Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

10+1 λόγοι για να βάλεις (σήμερα) το “Settle” στη ζωή σου!

Οι συναλλαγές δεν υπήρξαν ποτέ ξανά τόσο απλή, εύκολη και γρήγορη υπόθεση

Δημοσιεύτηκε στις 05 Νοεμβρίου 2021

Η JCC καινοτομεί για ακόμα μια φορά και φέρνει κοντά μας τη νέα εφαρμογή “Settle”, μια εφαρμογή πληρωμών και ψηφιακού πορτοφολιού μέσω κινητού τηλεφώνου,που έρχεται για να απλοποιήσει ακόμα περισσότερο τη διαδικασία πληρωμών και μεταφοράς χρημάτων! 

Κάνοντας ένα σημαντικό άλμα προς το μέλλον, η νέα εφαρμογή της JCC έρχεται για να φέρει ταχεία ανάπτυξη στην υπόθεση συναλλαγές και να καταστήσει σύντομα την Κύπρο ένα υπερσύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος, που δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει από τις πιο ανεπτυγμένες τεχνολογικά και οικονομικά χώρες του πλανήτη. 

Αν ακόμα δεν κατάλαβες περί τίνος πρόκειται και ποια η σημασία της νέας εφαρμογής “Settle”, όλα θα γίνουν πολύ πιο ξεκάθαρα στη συνέχεια...

Σου παραθέτουμε λοιπόν τα βασικά στοιχεία και εφόδια της εφαρμογής, ώστε να είσαι κι εσύ με τη σειρά σου ένα βήμα μπροστά από τις τάσεις και τις εξελίξεις που το μέλλον και η τεχνολογία «συστήνουν» στην καθημερινότητά μας. 

Πανεύκολο στη χρήση 
Είτε αυτοπροσδιορίζεσαι ως «γκατζετάκιας» και μεγάλος γνώστης της τεχνολογίας, είτε δηλώνεις πλήρη άγνοια σε ότι έχει να κάνει με εφαρμογές, κινητά και τεχνολογία εν γένει, το “Settle” είναι τόσο εύκολο και απλό στη χρήση που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμα και αν δεν έχει ξαναπιάσει κινητό στα χέρια σου, που λέει ο λόγος. Ειλικρινά οι ηλεκτρονικές συναλλαγές δεν υπήρξαν ποτέ πριν τόσο εύκολες. 

Πιο γρήγορο και άμεσο δεν γίνεται! 
Ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση μιας συναλλαγής ισοδυναμεί με την αποστολή… ενός sms ή και λιγότερο, αν δεν είσαι εξοικειωμένος δακτυλογράφος. Η αποστολή των χρημάτων βρίσκεται μόλις ένα swipe μακριά. Έτσι γρήγορα και απλά, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνεις και να γράφεις τραπεζικούς λογαριασμούς και λοιπά τραπεζικά στοιχεία. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ο τηλεφωνικός αριθμός του προσώπου που θέλεις να κάνεις τη μεταφορά. 

Απόλυτη ασφάλεια 
Η εφαρμογή “Settle” σου εγγυάται χρηματικές συναλλαγές με απόλυτη ασφάλεια, αφού στα δέκα χρόνια ενασχόλησης της Νορβηγικής εταιρίας Auka που δημιούργησε τη συγκεκριμένη εφαρμογή δεν υπήρξε καμία απώλεια χρημάτων. Αυτό συμβαίνει γιατί οι συναλλαγές πραγματοποιούνται μέσω της κωδικοποίησης υψηλών προδιαγραφών (εφάμιλλη με αυτή που χρησιμοποιεί ο στρατός), έχοντας εξασφαλίσει πιστοποίηση για διαχείριση πιστωτικών καρτών από τις Νορβηγικές αρχές.

