Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

O απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις της street κουζίνας

Εδώ θα δοκιμάσεις signature συνταγές από τη γαστρονομική κουλτούρα Ευρωπαϊκών και Ασιατικών χωρών.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαρτίου 2022

«Σοφιστικέ», ταξιδιάρικο, εναλλακτικό, αυθεντικό… τιτλάκια που ακούς πολύ συχνά όταν κάποιος αναφέρεται στο Bistrot 55 Street Edition. Ο λατρεμένος πλέον, χώρος στην οδό Ελευθερίας στη Λεμεσό, είναι ο απόλυτος προορισμός για τους γνώστες και λάτρεις της street κουζίνας. Signature συνταγές από την γαστρονομική κουλτούρα Ευρωπαϊκών και Ασιατικών χωρών. 


 
Από την Limassol Frantzola, που σε παραπέμπει στις after λιγούρες, της χρυσής δεκαετίας του ’90 όπου μετά το ξενύχτι έπρεπε να απολαύσεις το κλασσικό σάντουιτς της πλατείας και από την Λευκωσιάτικη σαλάτα μέχρι και το παραδοσιακό Beirut Chicken Shawarma του γειτονικού Λιβάνου και το βοδινό Παριζιάνικο μπιφτέκι, οι προτάσεις-προορισμοί στο μενού είναι τέτοιες που το Bistrot 55 Street Edition δικαίως χαρακτηρίζεται ως το απόλυτο γαστρονομικό ταξίδι. Τραγανή πάπια Alsatian σε φραντζολάκι μπριος, Μεξικάνικο μπουρίτο με χοιρινό, γαρίδες Νέας Ορλεάνης, μανιτάρια σιτάκε σε bao buns εμπνευσμένα από την Σεούλ, Τεξανό βοδινό μπρίσκετ, συνταγή νούτλς από την Μπανγκόκ είναι ορισμένες από τις προτάσεις που φιγουράρουν στο μενού του αυθεντικού Street shop.


 
Ο Σεφ των εστιατορίων Bistrot 55, δεν επαναπαύεται στην επιτυχία, αφού μας εκπλήσσει με προσθήκες στο μενού ανάλογα με την εποχικότητα όπως οι νέες προτάσεις κολοκυθόσουπας, παραδοσιακού τραχανά και αυγολέμονης με φιλεταρισμένο στήθος κοτόπουλο έτσι όπως μας ετοίμαζε τη σούπα η γιαγιά. 


 
Το Inclusive Cooking είναι η βασική φιλοσοφία της οικογένειας των εστιατορίων Bistrot 55 Restaurants, κι έτσι ακόμη και τα vegan πιάτα παίρνουν μορφή εναλλακτικού και ιδιαίτερου!
 
Bistrot 55 Street Edition (7777 2700) Ελευθερίας 71, 3042, Λεμεσός.
FacebookBistrot 55 Street Edition
Instagram: b55street_edition

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close