Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Τα 20 καλύτερα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο

Όλα όσα δεν πρέπει να χάσεις αυτό το weekend

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουνίου 2022

Άλλο ένα sαββατοκύριακο έφτασε έτοιμο να μας χαρίσει διασκέδαση, ατέλειωτες βουτιές στην παραλία, δροσερά κοκτέιλ, ξεκούραση, χαλάρωση, θεάματα και πολλές εκδηλώσεις.

Μόνο που αυτό δεν είναι ένα οποιοδήποτε σαββατοκύριακο αλλά ένα σαββατοκύριακο γεμάτο γιορτές, φεστιβάλ και μουσική. Εξ ου κι εμείς συγκεντρώσαμε όλα όσα θα γεμίσουν αυτές τις μέρες το πρόγραμμά σου!

Αν ωστόσο θέλεις να πας σε μια από τις κινηματογραφικές αίθουσες του νησιού, εδώ θα βρεις όλες τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αλλά κι αυτές που συνεχίζουν να παίζουν! Σημείωσε όμως και τα θερινά σινεμά του νησιού! 

Ακολούθησέ μας λοιπόν:

Το Fork Food Market αποχαιρετά τη σεζόν
Προτού φύγουν όλοι για τις παραλίες (εντός και εκτός Κύπρου), η υπαίθρια φαγητοαγορά της Λευκωσίας, το Fork Food Market, μας δίνει ακόμα μία τελευταία ευκαιρία για να περάσουμε μια ξεχωριστή βραδιά στους όμορφους κήπους της Λευκωσίας. Γι’ αυτό μας προσκαλεί στο τελευταίο Fork Food Market του καλοκαιριού. Τέλειος καλοκαιρινός βραδινός καιρός σε χαλαρό περιβάλλον για να συνοδεύσει καλό street food και απολαυστική μουσική. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς;
>> Παρ 24 Ιουνίου, Δημοτικός Κήπος Λευκωσίας, 19.00. 

Φεστιβάλ Δρόμου
Στις 24 Ιουνίου στις 18:00 δίνουμε ραντεβού στην Πλατεία Φανερωμένης στη Λευκωσία για να γιορτάσουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων 2022.Μετά από 2 χρόνια το Φεστιβάλ Δρόμου επιστρέφει ξανά για την Παγκόσμια Ημέρα Πρόσφυγα 2022! Εκεί θα υπάρχει μουσική και φαγητό από όλο τον κόσμο, ακόμη και ενημερωτικά περίπτερα. Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας και της Ύπατης Αρμοστείας των Η.Ε. για τους Πρόσφυγες.
>> Παρασκευή 24 Ιουνίου, Πλατεία Φανερωμένης, Λευκωσία, 18.00- 22.00.

Loud Music Festival
Μετά από δυο χρόνια, το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της Κύπρου επέστρεψε φέτος στην πόλη της Λεμεσού, για να γεμίσει τις καλοκαιρινές μας μέρες με αξέχαστες στιγμές! Με σημείο αναφοράς τον Ποταμό Γερμασόγειας, το φεστιβάλ θα διαρκέσει φέτος 4 μέρες, από την Πέμπτη 23 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 26 Ιουνίου από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα με ελεύθερη είσοδο μέχρι τις 7 το απόγευμα! Συγκεκριμένα, θα υπάρχουν Live Bands, R&B, Dance και Old Skool Retro μουσική θα ικανοποιήσει όλα τα μουσικά γούστα: Honston G, Myrto Meletiou, Andreas Papamixalopoulos, Time Surfers, Λωποδύτες, Minus One, DJ Ash, DJ Maldiva, DJ Pro, DJ Delor, Mr Cause & Mr MK, DJ Pettis N & DJ LPS, DJ Andrez P, Andy V, African Stevenson, Andy Pervinca, MR Unkwn, El Gato, Andy Von Emmanouel, Sunset Derek, MC Stan, Panza, Manic Maik, Kanaris, DJ Marios, Dino G, DJ Dino
Street food για όλα τα γούστα και δροσιστικά ποτά σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις!
>> Παρ 24, Σ 25 & Κ 26 Ιουνίου, Ποταμός Γερμασόγειας, Λεμεσός. Πληρ. 96783444.

