Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το μενού του Anemi Bistrot είναι ωδή στο νόστιμο φαγητό!

Η νέα άφιξη του νησιού σερβίρει ένα πλούσιο all day menu

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουλίου 2022

Αναμφίβολα η γαλλική κουζίνα είναι από τις καλύτερες του πλανήτη. Πόσω μάλιστα όταν σερβίρεται σε ένα φινετσάτο χώρο, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα!

Αυτό μπορεί να σου προσφέρει το σικάτο Anemi. Ένα all-day bistrot και delicatessen που βρίσκεται εντός του Anemi Concept Store, στην τουριστική περιοχή της Λεμεσού, ενώ η υπέροχη θέα της θάλασσας που μπορείς να θαυμάσεις απέναντι είναι ένας ακόμα λόγος για να το επισκεφθείς.


Πίσω από το εν λόγω ατμοσφαιρικό γαλλικό μπιστρό βρίσκεται, όπως ήδη είναι γνωστό, η Έμιλυ Γιολίτη, την οποία πολύ πιθανόν να συναντήσεις κι εκεί να επιμελείται και την τελευταία λεπτομέρεια.


anemibar.jpg


Πρόκειται λοιπόν για ένα εστιατόριο με παριζιάνικο στυλ, διαχρονικό και φινετσάτο, κομψό και λιτό ταυτόχρονα. Το λευκό, το κόκκινο και το μπλε αποτελούν τη χρωματική παλέτα του ντεκόρ, τα οποία παραπέμπουν σε παλιά γαλλικά μπιστρό.

bistro4.jpg


Όσο για το μενού, σερβίρει γεύσεις που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Πιο συγκεκριμένα το εστιατόριο είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας, καθώς σου προσφέρει επιλογές για πρωινό, brunch, γεύμα και βραδινό. Φυσικά, σου δίνεται και η ευκαιρία να απολαύσεις δροσερά κοκτέιλ στο μπαρ του, ένα σημείο που σε παραπέμπει στην απόλυτη γαλλική ατμόσφαιρα.

bistro3.jpg


Το πλούσιο μενού του είναι μάλιστα διαχωρισμένο σε 6 κατηγορίες: Πρόγευμα, Ορεκτικά, Κυρίως Πιάτα, Γλυκά και Platters αλλαντικών και τυριών για να εξασφαλίσει την πλήρη ικανοποίησή σου.

Γαλλική ομελέτα, οργανικά acai bowls, ceasar salad, burrata, steak, σολομός, καρπάτσιο σολομού, χαβιάρι, γλυκά είναι μόνο μερικές από τις επιλογές του πλούσιου καταλόγου.

Θα το λατρέψεις!

anemi23.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close