Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

2 "μυστικοί' κήποι για καφέ και φαγητό

Όμορφες στιγμές σε κρυμμένα σχεδόν μέρη με δροσιά στο βουνό και την πόλη

Δημοσιεύτηκε στις 07 Αυγούστου 2020

Είναι και επίσημα περίοδος διακοπών. Ναι οι καλοκαιρινές διακοπές του Αυγούστου που τόσο πολύ περίμενες έφτασαν και ακόμα κι αν τα σχέδια σου άλλαξαν λόγω κορωνοϊού, αυτό που σίγουρα δεν άλλαξε είναι η τάση σου για αναζήτηση ηρεμίας! 

Εξ ου και η ομάδα του Check in Cyprus έχει να σου προτείνει 2 καλά κρυμμένους κήπους στην Πόλη Χρυσοχούς για χαλάρωση, καλό φαγητό, δροσερά ποτά και... ηρεμία!

Kivotos 3000 - Tinas Art Cafe
Δέντρα, λουλούδια, κρεμαστές γλάστρες και μία μεγάλη αυλή δημιουργούν μία ατμόσφαιρα αλλιώτικη, ιδανική για να καθίσεις και να χαλαρώσεις απολαμβάνοντας το καφεδάκι σου. Το Art Café Kivotos 3000, βρίσκεται λίγο έξω από το κέντρο της Πόλης Χρυσοχούς, σερβίρει καφέ, κι άλλα κρύα ή ζεστά ροφήματα, homemade snacks ή υπέροχα σπτικά κέικ, σε γενναιόδωρες μερίδες, παγωτό ή παγωμένο γιαούρτι με φρέσκα φρούτα, σε μια αυλή-όνειρο! Μια αυλή γαλήνης και δημιουργικότητας! Στον υπέροχο κήπο του λοιπόν, που αποτελεί μία όαση δροσιάς, μιας και καλύπτεται από τη σκιά των δέντρων, θα σε υποδεχθεί η εξυπηρετικότατη Γερμανίδα ιδιοκτήτρια, η Tina, η οποία θα σου δώσει την υπόσχεση ότι μόλις περάσει λίγο η ώρα θα ξεχάσεις ότι βρίσκεσαι ακόμα στην Κύπρο και θα αισθανθείς σαν να είσαι κάπου πολύ μακριά. Σημείωσε, τέλος ότι πέρα από έπιπλα στην αυλή της υπάρχουν εκλεκτικές τέχνες, χειροτεχνίες και γλυπτά, βιβλία, περιοδικά και επιτραπέζια παιχνίδια διαθέσιμα για διασκέδαση.
(99555193)

Polis Herb Garden & Restaurant
Το Polis Herb Garden & Restaurant βρίσκεται στο κέντρο της Πόλης Χρυσοχούς, δίπλα στο μουσείο. Σύνθημά τους, το "Επιστροφή στη φύση". Διαθέτει έναν υπέροχο κήπο περίπου 2500 τετραγωνικών μέτρων με διάφορα είδη βοτάνων, και είναι ανοιχτός για το κοινό. Στο Polis Herb Garden & Restaurant, μπορείς να δεις και να μάθεις για τα βότανα μέσω των διαφορετικών δραστηριοτήτων στον κήπο, όπως η ξήρανση των βοτάνων και η διαδικασία της εξαγωγής αιθέριων ελαίων. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν σύγχρονη κυπριακή κουζίνα με βότανα από τον κήπο, μαγειρεμένα με αγάπη!
(99 586354)

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close