Σεάνς
Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στη Λεμεσό η κωμωδία του Μιχάλη Παπαδόπουλου, «ΣΕΑΝΣ», θα συνεχίσει τις παραστάσεις της στη Λευκωσία. Με καλοκαιρινή διάθεση οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο θερινό κινηματοθέατρο Κωνστάντια. Το έργο «Σεάνς» είναι μια μονόπρακτη κωμωδία με πρωταγωνιστή φυσικά το χιούμορ! Το έργο αποπειράται να καυτηριάσει με κωμικό τρόπο, μέσα από μια πνευματιστική συνεδρία, τη γνωστή στο κοινό ως «Σεάνς», τον κομματικό διπολισμό αλλά και τα στερεότυπα που συνεπάγεται αυτό το φαινόμενο. Πρόκειται για μια καθημερινή ιστορία, γραμμένη με πολύ χιούμορ  την οποία το κοινό θα απολαύσει  με μπόλικο γέλιο τόσο για το θέμα της μοιχείας  όσο και για το κομματικό στοιχείο που θα  παρεισφρήσει μέσω πνευμάτων νεκρών, τα οποία «καλεί» το μέντιουμ. Υπόθεση: Η Μάγδα μια λαϊκή κυρία επισκέπτεται ένα μέντιουμ, την Ελένη η οποία μπορεί να επικοινωνεί με πνεύματα, στο κέντρο της Αθήνας. Το επισκέπτεται για να μάθει αν ο σύζυγός της την απατά. Στην πορεία του έργου διαδραματίζονται  αρκετά ευτράπελα γεγονότα με φαντάσματα και πνεύματα νεκρών μέσα από κωμικές επεισοδιακές επαφές με τον άλλο κόσμο! 
>> Παρ 24 & Κ 26, θερινό κινηματοθέατρο Κωνστάντια, Λευκωσία, 21.00. Κρατήσεις/ Πληροφορίες: 22348203.

Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα
Η θεατρική ομάδα Point to παρουσιάζει τη βραβευμένη κωμωδία του Willy Russell «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα». Το έργο, τρυφερό, ρομαντικό, αλλά και χιουμοριτικό, πραγματεύεται τη σχέση που αναπτύσσουν ένας μεσήλικας καθηγητής πανεπιστημίου και μια είκοσι εξάχρονη φοιτήτρια, στο πλαίσιο ενός ακαδημαϊκού εξαμήνου. Βαθιά ανθρώπινο και επίκαιρο, το έργο του Russell αναπτύσσει κοινωνικά, ζητήματα όπως η ταξική διαφορά, η ανάγκη για αλλαγή και ο αλκοολισμός, ενώ παράλληλα αφήνει να αναδύονται περίτεχνα, προβληματισμοί σχετικά  με τη θέση και λειτουργία του εκπαιδευτικού συστήματος. Η Ρίτα, μια νεαρή κομμώτρια, απογοητευμένη και κουρασμένη  από την ανιαρή καθημερινότητά της, αποφασίζει να γραφτεί στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο και να εκπληρώσει τον μεγάλο της πόθο, να μορφωθεί. Ο Φρανκ, ένας μη τυπικός καθηγητής, βυθισμένος στο βούρκο του αλκοολισμού και της παραίτησης, θα αναλάβει τη μόρφωσή της. Ώσπου τελικά, αυτή η απόφασή του, στιγματίσει τις ζωές και των δυο τους για πάντα.   
>> Παρ 24 & Σ 25 Ιουνίου, WhereHaus 612, Μιχαήλ Κουσουλίδη 5, Βιομ. Παλλουριώτισσας, Λευκωσία, 20.30. Εισιτήρια: €12 (κανονικό εισιτήριο) & €10 (μειωμένο για μαθητές, φοιτητές, συνταξιούχους, στρατιώτες, άνεργους, πολύτεκνους). Κρατήσεις: 99122552. 