Με την εγγύηση της “JCC” 
Ένας ακόμη πολύ σημαντικός λόγος για να νιώθεις απόλυτη ασφάλεια και σιγουριά είναι ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή έρχεται κοντά σου με την εγγύηση και την αξιοπιστία του ονόματος και του κύρους της “JCC”, της εταιρείας που κατέχει την πρωτοκαθεδρία στις ηλεκτρονικές συναλλαγές στην Κύπρο. Γνωρίζεις λοιπόν ότι ανά πάσα στιγμή και για οποιαδήποτε έκτακτη περίσταση, θα έχεις δίπλα μια εταιρεία με τεράστια τεχνογνωσία και ισχυρή παρουσία, πρόθυμη να λύσει άμεσα κάθε σου πρόβλημα. 

Ανεξάρτητο από τράπεζες 
Όποια τράπεζα και αν έχεις εμπιστευθεί για να συνεργαστείς μαζί της και σε όποια τράπεζα και αν ανήκει ο λογαριασμός που θέλεις να κάνεις την πληρωμή – μεταφορά, δεν έχει καμία απολύτως διαφορά. Ξέχνα λοιπόν τις έγνοιες που προκύπτουν από επιπλέον χρεώσεις σε λογαριασμούς διαφορετικών τραπεζών! Τώρα κάνεις τη συναλλαγή σου άμεσα και γρήγορα χωρίς δεύτερες σκέψεις και ανησυχίες. 

Αποστολή χρημάτων χωρίς κόστος και στο εξωτερικό
Η εφαρμογή “Settle” λύνει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα που όλοι μας λίγο πολύ έχουμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν και συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε… Την αποστολή χρημάτων σε πρόσωπα που διαμένουν στο εξωτερικό. Αρκεί να σου πούμε ότι αυτή τη στιγμή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε 22 χώρες σε όλη την Ευρώπη (19 χώρες της Ευρωζώνης, συν τη Βουλγαρία, την Κροατία και τη Νορβηγία). Η αποστολή χρημάτων στο εξωτερικό είναι διαθέσιμη μεταξύ των χωρών της Ευρωζώνης, συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου προς Ελλάδα/Γερμανία/Γαλλία και το αντίστροφο και είναι εντελώς δωρεάν. Το μόνο που απαιτείται να κάνουν πριν από μια διασυνοριακή μεταφορά, τόσο ο αποστολέας όσο και ο παραλήπτης, είναι απλά να κατεβάσουν την εφαρμογή, να εγγραφούν και να επαληθεύσουν την ταυτότητά τους. Τόσο απλά, μπορείς πλέον να στείλεις χρήματα στο παιδί σου που σπουδάζει στο εξωτερικό ή στους φίλους σου που πήγαν ταξίδι και τους ζήτησες να σου φέρουν… τον ουρανό με τ’ άστρα, εύκολα, άμεσα και κυρίως χωρίς κόστος και κρυφές χρεώσεις! 

Συναλλαγές… χωρίς λογαριασμό
Ακόμα και αν θέλεις να πραγματοποιήσεις συναλλαγές με κάποιον που δεν διαθέτει λογαριασμό στην εφαρμογή “Settle”, μπορείς ακόμα και έτσι να του μεταφέρεις τα χρήματα που επιθυμείς. Αν λοιπόν ο παραλήπτης δεν έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή, θα λάβει ένα SMS με ένα σύνδεσμο για να την εγκαταστήσει και να λάβει το ποσό που του έχεις αποστείλει.
*Αυτό ισχύει στις περιπτώσεις εγχώριων συναλλαγών. Για συναλλαγές με πρόσωπα στο εξωτερικό, διάβασε πιο πάνω! 

Τώρα έχεις τον πλήρη έλεγχο… στο κινητό σου
Όσες τραπεζικές κάρτες κι αν έχεις, μπορείς να τις εγγράψεις όλες στην εφαρμογή Settle και να επιλέγεις, για κάθε συναλλαγή, μία από αυτές ή τον λογαριασμό e-money Settle. Μπορείς ακόμα να μεταφέρεις τα χρήματα του Settle σε τραπεζικό λογαριασμό ανά πάσα στιγμή και δωρεάν.

