίες κάνουν σήμερα πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες

Δημοσιεύτηκε στις 29 Οκτωβρίου 2020

Στις αίθουσες σήμερα κάνουν πρεμιέρα τρεις πολύ ενδιαφέρουσες ταινίες: Το "Come Play", μίας ταινία τρόμου που θα σε βάλει για τα καλά στο κλίμα του Halloween, ενώ οι λάτρεις των κινουμένων σχεδίων έχουν κάτι πολύ ενδιαφέρον να δουν! Την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων Scooby-Doo, η οποία έρχεται  για να μας αφηγηθεί την προέλευση του Scooby-Doo και να εξιστορήσει το μεγαλύτερο μυστήριο στην ιστορία των Mystery Inc.

Τέλος, πρεμιέρα σήμερα κάνει η χολιγουντιανή ταινία που γυρίστηκε στη Λεμεσό! Πιο συγκεκριμένα, με πρωταγωνιστές διεθνείς αστέρες του κινηματογράφου όπως ο William Baldwin, η χολιγουντιανή ταινία "S.O.S Survive or Sacrifice" του Roman Doronin, τα γυρίσματα της οποίας έγιναν στην πόλη και τα περίχωρα της Λεμεσού, κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex. 

Come Play
Ο ανερχόμενος Azhy Robertson που γνωρίσαμε στο υποψήφιο για Όσκαρ "Marriage Story" είναι ο Oliver, ένα μοναχικό αγόρι που νιώθει διαφορετικό από τους άλλους.

Ψάχνοντας απεγνωσμένα για έναν φίλο, βρίσκει καταφύγιο στο κινητό και στο τάμπλετ του, τα οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ. Όταν ένα μυστηριώδες πλάσμα θα χρησιμοποιήσει τις συσκευές του Oliver για να εισέλθει στον κόσμο μας, οι γονείς του θα πρέπει να παλέψουν για να σώσουν τον γιο τους από το τέρας που ζει πίσω από την οθόνη.

Πρόκειται για την πρώτη ταινία μεγάλου μήκους του Jacob Chase, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο και είναι βασισμένη στην μικρού μήκους ταινία τρόμου "Larry", που σκηνοθέτησε ο ίδιος το 2017.

Εκτός από τον μικρούλη Azhy Robertson, στην διανομή συμμετέχουν ακόμη και οι Gillian Jacobs, John Gallagher Jr., Winslow Fegley.

Δες ΕΔΩ τις αίθουσες προβολής

Scoob
Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων Scooby-Doo, είναι έτοιμη να βγει στη μεγάλη οθόνη για να μας αφηγηθεί την προέλευση του Scooby-Doo και να εξιστορήσει το μεγαλύτερο μυστήριο στην ιστορία των Mystery Inc.

H ταινία κινουμένων σχεδίων "Scoob!" αποκαλύπτει πως συναντήθηκαν για πρώτη φορά ο αχώριστοι φίλοι Scooby και Shaggy και πώς συνεργάστηκαν με τους νεαρούς ντετέκτιβ Fred, Velma και Daphne για να φτιάξουν τους διάσημους Mystery Inc.

Έχοντας στο ενεργητικό τους εκατοντάδες λυμένα μυστήρια, ο Scooby και η παρέα του έρχονται τώρα αντιμέτωποι με το πιο δύσκολο στην καριέρα τους: την απελευθέρωση του σκύλου φάντασμα Cerberus. Καθώς παλεύουν για να σταματήσουν μία παγκόσμια "σκυλοαποκάλυψη", ανακαλύπτουν τη μυστική «κληρονομιά» και τον προορισμό του Scooby, που είναι πολύ μεγαλύτερος από όσο κανείς τους μπορούσε ποτέ να φανταστεί…

Η ταινία "Scoob!" θα προβληθεί τόσο στα αγγλικά, όσο και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Δες ΕΔΩ τις αίθουσες προβολής

S.O.S. Survive or Sacrifice
Με πρωταγωνιστές διεθνείς αστέρες του κινηματογράφου όπως ο William Baldwin, η χολιγουντιανή ταινία "S.O.S Survive or Sacrifice" του Roman Doronin, τα γυρίσματα της οποίας έγιναν στην πόλη και τα περίχωρα της Λεμεσού, κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex. 

Μια βόλτα με αερόστατο στους καταγάλανους ουρανούς της Κύπρου, παίρνει επικίνδυνη τροπή όταν ξαφνικά οι επιβαίνοντες σε αυτό απομένουν χωρίς πιλότο,  με αποτέλεσμα να βρεθούν από τη Μεσόγειο στον Ωκεανό. Εκεί ξεκινά και ο αγώνας επιβίωσης τους, όπου η κάθε κίνηση μπορεί να αποβεί μοιραία. Η μόνη ελπίδα σωτήριας που απομένει είναι η μικρότερη αδερφή ενός από τους επιβαίνοντες, η οποία όμως θα πρέπει να τους βρει και να φτάσει έγκαιρα κοντά τους για να τους σώσει.

Στην ταινια "S.O.S Survive or Sacrifice" εμφανίζονται επίσης οι Jeannine Kaspar, Marianna Rosset, Zach Rose, Crystal Web, Diljohn Sidhu, καθώς και Κύπριοι ηθοποιοί όπως Κρίστοφερ Γκρέκο, Μαρία Ιωάννου, Φίλιππος Κωνσταντίνος, Χρίστος Χρίστοφίδης και Ανδρέας Αροδίτης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κύπρο, ο William Baldwin δήλωσε κατενθουσιασμένος με το νησί και ανέφερε πως πάντα ήθελε να το επισκεφθεί, καθώς εδώ ζει μια από τις καλύτερες του φίλες, ενώ συμπλήρωσε ότι θα ήθελε να επιστρέψει για να απολαύσει περισσότερο χρόνο. 

To "S.O.S Survive or Sacrifice" είναι πραγματικά μια διεθνής κινηματογραφική παραγωγή, συγκεντρώνοντας μια άρτιά καταρτισμένη ομάδα με άτομα επιλεγμένα από όλο τον κόσμο, που όχι μόνο κατάφεραν και ξεπέρασαν  τα γλωσσικά εμπόδια και τις πολιτιστικές διαφορές τους, αλλά ολοκλήρωσαν την παραγωγή κατά την διάρκεια των πολύ δύσκολων περιορισμών εργασίας τους, λόγω της πανδημίας.

Η ταινία είναι μια παραγωγή της εταιρείας Atladium, η οποία άρχισε να δραστηριοποιείται το 2017 στην Κύπρο, και εξειδικεύεται στην παραγωγή ταινιών μεγάλου μήκους, τηλεοπτικών σειρών, και άλλων παραγωγών βίντεο.

Δες ΕΔΩ τις αίθουσες προβολής

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close