Οι MANOWAR στη Λεμεσό
Το θρυλικό αμερικανικό συγκρότημα της μέταλ MANOWAR θα πραγματοποιήσει την πρώτη του ιστορική εμφάνιση στην Κύπρο στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής περιοδείας με τίτλο «Crushing The Enemies Of Metal». Πρόκειται για μια περιοδεία επικών διαστάσεων, μια υπερπαραγωγή- εορτασμό των επετείων 8 εμβληματικών δίσκων της μπάντας, με μια καυτή setlist η οποία περιλαμβάνει όλα τα αθάνατα κλασικά κομμάτια που ενώνουν και εμπνέουν, με επική εικονοποιία, εξαιρετικό ήχο και, φυσικά τη συνύπαρξη όλων κάτω από το σήμα του Σφυριού. Ο σπουδαίος μουσικός Τζόι Ντε Μάιο θα βρίσκεται στην Κύπρο όπως και ο επίσης ιδρυτής των MANOWAR, Έρικ Άνταμς, ένας από τους κορυφαίους και πιο χαρακτηριστικούς τραγουδιστές στην ιστορία της μέταλ. Μαζί τους θα είναι ο εκρηκτικός ντράμερ Ντέιβ Τσέντρικ και ο κιθαρίστας Ε.Β. Μαρτέλ.
>> Παρασκευή 24 Ιουνίου, Zante Venue, Παραμύθα, Λεμεσός, 20.30. Εισιτήρια mmi.com.cy/manowar

Παραδοσιακή χειροτεχνία και σύγχρονη τέχνη στο Anassa
Ένα πολυδιάστατο project πάνω στην κυπριακή χειροτεχνία και τις προοπτικές της για το μέλλον πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του ομίλου Thanos Hotels & Resorts και της Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας, στο ξενοδοχείο Anassa. Στην έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Ελύσια Αθάνατος, Βαλεντίνος Χαραλάμπους, Βάσος Δημητρίου, Αλεξάνδρα Χατζηκυριάκου, Ελίνα Ιωάννου, Σωτήρης Καλλής, Κατερίνα Κανά, Φάνος Κυριάκου, Ιωάννα Λουκά, Μαλβίνα Μίντλετον, Μελίνα Σουκούρογλου, Νίκος Ταλιαδώρος, Λεόντιος Τουμπουρής και Μαρίνα Ξενοφώντος. Tο Craftland, που ανέπτυξε και επιμελείται ο Χρίστος Κυριακίδης, στοχεύει στην ενίσχυση του τομέα της χειροτεχνίας, διερευνώντας τους τρόπους διατήρησης των δύσκολων και χρονοβόρων δημιουργικών διαδικασιών της χειρωνακτικής παράδοσης, κατά την ψηφιακή εποχή. Το έργο αποτελείται από μία έκθεση σύγχρονης τέχνης, performances, εργαστήρια καθώς και ένα κατάστημα που θα λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Anassa.
>> Εγκαίνια: Παρασκευή 24 Ιουνίου, ξενοδοχείο Anassa, Πόλη Χρυσοχούς, 19.00. Θα ακολουθήσει live performance από τις sound artists Maria Spivak και Ανδρούλα Καφά στις 8μ.μ. Διάρκεια: μέχρι 7/10.

Με «Πορτρέτα Ετερότητας» πέφτει η αυλαία του Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού
Με το πρότζεκτ Portraits in Otherness (Πορτρέτα Ετερότητας) και τα έργα Duende (Dickson Mbi) & Babae (Joy Alpuerto Ritter) ολοκληρώνεται σήμερα το Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού Κύπρου. Yπό την εποπτεία του ιδιοφυούς της κίνησης Αkram Khan και την καθοδήγηση του Farooq Chaudhry, παραγωγού της Akram Khan Company και στενού συνεργάτη του κορυφαίου χορευτή και χορογράφου, η παράσταση Πορτρέτα Ετερότητας αποτελείται από δύο χορευτικά σόλο σε χορογραφία των Joy Alpuerto Ritter (ΒΑΒΑΕ) και Dickson Mbi (DUENDE).  Το Duende δημιουργήθηκε κατά την περίοδο ενός έτους και αποτελεί σημείο-σταθμό στην καλλιτεχνική πορεία του Dickson Mbi. Το σόλο αυτό, με πρωτότυπη μουσική του Roger Goula συλλέγει ενστικτωδώς αναμνήσεις από την αφρικανική κληρονομιά των προγόνων του, στο οποίο ο χορογράφος ενσωματώνει τις γνώσεις και δεξιότητές του στο «popping» και την εκπαίδευσή του στον σύγχρονο χορό. Το πρόγραμμα κλείνει με τη σόλο παράσταση Babae της Mary Wigman.
>> Παρασκευή 24 Ιουνίου, Ριάλτο, Λεμεσός, 20.30. Πληρ. www.rialto.com.cy, Rialto App, τηλ. 77777745.

