Eating News , Εστιατόρια

Η Λευκωσία απολαμβάνει bao buns με νουτέλα και biscoff!

Ελαφρώς τηγανισμένα, πεντανόστιμα και σε τέλειες γεμίσεις!

Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαρτίου 2022

Αποκλείεται να μην έχεις δοκιμάσει τα ασιατικά bao buns, δηλαδή τα fluffy λευκά ψωμάκια που γεμίζονται με κάθε λογής υλικά, όπως κρέας, λαχανικά, θαλασσινά και σάλτσες, μαρμελάδες και σος, δημιουργώντας έναν απίθανο πιάτο, που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο!  Είναι σχεδόν ολοστρόγγυλα, μαγειρεύονται στον ατμό και η γέμισή τους ποικίλει, αν και η πιο κοινή είναι το χοιρινό κρέας.

Τα bao buns, εξάλλου, είναι μία από τις κυρίαρχες τάσεις στην street food βιομηχανία και αν θέλεις να δοκιμάσεις μια πραγματικά γευστική και διαφορετική εκδοχή τους, σου προτείνουμε μια επίσκεψη στο Bao Pau στη Λευκωσία. Θα το βρεις στην πάροδο της Μακαρίου, σε ένα χώρο μοντέρνο, φτιαγμένο με πολλή αγάπη και αφοσίωση, με λιγοστά όμως τραπεζάκια, τα οποία συνήθως είναι πλημμυρισμένα από λάτρεις της κουζίνας του!

Το δημοφιλές σποτ που εξειδικεύεται στα bao buns, λανσάρει τώρα στο μενού του και την γλυκιά εκδοχή τους.

Πρόκειται για τα baonuts, τα οποία όπως μαθαίνουμε θυμίζουν donuts, αλλά διαφέρουν στο ότι είναι ελαφρώς τηγανισμένα και έρχονται σε έξι λαχταριστές γεύσεις στο πιάτο σου.

Επίλεξε ανάμεσα σε white chocolate lime, ginger crema, pistachio, caramel, biscoff και νουτέλα και απογείωσε τον ουρανίσκο σου!

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close