Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Τα 3 διάσημα εστιατόρια που ξέρουν από φρέσκο ψάρι, επέστρεψαν!

Και είναι πανέτοιμα να σε φιλοξενήσουν, προσφέροντάς σου την καλύτερη ψαριά τους

Δημοσιεύτηκε στις 25 Μαΐου 2020

Είναι, ευτυχώς, κάποιοι γαστρονομικοί προορισμοί που καταφέρνουν να φέρνουν τη γεύση της ανοιχτής θάλασσας στο πιάτο σου… όχι μόνο στα παράλια αλλά και στο κέντρο της πόλης. 

Και το κάνουν με εξαιρετική δεξιοτεχνία και μαεστρία! Στο ψήσιμο, στο τηγάνι, στο αλάτι. 

Γιατί, ας μην ξεχνάμε, ένα καλό πιάτο θαλασσινών ή ψαριών, έχει τα μυστικά του. Κι αυτά, από ό,τι φαίνεται, το γνωρίζουν καλά στην Πυξίδα. 

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο με ψάρια και θαλασσινά «Πυξίδα» που μετρά μία επιτυχημένη πορεία χρόνων τόσο σε Λευκωσία και Λεμεσό όσο και στη Λάρνακα, όπου άνοιξε πρόσφατα, σε ένα μαγευτικό χώρο, επέστρεψε, με σκοπό να μας προσφέρει την καλύτερη ψαριά της ημέρας! 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μαγαζιά σε Λευκωσία και Λεμεσό, προσφέρουν delivery και take away, ενώ το εστιατόριο στη Λάρνακα προσφέρει υπηρεσία take away.

Πυξίδα στη Λευκωσία
Η Πυξίδα στην Λευκωσία είναι ένα fish restaurant που ξεκίνησε την λειτουργία του το 2004. Κύριος σκοπός είναι να σερβίρει φρέσκο ψάρι στην πιστή πελατεία του. Το πλούσιο μενού της Πυξίδας αποτελείται από μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων ψαρικών και θαλασσινών και απευθύνεται αποκλειστικά σε απαιτητικούς ουρανίσκους και σε καλοφαγάδες.  Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν να φάνε τον πλούσιο μεζέ, να δοκιμάσουν ένα από τα εύγεστα πιάτα όπως μακαρονάδες με θαλασσινά ή να διαλέξουν ψάρια και θαλασσινά τα οποία βρίσκονται στη βιτρίνα, ψημένα όπως ακριβώς επιθυμούν (στη σχάρα ή στο τηγάνι). 
(22445636) Μενάνδρου 5, Λευκωσία.

Πυξίδα στη Μαρίνα Λεμεσού
Μετά από 10 χρόνια επιτυχίας στη Λευκωσία, η Πυξίδα έριξε τα δίκτυά της και στη Λεμεσό, σε ένα μοναδικό εστιατόριο με την καλύτερη θέα της θάλασσας, στην υπέροχη Μαρίνα Λεμεσού. Σήμερα το εστιατόριο αυτό αποτελεί έναν από τους πιο ξεχωριστούς προορισμούς για τους λάτρεις των θαλασσινών γεύσεων. Εκλεκτά πιάτα και μοναδικές συνταγές, εμπνευσμένες από την ντόπια και διεθνή κουζίνα, προσφέρονται σε ένα περιβάλλον κομψό, όπου η παράδοση συναντά τις μοντέρνες ανέσεις.
(25051200) Μαρίνα Λεμεσού, Λεμεσός.

Pyxida Sefront
Η προσεγμένη κουζίνα του (συγκεκριμένα 16 χρόνια) το έχει κατατάξει σε έναν από τους πιο γνωστούς προορισμούς για κάθε ψαροφαγά, ενώ τα τέσσερα βραβεία στην κατηγορία Ψάρι των Eating Awards (2007, 2009, 2013 και 2014) του επιτρέπουν να υπερηφανεύεται για την ποιότητα, την άριστη εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό. Με αυτά τα εφόδια, η διάσημη πλέον Πυξίδα «έδειξε» τη Λάρνακα ως το νέο της σταθμό. Εκεί εδώ και μερικούς μήνες, σε έναν ατμοσφαιρικό πολυεπίπεδο χώρο, απολαμβάνεις απολαμβάνεις εξίσου υψηλού επιπέδου γαστρονομία, μεσημέρι και βράδυ. Στον δε μοναδικό εξωτερικό χώρο, μπορείς να περάσεις μία μοναδική βραδιά, με κοκτέιλ και μουσική… 
 (24 664411) Πιγιαλέ Πασά 54, Λάρνακα.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close