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάφου
Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάφου (ΡIFF) παρουσιάζει για έβδομη συνεχή χρονιά, από τις 24 μέχρι τις 26 Ιουνίου, ένα πλούσιο πρόγραμμα υπαίθριων προβολών, στον όμορφο κήπο του πολιτιστικού χώρου Τεχνόπολις 20. Στη φετινή έκδοση συμμετέχουν 30 ταινίες μικρού μήκους μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ, και όπως κάθε χρονιά το PIFF υπόσχεται ένα τριήμερο ταξίδι με ιστορίες και εικόνες από όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Από την Παρασκευή 24 μέχρι την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 20:45 το βράδυ, θα παρασυρθούμε σε ένα κινηματογραφικό ταξίδι κάτω από τον έναστρο ουρανό της Πάφου, αλλά και θα ψηφίσουμε τις καλύτερες ταινίες της κάθε βραδιάς με το Βραβείο Κοινού. Το καλοκαιρινό Φεστιβάλ της Πάφου, προσφέρει ένα πρόγραμμα προβολών γεμάτο αγάπη και πάθος για τον κινηματογράφο, και η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν. Οι ταινίες θα προβληθούν στην πρωτότυπη γλώσσα με αγγλικούς υπότιτλους.
Δες όλο το πρόγραμμα εδώ.
>> Παρ 24 - Κ 26 Ιουνίου, Τεχνόπολις 20, Πάφος, 20.45. Είσοδος ελεύθερη. Πληροφορίες: www.piffcyprus.com / info@piffcyprus.com

Διάβασε ακόμαΤο Σάββατο, περπατούμε κατά των ναρκωτικών, δίπλα στη θάλασσα

Μουσικός διάλογος της Αλέξιας με τις αρχαιότητες
Συναυλία με τίτλο «Κύπρις» με την διεθνώς αναγνωρισμένη και πολυβραβευμένη καλλιτέχνιδα Αλέξια Βασιλείου οργανώνει το Τμήμα Αρχαιοτήτων στo πλαίσιo των εκδηλώσεων για τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων και των εορτασμών για την επαναλειτουργία του Αρχαιολογικού Μουσείου Λάρνακας. Εμπνευσμένη από τα αρχαία εκθέματα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Λάρνακας και τις διάφορες ιδέες που αυτά ενσαρκώνουν, όπως ο φυσικός κόσμος, η γέννηση, ο θάνατος και οι τελετουργίες, η Αλέξια μεταφράζει μουσικά τις αφηγήσεις που προκύπτουν, έχοντας ως σταθερό άξονα και οπτική τη θηλυκότητα. Μέσα από αφηγήσεις, τραγούδια, αυτοσχεδιασμούς και ηχητικά εφέ η Αλέξια δημιουργεί ένα ξεχωριστό ηχοτοπίο, γεφυρώνοντας το παρελθόν με το παρόν. Το μουσικό πρόγραμμα θα διανθίζεται με σχολιασμό/μικρές αφηγήσεις από τον Ιωσήφ Χατζηκυριάκο.
>> Παρασκευή 24 Ιουνίου, Αρχαιολογικό Μουσείο Λάρνακας, 20.00.

Ελένη Βιτάλη
Η Ελένη Βιτάλη, από τις πιο σπουδαίες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, με περισσότερα από 50 χρόνια ιστορίας στο ελληνικό τραγούδι, δημιουργός διαχρονικών τραγουδιών και εξαιρετική ερμηνεύτρια μεγάλων επιτυχιών της ελληνικής δισκογραφίας, θα βρίσκεται στα Λύμπια αυτό το καλοκαίρι. Έχοντας έναν καινούριο δίσκο στις αποσκευές της σε μουσική του Τάκη Σούκα και στίχους της Ελένης Φωτάκη και με νέα τραγούδια με τον Σταμάτη Κραουνάκη θα μας τραγουδήσει για τον έρωτα, την αγάπη, για τη ζωή, ενώ θα ερμηνεύσει τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και άλλων μεγάλων Ελλήνων τραγουδοποιών.
>> Παρ 24 Ιουν | Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών, 20.00, €20 & €25. Πληρ. 99810011.

