Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουλίου 2022
Γαλλική κουζίνα σε ένα φινετσάτο χώρο με εκλεπτυσμένη διακόσμηση, αυτό θα συναντήσεις στο Anemi Βistro.
Πρόκειται για ένα all-day bistrot και delicatessen που βρίσκεται εντός του Anemi Concept Store, στην τουριστική περιοχή της Λεμεσού, σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα.
Πέραν από την παριζιάνικη φινέτσα που θα συναντήσεις εκεί, οι γεύσεις που θα δοκιμάσεις θα σε ταξιδέψουν κατευθείαν στη Γαλλία, αφού στο μενού του Anemi θα βρεις ιδιαίτερα και νόστιμα πιάτα φτιαγμένα όλα με προσεγμένο τρόπο, ούτως ώστε το αποτέλεσμα να αφήσει ικανοποιημένους ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.
Το εστιατόριο λειτουργεί από το πρωί προσφέροντας πρόγευμα και brunch, όπως επίσης lunch και dinner, ενώ μπορείς να απολαύσεις δροσιστικά κοκτέιλ στο μπαρ του, που αποπνέει την απόλυτη γαλλική φινέτσα.

Ξεκίνα την μέρα σου επιλέγοντας τα αφράτα και ζουμερά Buttermilk Pancakes που σου προσφέρει το Anemi. Τα φρέσκα blueberries, σε συνδυασμό με τα raspberries και blackberries, καλυμμένα με ελληνικό γιαούρτι και μαρμελάδα θα σε αφήσουν άκρως ικανοποιημένο.

Σε περίπτωση που επιθυμείς κάτι πιο minimal σού προτείνουμε το Crushed Avocado Toast. Περιλαμβάνει αυγό ποσέ, με αβοκάντο πάνω σε φρυγανισμένο προζυμένιο ψωμί, με νιφάδες τσίλι και κάρδαμο. Σίγουρα είναι μια επιλογή που θα σε χορτάσει χωρίς να σε βαρύνει.

Για lunch, θα κάνεις και πάλι στάση εδώ, απολαμβάνοντας το Dover Sole, το οποίο περιλαμβάνει ένα νόστιμο ψάρι, με τραγανή κάππαρη και μαϊντανό ενώ συνοδεύεται από φρεσκοκομμένες πατάτες. Τι καλύτερο από θαλασσινές γεύσεις δίπλα στη θάλασσα.

Και τέλος, μπορείς να δοκιμάσεις ένα comfort πιάτο, που προέρχεται από μία λατρεμένη, κλασική αμερικάνικη συνταγή λεγόμενη Mac n Cheese. Θα γευτείς κοφτό caccio e pepe μακαρονάκι, επικαλυμμένο με αφράτο μπριός κρέμας λεμονιού και αρωματισμένο με βότανο εστραγκόν.
Αυτές είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που διαθέτει το μενού, γι' αυτό μη διστάσεις αν περάσεις από τον παραλιακό της Λεμεσού να το επισκεφτείς!
(25813000) Αμαθούντος 28 Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός.
Σχετικά
 
            
        Στην καρδιά της Πάφου, θα βρεις το Éθος Vin Soirée
Ένα μέρος όπου το φαγητό, το κρασί, η μουσική και η φιλοξενία συναντιούνται για να δημιουργήσουν την ιδανική ατμόσφαιρα
 
            
        50 επλογές για φαγητό, καφέ, ποτό και γλυκό στον Πρωταρά τον Νοέμβριο
Τα σποτ που θα σε περιμένουν και τον φετινό χειμώνα
 
            
        To Barlic’s της Χλόης Σταύρου συμπράττει με τον Σ. Βλασίδη και τη Μ. Μασσούρα, για την πιο δυνατή οινική εμπειρία
Μια κορυφαία οινική βραδιά, με κρασιά που δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει καθώς και επιλεγμένες παλαιότερες σοδειές από την προσωπική συλλογή του οινοποιού
 
            
        Μία υποτιμημένη ιταλική πόλη φιλοξενεί το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου
Το εστιατόριο που ψηφίστηκε ως το καλύτερο του κόσμου για το 2025, δεν βρίσκεται ούτε στη Ρώμη, ούτε στη Φλωρεντία
 
            
        Η νέα ταβέρνα στο χωριό, θα γίνει το νέο σημείο συνάντησης όσων αγαπούν την καλή, παραδοσιακή κουζίνα
Ο Πλάτανος της Μαλλιάς, είναι το νέο, ταβερνάκι που μόλις άνοιξε στο γραφικό χωριό
 
            
        Τα αγαπημένα cinnamon rolls της πόλης, μόλις απέκτησαν νέο μαγαζί στην πλατεία
Απολαμβάνουμε τα διάσημα ρολάκια κανέλας, δίπλα στη θάλασσα!
 
            
        Γνωστό παραδοσιακό καφενείο, κλείνει για τη σεζόν
Δίνουμε το (τελευταίο) ραντεβού για φέτος
 
            
        Oι Πέμπτες του Νοέμβρη και του Δεκέμβρη στη Μαρίνα Λεμεσού, αλλάζουν!
Ζωντανή Μουσική στο PAUL Limassol Marina
 
            
        Halloween όπως πρέπει: Το λευκωσιάτικο εστιατόριο που μετατρέπει τα γλυκά σε spooky έργα τέχνης
Sweet & Spooky days για δύο μέρες, στο Amyth of Nicosia
 
            
        Η Μεσόγειος στο πιάτο: 5 εστιατόρια στην Κύπρο που ξεχωρίζουν για την αυθεντική τους κουζίνα
Οι διευθύνσεις που ξεχωρίζουν για την αυθεντική τους κουζίνα
 
            
         
            
        Η Λευκωσία πίνει καφέ και κοκτέιλ στο Φαρμακείον που μόλις άνοιξε
Στην καρδιά της εντός των τειχών πόλης, απέναντι από τη Φανερωμένη
 
            
         
            
             
            
             
            
             
            
             
            
             
            
             
    
     
    
     
    
     
    
     
    
     
    
    