Απλή διαδικασία εγγραφής
Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ απλή! Αρκεί η καταχώρηση του αριθμού τηλεφώνου και η αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων για να ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς την εφαρμογή. Για να μπορείς να πραγματοποιείς συναλλαγές άνω των 50 ευρώ θα πρέπει να γίνει επιβεβαίωση της ταυτότητας του χρήστη, ενώ για συναλλαγές κάτω των 50 ευρώ δεν χρειάζεται να κάνεις καμία περαιτέρω ενέργεια! 

Το μέλλον που γίνεται παρόν
Οι λεγόμενες «αόρατες» - ανέπαφες συναλλαγές είναι το μέλλον, γεγονός που έγινε πολύ ξεκάθαρο και επιτάχυνε η νέα πραγματικότητα που επίφερε στις ζωές μας η πανδημία. Και πλέον τη θέση της πιστωτικής κάρτας παίρνουν τα κινητά μας τηλέφωνα, απ’ όπου και προτιμάει όλο και περισσότερος κόσμος να πραγματοποιεί τις συναλλαγές του, γιατί κακά τα ψέματα, είναι πολύ πιο πιθανόν ξε-χάσει κανείς την πιστωτική του κάρτα απ’ ότι το κινητό του.

Κάνει τη «ζωή» των επιχειρήσεων πολύ πιο εύκολη 
Εάν διατηρείς τη δική σου επιχείρηση, η εφαρμογή “Settle” θα σε κάνει να… ξεφυσήσεις γεμάτος ανακούφιση. Γιατί πλέον οι επιχειρήσεις δεν χρειάζονται ειδικό εξοπλισμό για να αποδεχθούν πληρωμές. Αυτό που απλά χρειάζεται είναι η επιχείρηση να εγγραφεί στο “Settle”, μέσω διαδικτύου ή με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού της JCC. 
*Στα συν βάλε και το ότι δεν υπάρχει μηνιαία χρέωση, ούτε άλλη δέσμευση.

Έτσι, οποιοσδήποτε με πρόσβαση σε κινητό τηλέφωνο, μπορεί να συνδιαλλαγεί με την εν λόγω επιχείρηση. Μ’ αυτόν τον τρόπο η επιχείρηση επεκτείνει δυνητικά το πελατολόγιό της, τόσο στο φυσικό κατάστημα όσο και διαδικτυακά. 
Παρέχεται πρόσβαση σε διαδικτυακή πύλη (merchant portal) όπου η επιχείρηση μπορεί να παρακολουθήσει τις συναλλαγές της σε πραγματικό χρόνο και να δει σχετικές αναλύσεις. Στην απλούστερή της μορφή, η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε σαρώνοντας τον κώδικα QR της επιχείρησης είτε επιλέγοντας την επιχείρηση από την εφαρμογή. 

Επίσης, παρέχονται προχωρημένες λειτουργικότητες διασύνδεσης με ταμειακά ή online συστήματα μέσω ενός πολύ ευέλικτου μηχανισμού API, επεκτείνοντας τις δυνατότητες που έχει στη διάθεσή της η επιχείρηση, για να αξιοποιήσει την ενσωμάτωση του “Settle” ως λύση πληρωμής στο ηλεκτρονικό ή φυσικό κατάστημα.

Φανταζόμαστε πως πλέον, σου έγινε πλήρως κατανοητό και ξεκάθαρο πως είτε είσαι ιδιωτικός χρήστης που πραγματοποιεί τις προσωπικές του συναλλαγές, είτε είσαι επαγγελματίας ή επιχείρηση που συνδιαλέγεται καθημερινά για επαγγελματικούς σκοπούς, το “Settle” είναι εδώ για να… σου λύσει τα χέρια και να σου κάνει τη ζωή πολύ πολύ πιο εύκολη!

Ανακάλυψε όλες τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Settle της JCC, στο www.settle.eu/cy

Extra Tip: Αν δεν έχεις κατεβάσει ακόμη την εφαρμογή Settle, κατέβασέ την σήμερα από το Google Play ή App Store, κάνε εγγραφή και ξεκίνα να απολαμβάνεις προνομιακές συναλλαγές!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close