Διάβασε ακόμαΟι πλατείες της Πάφου θα γεμίσουν με μουσικές και μουσικούς!

Παραδοσιακό πανηγύρι στην Αγορά
Για ακόμη μία φορά η Limassol AGORA στη Λεμεσό θα στήσει το δικό της πανηγύρι. Το Σάββατο, 25 Ιουνίου, λοιπόν, μας περιμένει όλους για να διασκεδάσουμε με μουσική, παραδοσιακά κυπριακά εδέσματα και παιχνίδια! Στόχος της Limassol AGORA είναι να καθιερώσει ένα σαββατοκύριακο του μήνα στο Κυπριακό Πανηγύρι με συμμετοχή παραγωγών από χωριά της Κύπρου συνδυάζοντας παραδοσιακά προϊόντα και άλλες δραστηριότητες που θα μας συνδέσουν με τις παραδόσεις και θα έθιμα του τόπου μας! Δες εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα. 
>> Σάββατο 25 Ιουνίου, Αγορά Λεμεσού, 10.00.

Χρήστος Θηβαίος
Ο Χρήστος Θηβαίος, συγκεντρώνει τις καλύτερες στιγμές του και έρχεται στη Λεμεσό, για να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα, μελωδία και σπουδαίες επιτυχίες. Στις 25 Ιουνίου στο Ravens Music Hall, ο Χρήστος Θηβαίος θα μας συνεπάρει με τις επιτυχίες του, όπως τα πολυαγαπημένα μας "Συνήθεις Υπόπτοι", ο "Άμλετ της Σελήνης" και το "Σιδερένιο νησί". Επίσης θα ακούσουμε όσα τραγούδια του έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια: Ημερολόγιο, Ας Χαθείς, Αγάπη, Δεν Είμαι Άλλος, Παλιός Στρατιώτης, Μικρή Πατρίδα, Βροχή μου, Γυναίκα, Ποια Θάλασσα, και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα. Μαζί του στο πιάνο ο Μάξιμος Δράκος, στα τύμπανα ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος και στον ήχο ο Γιώργος Κορρές.
>> Σαββατο 25 Ιουνίου, Ravens Music Hall, Λεμεσός, 22:00. Είσοδος €20. Πληρ. 99614100.

Φεστιβάλ Λεβάντας
Στην κοινότητα Αυγόρου της ελ. επαρχίας Aμμοχώστου θα βρεις κάτι μοναδικό στην Κύπρο, ένα υπέροχο βοτανόκηπο, τον Cyherbia, που είναι ουσιαστικά ένα μεγάλο πάρκο, με κήπου, βότανα και λουλούδια. Eκεί φέτος το Φεστιβάλ Λεβάντας γιορτάζει 10 χρόνια υπέροχων εμπειριών. Ναι, σωστά κατάλαβες! Φέτος, για ακόμα μια χρονιά, χρονιά θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ Λεβάντας στο Βοτανικό Πάρκο Cyherbia στο Αυγόρου, από τις 11 μέχρι τις 26 Ιουνίου 2022. Για 2 ολόκληρες εβδομάδες θα έχεις την ευκαιρία να περπατήσεις μέσα στους όμορφους κήπους με λεβάντες, να μάθεις για τα οφέλη της λεβάντας ως τσάι και ως αιθέριο έλαιο, αλλά και να παρακολουθήσεις τη διαδικασία απόσταξης αιθέριου ελαίου λεβάντας στην αίθουσα απόσταξης. Επιπλέον στο CyHerbia θα μπορείς να συμμετάσχεις σε εργαστήρια όπως μαθήματα γιόγκα και χορού μέχρι παιδικές χειροτεχνίες, αλλά και να φωτογραφηθείς! Μην παραλείψεις ακόμα να δοκιμάσεις ροφήματα και επιδόρπια φτιαγμένα με λεβάντα στο Botanicus Bistro! Δες εδώ όλες τις πληροφορίες και το πρόγραμμα για το φεστιβάλ.
>> Μέχρι Κυριακή 26 Ιουν, Cyherbia, Αυγόρου, ελ. επαρχία Aμμοχώστου.

2ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών
Ο Δήμος Λεμεσού και το Ίδρυμα Θεοτόκος-Αμερίκος Αργυρίου διοργανώνουν μια πολύ όμορφη εκδήλωση με τη συμμετοχή 7 φιλαρμονικών από όλη την Κύπρο! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιουνίου στη Λεμεσό, με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 18:00, όπου όλες οι φιλαρμονικές θα συγκεντρωθούν στην Πλατεία του Παλιού Λιμανιού για να ανοίξουν το μουσικό «ταξίδι» με το παραδοσιακό κομμάτι «Η Τηλλυρκώτισσα». Στις 19:00, οι αποβάθρες του μόλου απέναντι από το Caffé Nero και απέναντι από το Yellow Café, θα γεμίσουν μουσικές από τις φιλαρμονικές, με ένα μοναδικό, μουσικό πρόγραμμα, διασκεδάζοντας τους παρευρισκόμενους για μια αξέχαστη καλοκαιρινή πανδαισία μουσικής!
>> Κυριακή 26 Ιουνίου, Πλατεία Παλιού Λιμανιού, Λεμεσμός, 18.00.

Φεστιβάλ Μελιού και Μελισσοκομίας
Τα Μελισσοχώρια της Ορεινής Λάρνακας, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού ετοιμάζονται για τέταρτη φορά να τιμήσουν αυτόν το θησαυρό της φύσης με το φεστιβάλ Μελιού και Μελισσοκομίας το οποίο φιλοξενείται σε ένα από τα μελισσοχώρια της περιοχής, στο γραφικό χωριό της Οδούς, το οποίο είναι και το πιο ορεινό χωριό των μελισσοχωριών. Στο φεστιβάλ Μελιού και Μελισσοκομίας λαμβάνουν μέρος πέραν των 30 εκθετών με μέλι και προϊόντα μελιού, από όλη την Κύπρο ενώ θα υπάρχει μια τεράστια γκάμα προϊόντων γαστρονομίας, ομορφιάς και ευεξίας με μέλι. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το πανέμορφο χωριό της Οδούς και να ανακαλύψετε τις ομορφιές του. To φεστιβάλ, που διοργανώνει το Κοινοτικό Συμβούλιο Οδού, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιουνίου. Μια μελένια οικογενειακή απόδραση, σε ένα υπέροχο χωριό όπου θα περάσετε υπέροχες στιγμές διασκέδασης αλλά και γνώσης.
>> Κ 26 Ιουνίου, Οδού, επ. Λάρνακας, 10.30. 

D.A.I.R. (Dance Artists In Residency)
Στο D.A.I.R. (Dance Artists In Residency), που θα λάβει χώρα στο θεατρικό μαγικό black box του Εγκώμιου Πολιτιστικού Κέντρου, την Κυριακή 26 Ιουνίου ώρα 20:30, τρεις πολλά υποσχόμενες χορογραφικές δουλειές, θα σε ενθουσιάσουν! 
Μάθε πρισσότερα, εδώ
>> Κυριακή 26 Ιουνίου, Εγκώμιο Πολιτιστικό Κέντρο, Λευκωσία, 20.30. Πληρ. 22781104 & 99771797. 

Νίκος Απέργης
Ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός του Ομίλου Breeze, το Breeze Summer Club, επέστρεψε κι αυτό το καλοκαίρι και μαζί τους επέστρεψαν και οι Early Sundays! Εξ ου λοιπόν και τις Κυριακές διασκεδάζουμε από νωρίς! Μάλιστα για την Κυριακή 26 Ιουνίου φέρνει κοντά μας τον Νίκο Απέργη για να διασκεδάσουμε παρέα. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης επιστρέφει στο νησί μας για δύο νύχτες γεμάτες μουσική και διασκέδαση. "Σπάσε τα φρένα", "Κομμάτι της ζωής μου", "Εγώ ο δυνατός", ''Άρρωστη κατάσταση'', ''Ένα κι ένα'', ''Μια Κυριακή'' είναι μόνο μερικές από τις επιτυχίες του που θα ακούσουμε ζωντανά! 
>> Κυριακή 26 Ιουνίου, Breeze Summer Club, Λεμεσός. Πληρ. 7000 5868.

* Και μην ξεχάσεις να έχεις πάντα το κινητό σου μαζί έχοντας διαθέσιμη την εφαρμογή Settle όπου και αν πας! Το δικό σου ψηφιακό πορτοφόλι.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close